Утре: Гала при Сливата в Орешак

* На 22 септември – „На кафе” ще гостува в Националното изложение и ще покаже на живо началото на Фестивала на сливата, 10:00 - 11:30
Предстоящо
Гала в "На кафе"
ВОДЕЩАТА Гала и нейното „На кафе” по Нова телевизия – най-гледаното женско предаване в българския ефир, ще покажат на живо началото на 24-тата Слива (Българския фестивал на сливата). Утре, четвъртък, 22 септември, първия „уводен” ден на феста, екип на предаването ще е в Националното изложение в с. Орешак - където през 1993 г. се роди култовият троянски празник и което до днес е съорганизатор и съдомакин.


ЧАС И ПОЛОВИНА, от 10:00 ч. до 11:30 ч., „На кафе” ще предава директно от мястото на събитието. Какво точно от сливаро-ракиджийското ни шоу ще грабне вниманието на „кафеджиите” Гала и компания, не се знае. Но по предварителна информация ще се говори много за троянските сливи и световната троянска сливова, ще се види действащата казанка, специално внимание ще се обърне на екстериора – божественото и чудно красиво място Орешак, манастирското село, и на друг знаков елемент от троянския бранд, традиционните занаяти, на живо ще се включат изявени местни майстори, като със сигурност един от тях ще е топ керамикът Румен Георгиев, който пред камерата ще завърти грънчарското си колело.

ЩЕ ИМА и разговор с директора на Националното изложение Иван Чакъров, той ще разкаже за голямата цел – развиване и заздравяване на връзката „човек - природа - изкуство”, свързване на традицията с модерността, на туристическия бизнес с духовното начало и истинските стойности, за отварянето към света със самочувствие за собствената значимост. Ще се чуе и думата на кмета на Троян Донка Михайлова. „Зрителите ще видят и интересен местен обичай за изпитание на интелигентността на булките чрез стомни с ракия”, четем в официалния анонс в сайта на предаването. В Орешак за отразяване на Сливата се очаква да пристигнат екипи на още две родни телевизии.

Т21

Пълната програма - виж ТУК

 Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Хайде на чалгатаааа :)

Анонимен каза...

А Гала ще си покаже ли сливата?

Анонимен каза...

Ще я покаже разбира се :)))))))))))

Анонимен каза...

И Доцината ще видим...червената...

Анонимен каза...

Ко дофтаса Корнелия от Ловеч ще лъсне и едно гербераско сливище....

Анонимен каза...

Щом тази помия "На кафе" е най-гледаното женско предаване - всички можем да си направим заключение колко са елементарни жените.
То има и други показатели за това - бай брадъра и купищата сериалки (турски, аржентински, индийски и тем подобни), които усилено се следят от жените.
Трагично е една глупава асистентка на клоуна Къци сега да е ВИП персона и да идва да "отразява" празника. Голямо падение.

Анонимен каза...

И все пак някаква форма на цензура трябва да има!Това не са коментари,а словоблудство на комплексирани човекоподобни!

Анонимен каза...

Хайде върви и си гледай сливата Гала с нейното малоумно предаване.
А когато свърши може да си пуснеш 6825 епизод на Дързост и проЗтота или някой турски сериал.
Или излез с комшийките и се оплачете една на друга от гадният живот.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |