Дано поне ремонтът стане качествено

* Техническият на обекта сопнато спореше със „закъсалите“ водачи и им обясняваше, че навсякъде по обходното трасе има указателни табели * Проверихме, резултатът – хубава работа, ама българска 
Тема с продължение
На Кози вир, указанието за затворения път представлява... раздърпан син найлонов плик, 4 юни
В 11:00 Ч. на 4 юни, понеделник, прелезът при „Велде“ вече беше затворен (виж „Затварят за ремонт жп прелеза при „Велде“, от 4-ти до 8 юни“ – бел. ред.). Но и в двете посоки се бяха натрупали автомобили, основно тирове от транзитния трафик, ама и леки автомобили – твърдяха, че не е имало сигнализация, а един познат, идващ от Априлци и пътуващ за София, дори сподели, че попитал служител от пътна полиция и той го насочил през прелеза. Техническият ръководител на обекта пък сопнато спореше с водачите, осмелили се да кажат нещо критично, дори се опита да ни забрани да снимаме (като разбра, че сме от вестника, поомекна). И на висок тон обясняваше, че разрешителното за затваряне на прелеза било от 8:00 ч. и навсякъде по обходното трасе имало съответните указателни табели.

Дано поне ремонтът стане качествено
РЕШИХМЕ да проверим за „съответните указателни табели“ и, меко казано, останахме доста изненадани от куражлийския тон на техническия. Примери: на Кози вир в посока излизане от Троян табелата за Ловеч (през прелеза) си стоеше, но стрелката й бе „маскирана“ с раздърпан син найлонов плик; а на най-възловата отбивка, при Пачовия мост до Пожарната, се мъдреше голяма жълта табела с надпис... „Обход“. Иди, че разбери!? Както се казва – хубава работа, ама българска! Дано поне ремонтът стане качествено.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |