Цветанов в Къкрина: „Всеки от нас носи в сърцето си Левски“

* В традиционната историческа възстановка в Къкринското ханче участва троянска група от регионалния клон на „Традиция“
19 февруари
Цветан Цветанов и Иван Миховски поднасят цветя, с. Къкрина, 19 февруари 2018 г.
Паветникът на Левски в Къкринското ханче
С ИСТОРИЧЕСКА възстановка на залавянето на Васил Левски в Къкринското ханче бе отбелязана 145-годишнината от гибелта на великия българин (19 февруари). Възстановките в ловешкото село Къкрина, прочуло се с този трагичен и белязан с предателство епизод от българската история, изпратил водача на българската революция на неговата Голгота „там нейде край град София“, имат половинвековна история; сегашната бе дело на членове на НД „Традиция“, сред тях и троянска група от регионалния клон на дружеството.

Момент от историческата възстановка на залавянето на Левски
СРЕД СТОТИЦИТЕ гости от близо и далеч, дошли за паметното събитие в Къкрина, бяха кметът на Ловеч Корнелия Маринова и колегата й от Велико Търново Даниел Панов, областният управител Георги Терзийски, председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и колегите му депутати от нашия район Иван Миховски (Троян) и Калин Василев (Луковит). Всички те поднесоха цветя пред паметника на Апостола, цветя бяха поднесени и от името на министъра на регионалното развитие и координатор на ГЕРБ за област Ловеч Николай Нанков. „Преди да бъдем политици, ние сме хора и всеки един от нас носи в сърцето си Левски и допринася по свой начин заветът на Апостола да се пренася от поколение на поколение“, заяви пред множеството Цветанов. 

По информация на ГЕРБ - Троян

5 коментара:

Анонимен каза...

Тоя .....с апартаментите,как има очи да отиде на това място,в памет на Човек на който имането е било свободата!

Анонимен каза...

И ти ли,бе гнидо??? Ти нямаш право дори името на ЛЕВСКИ да споменаваш!

Анонимен каза...

Има в България едни 240 люде.дето особено спазват принципите на Левски. БравУс!поне да не си правят пиар.по свети дни и празници!

Анонимен каза...

По информация на ГЕРБ - присъствали представители на властта само от партия ГЕРБ. А не беше така.Другите политически партии също имаха представители, но защо ли не се учудвам че не са споменати.Нека поне бъдем обективни.

Анонимен каза...

Ужас. Това е подигравка с
паметта на Апостола - Цвъ Цвъ и ГЕРБ да ми говорят за сърце и Левски.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |