Троянските земеделци недоволни от коалиционното партньорство

* Председателят Витлием Илиев: Ние сме най-дейната и влиятелна земеделска дружба в Ловешка област * В Троян трябва да се кръстят улици на Стамболийски и Никола Петков 
Партийни
На пресконференцията, отляво: Марин Цочев, Витлием Илиев и Зорница Панамска, 3 септември
В СЪБОТА, 3 септември, представители на общинската дружба на БЗНС – председателят Витлием Илиев, заместничката му Зорница Панамска и Марин Цочев, симпатизант на земеделската идея и сериозен познавач на живота и делото на големия земеделски деец Никола Петков (обяснено бе, че земеделският общински съветник Веселин Илиев отсъства заради служебни ангажименти – бел. ред.) – дадоха пресконференция в новия партиен офис в Троян. На която бе направена кратка ретроспекция за свършеното от 2014 г. насам и се очертаха предстоящите задачи и цели.

В ПОВЕЧЕТО от селищата в общината имаме свои хора, членове и симпатизанти. Сега на национално ниво тече пререгистрация на членската маса на БЗНС, но може да се каже, че реалните членове на троянската организация в момента са 60-80 души. Ние сме най-дейната и влиятелна земеделска дружба в Ловешка област и имаме присъствие във всички важни земеделски събития в национален мащаб, бе оценката на председателя.

НЕ ТОЛКОВА оптимистично обаче бе казаното за включването на БЗНС – Троян в местната коалиция „Избор за Троян”, с която земеделците участваха на местните избори миналата година и вкараха свой човек в Общинския съвет. Посочена бе и причината – недостатъчен отпор на БСП, споразумения с левицата при гласувания в местния парламент, неравнопоставеност на коалиционните партньори. „Не е изключено на местните избори след три години да излезем със собствен кандидат. А профилът на нашия кандидат е ясен: честен, свестен, известен и още – десен и партийно ангажиран”, заяви г-н Илиев.

Александър Стамболийски, Никола Петков
Г-Н ЦОЧЕВ сподели за друга цел на местните земеделци – кръщаване на улица/площад в Троян на земеделските водачи Александър Стамболийски и Никола Петков. Както и иницииране на обществен дебат за премахване на комунистическите знаци и символи в община Троян. На пресконференцията се разбра, че на 1 октомври БЗНС – Троян ще проведе отчетно-изборна конференция, на която ще бъде избран председател на дружбата за следващия двегодишен период.

Т21

Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

И Стамболийски, и Н Петков надли са забелязвали Троян, а вие искате улица да кръщавате на тяхно име.

Анонимен каза...

Сулю и Пулю политик...

Анонимен каза...

Стига сте премахвали. Вземете да построите нещо!

Анонимен каза...

Кандидатът ви трябва да бъде ОБЩЕСТВЕНО авгажиран, а не ПАРТИЙНО АНГАЖИРАН.

Анонимен каза...

Всички знаят, че политиката е курвенска игра! Та в този смисъл, тая "земеделка" е открила себе си?

Анонимен каза...

Тоя земеделец дали може да издои овца?

Анонимен каза...

Какво е ангажиран на гости при баба си апък тази пъч аз в колко партий участва нямате и 30 човека дай по имена бе другарю земеделие

Анонимен каза...

Я го вижте синчето на този смешник, който е общински съветник как и какви ги върши в общинския съвет. По-смешен и жалък е и от баща си. Мълчи като пукъл, гледа като теле и гласува и подкрепя всичко което комунистката Михайлова им сервира. А баща му реве как нямало отпор на БСП и как се правели споразумения с левицата.
В цял свят земеделците са леви хора. Само в Троян този смешник Витлием не го е разбрал и щял да издига "десен" земеделец. Да се смееш ли да плачеш ли? Да не говорим, че този политически шут хабер си няма какво е ляво и какво е дясно. Такава концентрация на простотия и малоумие, гарнирани с войнстваща наглост и липса на самооценка много рядко се среща.

Анонимен каза...

Голяма смешка. Такива случайници и измекяри, по-добре да си мълчат и да не осрамват и без това нещастната троянска политическа действителност.

Анонимен каза...

Този си плаща за реклама нещастника стига сте го публикували къде ходи то не беше Белене и др.разни въобще не ни интересува този взел знамето на БЗНС и го размахва.Аман от такива като него много на сериозно се евзел че и сина си натика в общинския съвет.Жалко за Троян.

Анонимен каза...

Наближат ли избори(независимо какви),този започва да тропа клепалото.Като минат, го прибира.Не е тайна за никого в града как сина му стана съветник(на кого ли?).

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |