„Мона Лиза“ идва в Троян

* Групата от Прованс ще изнесе концерт на 19 август,
 с французойките на сцената ще излязат нашите „Ха, за здраве“ и Дамският камерен хор
Предстоящо
„Мона Лиза“ на сцената
В ТРОЯН от 18-ти до 20 август ще гостува дамската вокална формация „Мона Лиза“ от Франция. 8-членната група е създадена през 2000 г. в гр. Прованс, а репертоарът й е твърде разнообразен – френски и световен фолклор, църковни песни, класика, поп. Изпълнителките от „Мона Лиза“ са известни с артистичното си присъствие на сцената и оригиналните аранжименти. И често техните концерти се  превръщат в своеобразни театрални спектакли. Диригент на формацията е Изабел Финк, която е гостувала в Троян през 2009 г. и 2012 г. с Хора на трите долини от Сен Жал (градче, недалеч от побратимения ни Перн ле Фонтен и прочутия Авиньон).

НА 19 АВГУСТ (събота) гостенките от Прованс ще изнесат концерт на троянския площад „Възраждане“, като с тях на сцената ще излязат Дамският камерен хор и фолклорната група „Ха, за здраве“ към троянското читалище НЧ „Наука - 1870 г.“. Вход свободен, начало 18:00 ч. Заповядайте!

Т21 
по информация на НЧ „Наука – 1870 г.“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |