Продължава издирването на изчезналата троянка Пенка Тотева

* 59-годишната жена е в неизвестност от неделя (10 януари), отишла на разходка над стадиона и не се върнала * Издирванията продължават, участват полицаи, планински спасители и следови кучета
 
Пенка Тотева
 Търси се

ПРОДЪЛЖАВА издирването на 59-годишната троянка Пенка Тотева, която е в неизвестност от неделя следобед (10 януари), вече четвърти ден. Продължават съвместните ни издирвателни акции с отряда на ПСС, но засега резултат няма, коментира за Т21 тази сутрин (14 януари) началникът на РУ на МВР – Троян гл. инсп. Марин Ичев. А версиите, по които се работи, са разнопосочни.

ИЗВЕСТНОТО е, че г-жа Тотева е излязла на разходка в района на Турлата (над стадион „Чавдар”) и не се е завърнала. Издирванията са започнали още същия ден, като са се включили над 20 човека полицаи и планински спасите, използвани са и следови кучета. Донякъде имаме ясна следа, открихме и вещи, които най-вероятно са на изчезналата жена, но по-нататък следите се губят, поясни гл. инсп. Ичев. Издирвателните действия продължават и в момента.

В ДЕНЯ на изчезването си жената е била облечена с черен клин, черно яке, туристически обувки, а на гърба си е носила раница на кафяво каре. Умоляват се всички граждани, които имат информация за лицето, да се обадят на тел. 112 или в най близкото поделение на МВР, призовават от полицията.

ПЕНКА ТОТЕВА дълги години е живяла в столицата, но преди известно време се връща в родния Троян, за да гледа болната си майка. Знае няколко езика и започва работа като преводач в троянската фирма „Калинел”, където работи и в момента. Г-жа Тотева е от известния троянски род Тотеви, дъщеря е на прочутия майстор медникар Тотю Тотев; брат й Найден Тотев живее в София, занимава се с бизнес и е главен координатор на националното гражданско сдружение „България си, ти!”, негово е известното кафене „Антик” в Троян. В издирването на колежката си от първия ден участват и доброволци от „Калинел”.

Т21 

21 коментара:

Анонимен каза...

Само така да отбележа за протокола г-н Маринов, че от Калинел тръгнаха доброволци, и то от следващия ден заедно със службите на реда, че Планинска спасителна служба се включи в понеделник вечер, че доброволците от Калинел са по-настоятелни от "така наречените полицаи".

Анонимен каза...

Свидетел съм на това,че от Планинската Спасителна Служба все още търсят жената.Момчетата си гледат работата!

Анонимен каза...

Sled kato niama sledi napred, moze da se e varnala obratno ot posokata ot koiato e stignala do miastoto s namerenite vesti. Alchaimer e zaboliavane, koeto moze da te vrahleti vnezapno.
Po-goliamo razglasiavane za iztseznalata zena, moze i da se luta i da ne moze da nameri patia. Dano ne se e slutsilo nesto loso.

Анонимен каза...

Защо не се разлепиха,някакви листовки със снимка на жената,из целия град?

Анонимен каза...

Телефон носи всеки със себе си, и навсякъде!!!

Анонимен каза...

Namerena e na Kapincho....Bog da q prosti!!!

troyan21 каза...

Няма развитие по случая, изчезналата Пенка Тотева продължава да е в неизвестност. Информацията е от полицията отпреди час (около 19:00 ч. на 15 януари). Издирването продължава.

Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

Генади, няма ли хеликоптери в тази държава, или живота на 59 годишен човек не е ценен! При тези климатични условия, подивели от глад кучета и развихрила се агресия между хората!? Какво да очакваме, какво става, за къде сме тръгнали, и къде ще стигнем??? Дано се открие нейното местонахождение, и да е добре!
Каква е тази информация по-горе?/6-ти/.

Анонимен каза...

до 8-ми:Информацията е достоверна и истинска,за съжаление!!!

Анонимен каза...

НЕ Е НАМИРАНА НА КЪПИНЧО, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ СА ТОВА!

Анонимен каза...

До 9-ти! Ако информацията ви е един вид подигравка, е срамно и престъпно. Жената ми е далечна роднина, живея извън страната и е нормално да следя информациите по случая. Моля се за добър завършек на случилото се!

Анонимен каза...

До 9-ти : Не се подигравайте с чуждото нещастие!!! Не е намерена жената, продължават да я търсят и до този момент.

Aнонимен каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Aнонимен каза...

Кaкво стaвa имaте ли новини дaно е нaмерят живa и здрaвa

Анонимен каза...

ако някой от издирващите жената чете тук коментарите:дали е проверена къщата,купена от нейния брат,в някаква махала,в района на с.бели осъм...

Анонимен каза...

други нобини има ли намериха ли я

troyan21 каза...

До №16: Няма новини, жената продължава да е в неизвестност.

Aнонимен каза...

Кaкво стaнa с тaзи женa нaмеренa ли е

Aнонимен каза...

Кaкво стaнa с тaзи женa нaмеренa ли е

Unknown каза...

Кaкво стaнa с тaзи женa нaмеренa ли е

Анонимен каза...

neshto potuliha slu4aq

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |