Инж. Бистра Чолакова е третият зам.-кмет на Троян

* „Всички я приемат като човек с добра експертиза, който може да бъде полезен за повишаване на капацитета в този ресор в Община Троян”, бе кметската аргументация на избора

инж. Бистра Чолакова
Назначения

ИНЖ. БИСТРА ЧОЛАКОВА е третият зам.-кмет на община Троян, във възловия ресор строителство, и ще встъпи в длъжност на 1 декември, обяви на сесията на Общинския съвет в четвъртък (26 ноември) кметът Донка Михайлова. До момента инж. Чолакова бе началник на Регионалния отдел „Национален строителен контрол” (РОНСК) в Ловеч. А новото назначение сбъдва прогнозата ни за „еднопартиен кабинет”.

ИНЖ. БИСТРА ЧОЛАКОВА е родена в Троян (1960 г.) и е от известен троянски род, завършила е Троянската гимназия (сега СОУ „Васил Левски”) и ВИАС – София (сега Университет по архитектура, строителство и геодезия), специалност промишлено и гражданско строителство. Работила е като проектант в ХФЗ – Троян, като проектант и конструктор в Планова организация – Ловеч и ловешката фирма „Осъм инженеринг”, а от 1989 г. до 1999 г. е началник отдел ТСУ в общинската администрация в Троян. През 1999 г. започва работа в ловешката структура на Национален строителен контрол и изминава пътя от инспектор до началническия пост, който заема от 2011 г. до днес. В трудовата си биография има и период, когато е щатен служител на някогашния Комсомол.

„ВСИЧКИ я приемат като човек с добра експертиза, който може да бъде полезен за повишаване на капацитета в този ресор в Община Троян”, аргументира избора си г-жа Михайлова. Инж. Бистра Чолакова е добре познато име в строителния бранш в района, в това число и сред колегите си от общинската администрация в Троян, и има реномето на акуратен и безкомпромисен професионалист. 

Т21

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Е, казвах ли ви аз кой ще е третият зам кмет? Още един комсомолски активист, браво!

Анонимен каза...

Хората говорят за лустрация и забрана със закон на комунистическата идеология и преследване на нейните последователи, както са преследвани национал-социалистите и фашистите (разлика в тези идеологии няма), а в китния ни градец какво става: кметицата член на Политбюро на БКП, а нейните заместнички праволинейни комунисти, служили на щатни длъжности на престъпен режим (Вж. Закона за обявяване на БКП за престъпна)

Анонимен каза...

Михайлова възстанови ГК на ДКМС на който беше първи секретар.Михайлова повикай и другите от комсомола за да ти е пълен екипа.

Анонимен каза...

Леле, леле, крокодил до крокодила стана в общината!

Анонимен каза...

Троянската общинска мафия Кръстев,Димитрова,Хитров и Иванов вече си имат баш мафиот/шеф/

Анонимен каза...

Еееее, колко кметове и зам.кметове са ни нужни на нашата жалка, дребна общиничка ?/?

Анонимен каза...

Още 2ма и спираме,имаме още 2две жени от Ловеч без работа и трябва да се пенсионират след 2 години та ще ги назначим за да хванат по-големи пенсий

Анонимен каза...

Много нагли комунисти...Обявиха ги за престъпници, а те пак във властта ! Тази Дона, след като е била висш кадър на БКП по време на комунистическото робство, не следва ли да бъде съдена по закона от 2001 година, обявяващ комунистите за престъпници ?

Анонимен каза...

Пак пръста на сивия кардинал Дилян Енкин.Той докара онзи хайдук главния архитект Боян Кръстев за да му подписвяа всичко.Сега докарва другия си изпечен кадър Чолакова.Компанията става пълна и непоклатима.Сега корупцията в общината ще се увеличи с пъти.Дръжте се троянци.

Анонимен каза...

Чолакова е много добре квалифициран и принципен човек. Няма основания за горните писания. Трябва да й благодарим, че се е съгласила, защото добрите архитекти на частно заработват повече от заплатата на зам-кмет.

Анонимен каза...

От обласния град се отарваха от корунпирания разрушителен инжинер и г-жа Михаилова я настани в нащата община..............

Анонимен каза...

Михайлова направи най-добрия възможен избор. Чолакова е добър експерт и честен човек.

Анонимен каза...

4-ти, ти какви ги търсиш ''модни икони''

Анонимен каза...

ок

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |