Беломъжев тръгна по шампионски

* Троянецът спечели сребро в първия старт от първия кръг за Световната купа 2015/2016 в Юлас (Финландия) * „Страхотно начало за сезона!”, написа в страницата си във фейсбук медалистът
Ски ориентиране
Станимир Беломъжев след финала в спринта, СК, Юлас, Финландия, 27 ноември 2015 г.
ГОЛЯМАТА звезда на българските ски спортове днес – неколкократният европейски шампион и световен вицешампион по ски ориентиране и един от лидерите в състезанията за Световната купа през последните няколко сезона Станимир (Тачо) Беломъжев, започна по блестящ начин новия сезон.

В ПЪРВИЯ кръг за Световната купа 2015/2016 г., домакин на който бе курортът Юлас във Финландия, Тачо спечели сребро в спринта в първия състезателен ден (27 ноември). Троянецът остана на 1 сек. от победителя Улрик Нордберк (Швеция), трети е ветеранът и една от легендите в световното ски ориентиране Едуард Хренников (Русия), който пък е на 1 сек. от Тачо.

Преди първия старт в първия кръг за СК 2015/2016, Юлас
„СТРАХОТНО начало на сезона!”, написа в страницата си във фейсбук Станимир Беломъжев след първия медал за сезона. На 29 ноември и 1 декември са стартовете съответно в средната и дългата дистанция в Юлас, като и в тях съгражданинът ни ще се бори за медал и шансовете му са много добри. „Станимир е в отлична форма, направихме добра подготовка и живот и здраве очаквайте нови успехи”, сподели за Т21 бащата и личен треньор на шампиона Иван Беломъжев.

И ОТ НАС – давай, Тачо!

Т21

 Още по темата:

2 коментара:

Unknown каза...

Браво Тачка браво и на твоя неуморим баща Ваци успех в целия сезон

Анонимен каза...

Успех.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |