Послания от Троян посрещат гостите на София

* От декември на ключови места в София – метростанции и булеварди, има билбордове от рекламната кампания „150 причини
 да посетиш Троян“
Юбилейно
Троянският билборд до пешеходния мост пред НДК
ВДЪХНОВЯВАЩИ послания за 150-годишнината от обявяването на Троян за град се появиха в столицата в навечерието на председателството на страната ни на Съвета на Европейския съюз (ЕС). От втората половина на м. декември на ключови места в София – метростанции и булеварди, е поставена външна реклама, която ни представя чрез кампанията „150 причини да посетиш Троян“.

„Да усетиш гостоприемството на троянци“ е особено актуална причина през м. декември – за коледните и новогодишни празници със семейството и приятели да бъдеш в уютната обстановка на троянските къщи за гости и механи. Един добър начини да създадеш спомени! Важи и за всички други празници, за делниците – също.
 
Метростанция "София" ви изкушава с гостоприемството на троянци
„Да плуваш в открит басейн с минерална вода дори през зимата“ е нещо, което може да направиш в троянското село Чифлик, много от хотелите и къщите за гости там предлагат целогодишно външни минерални басейни, водата е около 55 градуса и това я прави чудесна за къпане през зимата. Край теб вали сняг, а ти си в топлия минерален басейн с чаша чай (или нещо друго) в ръка и се наслаждаваш на приказната снежна картина.

Да надникнеш в сърцето на Балкана“ е добра причина да планираш почивката си в Троянския Балкан, пленяващ със своето величие, традиции и дух.

"Да надникнеш в сърцето на Балкана", четат гпристигащите на летище София
ТЕЗИ СА ПЪРВИТЕ три троянски послания, които ще видят преминаващите покрай метростанцииите „Сердика“ и „Летище“, кръстовището на  бул. „България“ и ул. „Фритьоф Нансен“ до НДК, по ул. „Фритьоф Нансен“ и бул. „България“ (пешеходния мост). Ела и се увери сам в красотата на Троянския край, открий своята причина, която ще те връща тук отново, е посланието на кампанията.

Станислава Вачева, PR на Община Троян

Още по темата:

9 коментара:

Анонимен каза...

Хм, тук в коментарите общината или лошо или нищо, явно.

Анонимен каза...

Евала на г-жа Михайлова, евала! Троян го има в цяла София и всички се гордеят, като го видят, всички троянци. Само така и напред !!!

Анонимен каза...

Бях на ски на Банско. И познайте какво видях на всички монитор по пистите Елпром Троян. Троян е навсякъде.

Анонимен каза...

Да има и по магистралата много бордове с реклама на Троян

Анонимен каза...

Браво на общината че се опитва да докара хора в троян

Анонимен каза...

на банско има реклами на елпром въртят ги на видеото след рекламата на ауди

Анонимен каза...

http://glasove.com/categories/komentari/news/kak-bratyt-na-momchil-mondeshki-slozhi-ryka-na-elprom-troyan

Анонимен каза...

Опитват се да докарат хора, ама ... какво да видят тези хора, като дойдат в ТроянЪТ. Мизерия, немотия, намръщени и сърдити хора, изцедени от всичко това и от заобикалящата ги реалност ... Това ли? А относно настаняването на тези хора - къде, кой ще ги обслужва и дали ще останат доволни при ОГРОМНАТА ЛИПСА на КАЧЕСТВЕН персонал по заведения и места за настаняване? Понеже вече НИКАК не се намира кой да работи "за слава" ... и т.н. ...

Анонимен каза...

Идеята е добра . Инам и аз идея за рекламен борд на Орлов Мост!
Здравейте софиянци! Омръзна ли еи всеки ден да дишате шопски смог? Заповядайте в Троян и се наслаждавайте на балкансми смог до насита. Прах, сажди и пушек ще има за всички всеки ден без прекъсване. За купоба Вие не мислете, сгорията не си носете. Имаме в тоз Троян , колкото ви душа сака!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |