Да срещнеш двама световни шампиони

* Не е обичайна гледка и едва ли може да се види на много места по света и у нас, но в Троян може
Троянска слава
Владо Илиев и Тачо Беломъжев по време на тренировъчното велокросче през Беклемето, 9 юни
ДА СРЕЩНЕШ двама световни шампиони, и европейски също, да въртят заедно педалите на велосипедите си не е обичайна гледка и едва ли може да се види на много места по света и у нас. Но в Троян може и дори е обичайно през „почивните“ летни месеци – когато най-добрият български биатлонист и най-добрият български състезател по ски ориентиране, съгражданите ни Владимир Илиев и Станимир Беломъжев, си правят летните (предсезонни) тренировки в родния град.

СНИМКАТА взехме назаем от фейсбук страницата на Тачо. Правена е в събота, 9 юни, по време на лекото тренировъчно велокросче на двамата елитни спортисти по трасето от Троян през Беклемето до Сопот и обратно, 125 км с обща денивелация от 2150 метра. Иначе казано – с Троян и троянци шега не бива!

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |