Краси Коларова е новият кореспондент на Нова за Германия

* „Да запазя тръпката и голямата си любов – медиите, ми хрумна през есента на 2016 г., когато бяха  президентските избори и
 бях избрана за член на СИК – Цюрих“

Красимира Коларова
Назначения

КОЛЕЖКАТА ни и съгражданка Красимира Коларова (Аманфо), която години бе лице на троянската кабелна телевизия, а сега живее и работи в Германия, е новият кореспондент на Нова телевизия за водещата европейска държава. Тя е подписала договора си преди дни и вече очакваме репортажите й.

ПОТЪРСИХМЕ Краси за коментар – за житието й в чужбина и за новата телевизионна „повратка“, и тя сподели следното: „От 2014 г. живея в Констанц на брега на Боденското езеро, граничен град е с Швейцария. Вече повече от три години съм извън журналистиката – занимавам се с фризьорство, а от м. юли т. г. имам собствен салон. Фризьорство съм учила и работила още от 1994 г. и никога не съм спирала в една или друга степен да правя това. Винаги съм казвала, че фризьорството е като изобразителното изкуство – в първия момент клиентът пред мен е като празно платно, върху което рисувам и накрая е завършеното произведение. От три години работя и за немската посредническа фирма Gastromatch, чрез която много българи започнаха работа и нов живот в Германия и Австрия. 

С камера и микрофон в Троян, 2012 г.
Да запазя тръпката и голямата си любов – медиите, ми хрумна през есента на 2016 г., когато бяха  президентските избори и бях избрана за член на Секционната избирателна комисия (СИК) - Цюрих. От там бяха и първите ми репортажи – по БНТ. След това тръгнаха нещата с Нова ТВ, за където правих няколко репортажа от Германия. Така се стигна до предложения ми договор за кореспондент от Германия. Благодаря за доверието. Да напомня, че имам подобен опит и в другата голяма родна телевизия – бТВ, през 2003 г. след спечелен конкурс бях кореспондент за Ловешка област“. И от нас – успех!

Т21

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления и успех!

Анонимен каза...

Пръц....любов към медията или към системното манипулиране и промиване на мозъчета. Това не е успех, а по-скоро падение!

Анонимен каза...

от фризьорски салон към кореспондент! Първо България нищо не и бе дала, а сега пак към България се обърнала...!

Анонимен каза...

При Меркел ...

Анонимен каза...

ами негрото какьв ще го направите?

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |