Мотопарти в Голяма Желязна, 3-6 септември

* Организатори – Николай Колев-Германеца и приятели,
 вход свободен
Предстоящо
Николай Колев-Германеца
ОТ 3-ТИ ДО 6 септември Николай Колев-Германеца и приятели канят на Мотопарти в с. Голяма Желязна – на голямата поляна преди селото, където бяха и предишните няколко издания на моторджийското шоу в периода 2009/12 г. Събитието е посветено на големия български празник – Съединението. Прекъсването от няколко години бе заради тежка контузия на Германеца след нелепо падане с мотора.

„ВСИЧКО става много трудно, имахме известни проблеми и със спонсорите, но ще стане много яко, не се съмнявайте. Мястото е перфектно, инфраструктурата (вода, ток) също е наред. Вече имаме заявки за участие от различни градове на страната”, коментира пред Т21 Германеца. Той подчерта и пълната подкрепа за събитието от кмета на селото Иван Христов.

КАКВО са замислили организаторите? Традиционните екстри са налице: надпиване с бира, сега с иновативната добавка „Надпиване с бира със сламка”, скоростна езда, бавна езда, конкурс за най-красив и най-шумен мотор. И наред с тях разни други забави: скачане с чували, канадска борба, дърпане на въже и др. Германеца намекна и за атрактивни изненади, липсващи в афиша. За рокаджийското озвучаване е излишно да говорим, както и че мотопартито е „зона, свободна от чалга”.

НА 3-6 СЕПТЕМВРИ, с. Голяма Желязна, голямата поляна. Вход свободен!

Т21

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Наркомани и пияници на събор. Живеят за да дразнят шофьорите и да правят навалици. Пикаейки по храсти и ъгли се чувстват истински свободни. След няколко бири се яхват на миризливите си мотори и раздират природната красота и релакс. От маса на маса и ден подир ден.

Анонимен каза...

Стига бе. Ако виж колко потенциални донори
ще се съберат на едно място.
Все пак и хора, които просто са се родили с увреден бъбрек примерно. И ето - един от тези може да е следващият донор в списъка.

Анонимен каза...

Този ''германец'' се прочу като некоректен платец на хора,които му слугуваха на първите събори.
Завлече ги с пари.
С други думи мошеник и завръзчия.
Поредният самозабравил се.

Анонимен каза...

Заради такива като теб държавата ни е такава изрод си бе осъзнай се ти в каква държава живееш и ще разбереш че си в затвор а моториста е истински свободен и ти не можеш да го проумееш сигурно те е яд

Анонимен каза...

4-ти не ме е яд бе балканче жалко. Дразнят ме, разбираш ли ? Карат безрасъдно, по светофарите се ръчкат между колите, не спират на стоп линията, подминават я. Карат с включени денем дълги светлини за да може да те дразнят. Огъват си регистрационните табели да не се виждат, мажат ги с грес и хвърлят пепел да са мръсни. Истински говеда, изпреварват на завои, не спират на стоп палки, не им пука от полицаи. Дерат си машините по цели нощи. Какво да завиждам на такива? Не живея в затвор, повярвай, живея почти живота, който искам и по начина почти, който си представям. Искам ред, дисциплина и човечност, толкова ли е много ?

Анонимен каза...

Жалък си! Тъп и ограничен, като тераса!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |