Краси Коларова е новият кореспондент на Нова за Германия

* „Да запазя тръпката и голямата си любов – медиите, ми хрумна през есента на 2016 г., когато бяха  президентските избори и
 бях избрана за член на СИК – Цюрих“

Красимира Коларова
Назначения

КОЛЕЖКАТА ни и съгражданка Красимира Коларова (Аманфо), която години бе лице на троянската кабелна телевизия, а сега живее и работи в Германия, е новият кореспондент на Нова телевизия за водещата европейска държава. Тя е подписала договора си преди дни и вече очакваме репортажите й.

ПОТЪРСИХМЕ Краси за коментар – за житието й в чужбина и за новата телевизионна „повратка“, и тя сподели следното: „От 2014 г. живея в Констанц на брега на Боденското езеро, граничен град е с Швейцария. Вече повече от три години съм извън журналистиката – занимавам се с фризьорство, а от м. юли т. г. имам собствен салон. Фризьорство съм учила и работила още от 1994 г. и никога не съм спирала в една или друга степен да правя това. Винаги съм казвала, че фризьорството е като изобразителното изкуство – в първия момент клиентът пред мен е като празно платно, върху което рисувам и накрая е завършеното произведение. От три години работя и за немската посредническа фирма Gastromatch, чрез която много българи започнаха работа и нов живот в Германия и Австрия. 

С камера и микрофон в Троян, 2012 г.
Да запазя тръпката и голямата си любов – медиите, ми хрумна през есента на 2016 г., когато бяха  президентските избори и бях избрана за член на Секционната избирателна комисия (СИК) - Цюрих. От там бяха и първите ми репортажи – по БНТ. След това тръгнаха нещата с Нова ТВ, за където правих няколко репортажа от Германия. Така се стигна до предложения ми договор за кореспондент от Германия. Благодаря за доверието. Да напомня, че имам подобен опит и в другата голяма родна телевизия – бТВ, през 2003 г. след спечелен конкурс бях кореспондент за Ловешка област“. И от нас – успех!

Т21

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления и успех!

Анонимен каза...

Пръц....любов към медията или към системното манипулиране и промиване на мозъчета. Това не е успех, а по-скоро падение!

Анонимен каза...

от фризьорски салон към кореспондент! Първо България нищо не и бе дала, а сега пак към България се обърнала...!

Анонимен каза...

При Меркел ...

Анонимен каза...

ами негрото какьв ще го направите?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |