Огнен танц от Дълбок дол озари „Като звездите”

* Шестима танцьори от Комплекса за социални услуги се представиха на фестивала във Ветрен и спечелиха награда
На сцена
На сцената са шестимата танцьори от Комплекса за социални услуги в с. Дълбок дол
Патронът на проявата Мая Манолова поздравява участниците
ТРИ ОГНЕНИ танцьорки и тримата им партньори от Комплекса за социални услуги -  с. Дълбок дол (към Сдружение „Дете и пространство”, Троян) изгряха с темпераментния си танц на фестивала „Като звездите“. Това е поредно наше участие в пътуващия фестивал за деца в неравностойно положение, който през годините посещава социалните домове в страната и открива таланти сред обитателите им. Настоящото 7-мо издание бе под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова и се проведе на 10 ноември 2017 г. в с. Ветрен, община Мъглиж.

ФЕСТЪТ бе открит с молебен за благополучие и успехи, отслужен от Старозагорския митрополит Киприан и приветствия към участниците и гостите от г-жа Манолова, кмета на община Мъглиж Господин Господинов и продуцента на събитието Ирена Атанасова. Премиерът Бойко Борисов пък изпрати поздравителен адрес и цветя.

МАГДАЛЕНА от Русе откри „Като звездите“ с българската песен от детската Евровизия 2014 „Детска планета”. В програмата участваха 22 състава и индивидуални изпълнители. За доброто си представяне танцьорите от Комплекса за социални услуги в Дълбок дол получиха награда – емблематичната статуетка на фестивала. Наградените са Галя, Щиляна и Исус Андонови, Кристиян Василев, Станислав Иванов и Юлияна Тодорова с ръководител Недялка Великова.

Менекше Мехмедалиева,
управител на Комплекс за социални услуги - с. Дълбок дол

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |