Текущите ремонти продължават

* Досега в града са изкърпени пътни участъци с обща площ 6169 кв. м, текат процедури за селата 
Актуално
БОТЕВГРАДСКАТА фирма „Микра – КМ” ЕООД, с която в края на м. юни бе подписан договор за извършване на текущ ремонт (изкърпване на уличната мрежа) на територията на община Троян през 2016 г., вече е извършила ремонт на пътни участъци с обща площ 6169 кв. м. Кърпежите са на улиците в северната част на града и в централната градска част. Работата продължава. Това бе съобщено на редовната месечна пресконференция на кмета Донка Михайлова миналата седмица (25 август).

ДРУГА ВАЖНА информация – от началото на изпълнението на капиталовата програма за годината са реализирани общо 34 обекта. По значимите са: преасфалтиране на участък от републикански път III-357 в кв. „Ливадето“; изграждане на паркинг зад сградата на Данъчното; проектиране и изграждане на улично осветление по ул. „34-ти Троянски полк“ (от църквата „Света Петка“ до входа на стадиона); проектиране и изграждане на парково осветление в градинката при кръстовището на ул. „Минко Марковски“ и ул. „Стефан Караджа“ (срещу МБАЛ – Троян); реконструкция на участък от ул. „Данчо Василешки“ в с. Орешак.

В ПРОЦЕС на изпълнение са 22 обекта, като сред тях са основно обекти от общинската пътна мрежа, предвидени за преасфалтиране. За други 22 обекта предстои обявяване на процедура за избор на изпълнител; тези обекти бяха включени при актуализацията на общинския бюджет през м. юли, когато средствата за капиталови разходи бяха завишени със 178 хил. лв. Към момента пък тече процедурата за 35 обекта, сред които са основната част от улиците по селата, предвидени за асфалтиране. 

Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

Улично осветление от църквата до стадиона?

Анонимен каза...

Нещо странно ли ти се вижда?
Много хора спортуват постостоянно.
Осветление трябва да има и на стадиона,а не само до входа.

Анонимен каза...

А кръговото Симеон Велики-Христо Ботев? Кога?

Анонимен каза...

Така кърпят, че кръпките след седмица се разпадат. Вижте кърпежите на на улицата около Рико стил.

Анонимен каза...

1 ви. Минаваш през църквата,купуваш свещи и продължаваш за стадиона.Хем Богоугодно,хем романтика.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |