Цигулков концерт на Йоанна Стратева в „Серяковата къща”

* В програмата - Глук, Моцарт, Масне, Шуберт и др.;
 5 ноември, 17:30 ч., вход свободен
Предстоящо
Йоанна Стратева
ДНЕС,  5 ноември, от 17:30 ч. в троянската галерия „Серяковата къща” ще изнесе концерт известната българска цигуларката Йоанна Стратева. В програмата са произведения на Глук, Моцарт, Масне, Шуберт и др. Йоанна Стратева е завършила Музикалната академия в София, специализирала е във Франция и Швейцария; лауреат е на международни конкурси и е изнасяла концерти в Англия, САЩ, Канада, Италия, Испания, Австрия, Русия и др.

ЙОАННА СТРАТЕВА е известна привърженичка на Учителя Петър Дънов, основател на Бялото братство и свири по време на Паневритмията (традиционен танц на Бялото братство). Концертът в Троян се организира по инициатива на Движението за нова култура - Троян и се посвещава на Денят на народните будители. Заповядайте, вход свободен!

Галерия „Серяковата къща”

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |