Ученици ще спорят за будителите в навечерието на празника

* Демонстрационният дебат е подготвен от клуб „Дебати“ (СУ „Св. Климент Охридски“) по покана на Община Троян – 31 октомври, 17:30 ч., ИКЦ, вход свободен * Темата - дали днешните будители са в социалните мрежи и трябва ли да се съжалява за това
Предстоящо Покана
ПО ПОКАНА на Община Троян училищният клуб „Дебати“ към троянското СУ "Св. Климент Охридски" ще изнесе демонстрационен дебат на 31 октомври - в навечерието на Деня на народните будители. Домакин на събитието е градският Информационно-културен център (ИКЦ), а пред публиката ще застанат - Калоян Кюркчиев, Пламен Борисов, Даниел Маринов, Стефани Лалева, Симона Стефанова и Михаил Миревски (ученици от 8.-12. клас на „Климента“) и гостът от СУ „Васил Левски“, 12-класникът Александър Костов. Някои от тях имат едногодишен дебатьорски опит, други са съвсем в началото на заниманията си с дебати, но всички за пръв път ще говорят пред голяма публика, което си е сериозно предизвикателство.

ТЕМАТА на дебата е свързана с празника, но е нещо различно от очакваните клишета и съдържа сериозен полемичен заряд; и по-конкретно - дали днешните будители са в социалните мрежи и трябва ли да се съжалява за това. Темата е предложена от самите ученици и се е наложила сред няколко други предложения, научихме от Нели Генкова, ръководителката на училищния дебатьорски клуб.

КМЕТЪТ на Троян Донка Михайлова и клуб „Дебати“ към СУ „Св. Климент Охридски“ канят всички жители на общината на дебата - в залата на Информационно-културния център, на 31 октомври, понеделник, от 17:30 ч. Вход свободен!

Т21

4 коментара:

Анонимен каза...

Няма будители вече.
Няма протести, всеки се е затворил и пие тайно от жена си.
Онея горе само измислят данъци и крадат с милионите, а народа плаща ли плаща.
И още много ще има да плаща, докато ги търпи

Анонимен каза...

1-ви, няма и няма и да има. Дори да се появи някой - троЕнците веднага ще му видят сметката, а Генадий Маринов и даскал Стоенчо Гугъла веднага ще го изкарат, че е луд, та да услужат на троянските комуняги, които им тъпчат гушите с общински пари и от 21 години строят "дИмокрацията".
1-ви, ако си наведеш малко главата и вместо "онези горе" погледнеш "онези долу" - няма начин да не научиш, че и тук ви КРАДАТ пред очите ви, а вие наистина БУКВАЛНО плащате, защото окрадоха вашите пари и имущество на общината. Само Минко Акимов, А.Балев, Н.Топалова и ГЕРБ с мълчаливото съучастие на БСП и останалите политически мошеници ви ОКРАДОХА с над 15 милиона в пари и имущество.
А наясно ли сте защо Михайлова не потърси сметка на Акимов и компания? Защо тази "успешна кметица" се покри и косъм не падна от милиционерската тиква? Иначе Михайлова върна БЕЗВРЕМИЕТО на Енкин, не изпълнява Програма 2020 и е превърнала общината в развлекателен център, организирайки всякакви "пиршества по време на чума". Ама на кой ли му пука?!
В същото време Троян се топи, опростачва, чалгализира, примирил се с тежката си участ.
Някой да протестира? Я стига бе, как ли не. Страхливците, подмазвачите, пълзящите и лапачите не протестират. Те се нагаждат, за да могат отново да пълзят и да лапат огризките, които днешните /бивши/и едни и същи БКП-номенклатурки им подхвърлят като на псета.
*
Ако още не сте "вдянали" - замислихте ли се защо Община Троян /Михайлова/ кани тези "дебатьори". Дали вече са опитомени или ще бъдат опитомени преди дебата? А "правилните" въпроси на лиШчета ли ще ги раздават или ще ги учат наизуст?
Между другото - "дебат" за Будители във виртуалните мрежи си е чиста проба бягство от реалностите, свързани с умишленото убийство на днешните и вече почти липсващи Будители в България.
Няма Будители! Има Стоенчовци и комунистически слугинчета. Има и дебатиращи за Будителите, по покана на тези, които ликвидираха Будителите.

Анонимен каза...

Те не могат правилно да напишат гараШ или други думи от ежедневието, ама иначе ще "спорят".
Аз пък ще си празнувам ХИлуина и заради тях.

Анонимен каза...

То, будители се намират, ала този народ е толкова заспал и неграмотен!Няма събуждане!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |