Деляне, остани!

* Ние не приемаме оставката на Делян Добрев и призоваваме народните представители от ПП ГЕРБ, избрани от област Ловеч, да гласуват против в пленарна зала
Позиция на ПП ГЕРБ - Ловеч
Николай Нанков и Делян Добрев
Областната структура на ГЕРБ - Ловеч и лично областният координатор на партията Николай Нанков, който е и министър на регионалното развитие, излязоха с категорична позиция в подкрепа на депутата съпартиец Делян Добрев. Причината са обвиненията към Добрев в създаване на шуробаджанашки кръг в управата на родното Хасково (отправени от червената депутатка Елена Йончева) и подадената от него оставка. Т21

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ дни в публичното пространство се разрази истинска „буря… в чаша вода“. Гнусни нападки, изкривени факти, спекулации и внушения изкривиха и без друго сложната вътрешнопартийна ситуация в Хасково и доведоха до там един доказал се политик, професионалист, верен на каузата за стабилизиране на страната човек като Делян Добрев да си подаде оставката от всички заемани от него постове и напусне политиката. Достойна постъпка на човек с чест, който в името на това да съхрани доброто име на партията сам се отказва от властта, дадена му от избирателите няколко пъти поред, доказвайки само, че за него властта не е самоцел.

ДЕЛЯН ДОБРЕВ подаде оставката си публично, омерзен от нивото, до което искат да го принизят политическите ни опоненти от БСП, за които това, в което го обвиняват, е начин на мислене, начин на живот, начин на правене на политика. Областната структура на ПП ГЕРБ - Ловеч категорично не приема демонстрираното агресивно поведение на БСП за дестабилизация на страната! Още по-категорично ние не приемаме оставката на Делян Добрев и призоваваме народните представители от ГЕРБ, избрани от област Ловеч, да гласуват против в пленарна зала.

БЪЛГАРИЯ има нужда от хора и политици като Делян Добрев. Направеното от него, работата му в партийната структура, работата му като народен представител е необходима на партията, а работата му като експерт е необходима на страната ни. Областната структура на ПП ГЕРБ – Ловеч е зад Делян Добрев, ще го подкрепя в битката му истината да излезе наяве. Деляне, остани, заедно ще се борим за справедливостта, за чистотата, за истината!

(със съкращения)
Областно ръководство на ПП ГЕРБ - Ловеч
Николай Нанков, областен координатор
Мария Динова, административен секретар

Заб. Заглавието е на редакцията.

18 коментара:

Анонимен каза...

Абе, явно не са случайни нападките.
Да си ходи този Гербер.
Лошото е, че пак крадлив гербер ще
дойде.
Пък ако решат и от ДАНС да го поразнищят малко и да го тикнат у пандела.
Но няма как да стане. Те са на власт и техните хора не се пипат...

Анонимен каза...

Траги-комедия.
Герб призовават техните си да го подкрепят.
Вожда слънце поверява: "всички да му кажем да остане".
И раята изпълнява и в глас пропява: "Дилянеееее, останииии".
И Дилянчо остава и продължава шуро-баджанащината.
Видяхме показното политическо назначение на Илиян от духовият в Ловеч. Видяхме и още много
политически изцепки на ГЕРБ.
ХАйде стига вече.

Анонимен каза...

АсАанеее ще ядем ли блажна баничка.
Pablo Escobar..............

Анонимен каза...

Ние гражданите на област Ловеч не приемаме оставката на Живко суджука и призоваваме народните представители да гласуват против.А Живко суджука го призоваваме публично да обещае че ще има суджук в неограничено количество безплатно за избирателите.

Анонимен каза...

СУДЖУК МИ ДАЙ,СУДЖУК МИ ДАЙ И ПОВЕЧЕ НЕ МЕ МЪЧИ.

Анонимен каза...

Деляне, остани.
Без тебе кражбата ни върви.
Остани, а после си кради, кради.
Родата ни е голяма, трябва
още много от нашите да вкараш
на добра хранилка.

Анонимен каза...

Сега ГЕРБ са приели политика на отричането. Че не било вярно, че били лъжливи обвинения. Защото ако признаят, трябва да си ходят.
Като в оня лаф "Жена ми на калъп да ме хване с комшийката, ще отричам и ще викам, че само така й се е сторило".

Анонимен каза...

Гллавният прокурор Сотир Цацаров е внесъл в парламента искане за снемане на имунитета на депутата от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев, съобщиха от държавното обвинение.
Причината – събрани са данни за извършено от него престъпление докато е бил в първия кабинет "Борисов".
Става дума за умишлена безстопанственост, от което е настъпила щета за НЕК в размер на 4 561 697, 27 евро.
Според обвинителите деянието е извършено умишлено, последвали са значителни щети и случаят е особено тежък.
*
Ама как да му приемеш оставката на такъв ценен кадър?
Колко ли тъп трябва да бъдеш за да не ти е ясно, че върхушката на ГЕРБ сама отсвири бившия си министър за да го поднесе на тепсия на прокуратурата, а Борисов и ГЕРБ - целите в бяло. Трябва да си тъп поне колкото областната структура на ГЕРБ Ловеч.
Не че ще бъде осъден. Щетите от ликвидирането на АЕЦ Белене не са само 4 милиона. Заради този ценен кадър и ГЕРБ плащаме над милиард по договора за реактора, а преките и косвените загуби за енергетиката ни в бъдеще време са неизмерими. Да не говорим да му бъде потърсена сметка за измамата с изграждането на 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй.
Бедна ви е фантазията какво ни чака след затварянето на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ Козлодуй, което предстои след няколко години.
А за ликвидирането на Южен поток с дейното участие на този "ценен кадър" по-добре да не говорим.

Анонимен каза...

А как е в община Троян , по роднинска или партийна линия ? Какво прави Бистра Чолакова тука ?

Анонимен каза...

Мишка негодна

Анонимен каза...

Коя е този Бистра Чолакова ?

Анонимен каза...

Коя е Бистра Чолакова - далавераджийка която Дона доведе от Ловеч.Тази същата върти далаверите с главния архитект Боян Кръстев и специалиста по незаконно строителство Таня Димитрова.Тримцата така яко лъжат Дона а тя завалийката им подписва всичко каквото им поднесат за подпис,а било то и незаконна далавера.

Анонимен каза...

9,10,11 и 12-и ГЕРБ-ери. Евтини трикове за отклоняване на вниманието. Не ви се получава. Да попитам за обкръжението на Иван Миховски. Какво прави ПР-ката му в училище "Иван Хаджийски" /сигурно точно тя е 9,10,11 и 12-и/? Какво???

Анонимен каза...

Я кажете колко пътища построихте и се разпаднаха?
А като се разпаднаха потърсихте ли гаранцията в строителството?
Неее, как да закачаме нашият човек, та нали си е платил.
Ще се вземат втори път пари от бедният народ и пак други наш човек ще оправи гаранционният път.
Но пак ще се разделят едни пари и от това.
Да живее ГЕРБ, но и ние да сме живи и здрави, че да има лапачка за тях.

Анонимен каза...

Миховски, Миховски, Иване, тръгнал си по пътя на Дилян Добрев.

Анонимен каза...

ДПС всички сме ДПС и Донка е ДПС и Елпром Троян е ДПС,и Хемус е ДПС и фирмата която ще прави ремомт за �� молона и тя е ДПС всички сме ДПС Доган танцува ДПС всички сме ДПС и Донка е ДПС всички сме ДПС и наи големите националисти и патриоти станаха ДПС,големи маже ама еничари.да живее ДПС.

Анонимен каза...

Аре, рязан. Бегай да биеш челото другаде.

Анонимен каза...

Много бързо се съюзиха ,защото навсякъде са навързани като черва и ги е страх да не им се разплете цялата мрежа на "достойни" "бизнесмени"!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |