Кметски рокади в Община Троян

* На 3 май на кметския стол седна 11-класничката Пламена Найденова * 12-класничката Никол Топалова пое ръководството
 на Общинския съвет
Назначения
Кметовете Пламена Найденова и Донка Михайлова - в синхрон и без напрежение, 3 май 2017 г.
ПО ТРАДИЦИЯ в Община Троян се проведе инициативата „Млад кмет за един ден“ - в която троянски ученици заеха ръководните постове и се запознаха отблизо с работата на кметския екип на Общината. Този път управленската рокада се състоя на 3 май.

11-КЛАСНИЧКАТА Пламена Найденова от СУ „Св. Климент Охридски“ стана кмет и заедно с титуляря Донка Михайлова изкара един интензивен управленски ден. Двете взеха участие и в пресконференция „Купувам българско“ - кампания на БНТ2, която се проведе в София. Пламена се запозна с част от ръководството на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), чийто зам.-председател е г-жа Михайлова. Младият троянски „кмет за един ден“ е заместник-председател на Детския парламент към своето училище, участва в различни инициативи и е отговорна, дисциплинирана и отлична ученичка.

МУЗИКАЛНИЯТ талант Радко Петков - 10-класник от СУ „Васил Левски“, който има призови места на редица национални и международни музикални конкурси, стана зам.-кмет в ресора „Образование, култура, социални и младежки дейности“. Със задачите на зам.-кмет в ресора „Бюджет, финанси и общинска собственост“ на този ден се зае Мария Тодорова - тя е 12-класничка от професионалната паралелка „Планински водач“ на СУ „Васил Левски“ (с. Черни Осъм), амбициозна, неотстъпчива, със собствено мнение, активист във всички училищни мероприятия. 11-класникът Ивилин Стойчев от Професионалната гимназия по механоелектротехника (ПГМЕТ) пое като зам.-кмет ресора „Планиране, инвестиционна политика и оперативни програми“ – той учи в паралелката „Електрообзавеждане на транспортна техника“ и се представя отлично на олимпиадите по български език и литература, биология, техническо чертане.

НА 3 МАЙ в Троян имаше и нов председател на Общинския съвет. Важният пост бе зает от 12-класничката от НУПИ „Проф. Венко Колев“ Никол Топалова – младата шефка на местния парламент е носител на едногодишна национална стипендия за участие в Национален младежки конкурс за изящни, приложни изкуства и дизайн, комуникативна, креативна, отлична ученичка.

Т21, по информация на Община Троян

7 коментара:

Анонимен каза...

Май Радко Петков ще свърши повече работа като зам. кмет отколкото пенсионерката Поля Димова

Анонимен каза...

Извън темата, но защо оня инж. не ни информира, както беше обещал, за новото пристигане на парният влак?
Веднъж ни излъга - с отмяната.
Сега пак излъга - с липсата на информация.
Явно ще да е гербаджия....

Анонимен каза...

Не ставай смешен с този Радко.
Нито има поведение, нито глас, нито
визия, нито акъл.
Няма как да стане.

Анонимен каза...

Е тя пенсионерката Поля Димова има визия и акъл.Вярно е има акъл взема пенсия и заплата и се почесва по цял ден или се разхожда по площада.Никаква работа не върши.

Анонимен каза...

Ами, то когато имаш акъл, не се очаква да отидеш да шиеш калъфки или да мъкнеш "нещо.
Раздаваш задачи и после следиш за изпълнението им.
Какво очакваш да се случи?

Анонимен каза...

2-ри много си тъп "излъга с липсата на информация"

Анонимен каза...

Ами излъга, като не е подал информация.
Т.е лъжата е в липса на информация, a беше поел ангажимент да ни уведоми при "следващо" идване на влака.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |