Гласувайте за Троян в кампанията на „Cif & Domestos”

* Кандидатстваме за почистване на фонтана и каменната чешма на централния площад, състезават се общо осем обекта от страната; гласуването – до 7 май
„Чист дом, чиста страна“
Прекрасната каменна чешма се нуждае от почистване
КАМЕННАТА чешма и фонтанът на площада в Троян са включени четвъртото поредно издание на кампанията „Чист дом, чиста страна“ организиран от „Cif & Domestos” (фирма „Юниливър България” ЕООД). Каузата е една – почистване и възстановяване красотата на различни обекти в страната (паметници, градски пространства, забележителности).

ОБЩО ОСЕМ са обектите, включени в предварителната селекция и обявени в сайта на кампанията (www.cleanandtravel.com): 1. Фонтанът и чешмата в центъра на Троян; 2. Музеят на солта в Поморие; 3. Самуиловата крепост край Петрич; 4. Паметникът на Калифер войвода в Калофер; 5. Мавзолеят костница в Копривщица; 6. Мемориалът в Батак; 7. Общинският младежки дом в Шумен; 8. Къщата музей „Никола Войводов“ във Враца. С гласуване по интернет ще бъдат избрани три от предложните обекти, които бъдат почистени безплатно от организаторите на кампанията и доброволци.

ГЛАСУВАНЕТО става онлайн в споменатия сайт и ще продължи до 7 май включително. Всяка седмица за участниците в гласуването ще бъде организиран жребии с награди, като общо ще бъдат раздадени 12 куфара и 120 подаръчни комплекта с продукти „Cif & Domestos“ плюс 6 големи награди – екскурзии за двама.  

Гласувайте за Троян - ето ТУК!

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

И що кандидатстваме, а не си ги почистим?

Анонимен каза...

Доживяхме чужденци да ни чистят. Богати сме.

Анонимен каза...

Много просто трябва да си натопят човките всички маймунки на клона в европейските парички....Селски наблюдател.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |