Надежда за Момчил!

* Държавата отпуска 125 хил. евро за трансплантацията в Австрия, нужни са още 30 хил. лв. за пътуването и престоя в чужбина
 * На 29 март - благотворителен концерт в Троян, всички средства са за лечението на 29-годишния ни съгражданин
Да помогнем
Момчил Димитров
МОМЧИЛ ДИМИТРОВ е на 29 години, от Троян. През 2006 г. завършва троянското СОУ „Васил Левски“, работи на няколко бензиностанции в града. Когато е на 1 годинка докторите откриват, че страда от вродено заболяване на белия дроб – муковисцидоза. В момента Момчил е в болницата в Плевен, в тежко състояние. А единственият начин за лечениe е трансплантация на бял дроб в чужбина.

ДЪРЖАВАТА Е ОДОБРИЛА документите на нашето момче и ще отпусне цялата сума за трансплантацията, която ще се извърши в Австрия - 125 000 евро. Но са нужни още средства – за пътуването и престоя от около три месеца в чужбина. Необходими са 30 000 лева. Момчил има само баща, пенсионер по болест, и набавянето на тази сума е непосилна за семейството.

ПРИЯТЕЛИТЕ се обръщат към всички нас, към всички троянци, към всички добри хора отблизо и далеч с молба за помощ. За да дадем надежда за Момчил! За целта те организират благотворителен концерт, който ще се състои на 29 март, вторник, от 18:00 ч. в салона на троянското читалище „Наука – 1870 г.“. Входът е 5 лв. и всички събрани средства ще бъдат преведени по сметката на Момчил Димитров.

В КОНЦЕРТА ще вземат участие вокалните формации „Гласове“ и „Усмивка“, фолклорният ансамбъл „Траяна“, духова музика „Заедно“, танцьорите от „Бордо“ и „Electric Style Crew”, водещи на благотворителния концерт ще са Мариета Жекова и Радко Петков. А всеки закупен билет е важен, защото е крачка по пътя на надеждата. Нека заедно дадем НАДЕЖДА ЗА МОМЧИЛ! Очакваме ви!

Всеки желаещ може да дари средства по следната сметка:
Общинска банка – Троян
IBAN: BG43 SOMB 9130 1033 5728 01
BIC: SOMBBGSF
МОМЧИЛ ДИМИТРОВ

2 коментара:

Анонимен каза...

Разбира се, че ще дойда на концерта. Призовавам много хора да дойдат и да помогнем. Поздравления за организаторите на тази инициатива.

Анонимен каза...

Ако сме истински хора трябва да помогнем,който каквато финансова възможност има все ще е помощ !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |