Серия от обири на Предела над Орешак

* Местните подозират, че в района върлува престъпна шайка и че скорошният пожар и смъртта на 74-годишната Йона Станевска не са случайни * Гл. инсп. Марин Ичев: „По случаите се работи интензивно”
Крими
Опожарената къща, в която загина 74-годишната Йона Станевска
ЧЕТИРИ къщи на Предела над с. Орешак – в малката крайпътна махаличка от десетина къщи на разклона за с. Патрешко, където в нощта на 1 декември изгоря в дома си 74-годишната Йона Станевска – са били обрани в периода от 13-ти до 19 декември. Отмъкнати са битови уреди, сечива, селскостопанска техника, разбит е и един автомобил. Това научихме от жителите на махаличката, които са наплашени от случващото се и подозират, че в района върлува шайка обирджии. Нещо повече – имат съмнения, че пожарът и смъртта на комшийката им не са случайни и не е изключено да са свързани с последвалите обири.

„ВСИЧКО започна след пожара, не вярваме да е случайно. Постоянно сме нащрек, живеем в страх”, коментира пред Т21 един от потърпевшите. От него научихме, че след подадения сигнал от полицията веднага реагирали и извършили огледи. Информацията бе потвърдена и от началника на РУ на МВР – Троян гл. инсп. Марин Ичев. „Има образувани досъдебни производства, по случаите се работи интензивно”, коментира полицейският шеф. На въпроса ни дали е възможно пожарът на 1 декември да е умишлен, отговорът на гл. инсп. Ичев бе: „Не коментирам, експертизите ще покажат”. 

Т21

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Гл. инсп. Марин Ичев: „По случаите се работи интензивно”
Хахахахахаха.
Нашата полиция и думата интензивно са 2 взаимно изключващи се понятия.
Просто ще изкачат малко и ще кажат: " Неизвестен извършител". Както в 90% от случаите.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |