Дядо Гавриил поръси със светена вода ловешките управници и доктори

* Владиката пожела на съветниците и кметския екип да работят така, че младите да не напускат Ловеч * В болната ловешка болница – загриженост, но и надежда за оцеляване
У комшиите
Владиката поръси за здраве и изрази надежда за ловешката болница, 9 януари, сн. lovechmedia.com
НА 9 ЯНУАРИ Ловешкият митрополит Гавриил посетил по покана на кмета Корнелия Маринова първото за годината заседание на Общинския съвет в Ловеч, научихме от тамошния сайт www.lovechmedia.com. Владиката поръсил с Богоявленска светена вода съветниците и кметския екип и пожелал на целокупната ловешка управа да работи за благото на града така, че „да могат да се разкриват нови работни места и младите хора да не напускат Ловеч“.

ДЯДО ГАВРИИЛ навестил и Ловешката болница (МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“), която е на ръба на фалита, а досегашните многомесечни опити за изправянето й на крака не дават резултат. Негово Високопреосвещенство поръсил със светена вода намалелия персонал и пациентите в отделенията и изразил загрижеността си, но и надеждата, че лечебното заведение ще го бъде и ще тръгне нагоре.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Абе каква е тая мода в България да се ръси,правят клетви и всякакви други заклинания, за да не напускали младите?

Анонимен каза...

Ами тъй..като до скоро бай Тошо ги анатемосваше и натиряше,днешната власт в това число и циганина Костов ги боготвори и им даде всякакви права,а вси и вся станаха вярващи....в кво..??? и те не знаят,ама там барабар петко с мъжете..щъ ги ръсят,щъ цилуват кунки,а поповете ши си върът незаконна ракия,ще си я продават..гледам бая сливови дръвчета са посяли и оградили на Орешака..да са живи и здрави!

Анонимен каза...

Чудя се на българските олигофрени, които все още продължават да гласуват за ГЕРБ.
Тези разсипаха образованието и почти унищожиха и здравеопазването.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |