Рокади в Общината

* Началникът на строителния отдел инж. Банко Банков се пенсионира, наследява го 39-годишният инж. Николай Райковски * Станислава Цукева, досегашен сътрудник на кмета, е новият PR
Кадрови
инж. Николай Райковски, инж. Банко Банков
ДВЕ НОВИ възлови назначения вече са факт в общинската администрация в Троян, научихме от официално прессъобщение.

ОСВОБОДЕН е поради пенсиониране дългогодишният началник на отдел „Строителство и инженерна инфраструктура” инж. Банко Банков и от 7 август длъжността се поема от 39-годишния инж. Николай Райковски. Новият строителен шеф на Община Троян досега бе главен специалист  „Техническо обслужване” в друг общински отдел – „ТСУ, кадастър и регулация”, и има 4 години стаж в общинската администрация. Завършил е строителния техникум в Плевен (ТСА „Никола Фичев”) и Минногеоложкия университет в София. Преди назначението си в Общината 5 години е бил служител в общинското водоснабдително дружество „ВиК – Стенето” ЕООД – на позициите технически ръководител, началник отдел „Инкасо” и ръководител продажби. Важен момент в професионалната биография на инж. Райковски е участието му в екипа за управление на най-мащабния строителен проект, осъществяван от Община Троян – „Изпълнение на втори етап на интегрирания воден цикъл на град Троян”.

Станислава Цукева, Маргарита Генкова
ОБЩИНАТА вече има и нов главен експерт „Връзки с обществеността” (PR) – това е досегашният сътрудник на кмета Станислава Цукева, която наскоро спечели обявения конкурс за длъжността. Г-ца Цукева  е бакалавър по специалността „Масови комуникации” и магистър по туризъм от Нов от български университет; дипломната й работа за бакалавърската степен е на тема „Скандалът като средство за генериране на публичност”, а магистърската й дипломна работа е по актуалната троянска тема „Троян и Троянският Балкан, съвременна туристическа дестинация за алтернативен туризъм - възможности и заплахи” (2012 г.). Досегашната PR-ка Маргарита Генкова, с която ние (медиите) работихме отлично дълги години и бе наш ценен партньор, е подала документи за пенсиониране, като временно остава на работа в отдела.

Т21

32 коментара:

Анонимен каза...

На мястото на старите наши хора, нови наши хора. Естествено от подходящи партийно верни семейства.

Анонимен каза...

Няма угодия на таз троянска простотия!!!

Анонимен каза...

Донка Михайлова се е засилила да натъпче всички общински структури в края на мандата си до пръсване.Да раздаде общите пари за свои хора,че да направи някой глас повече.

Анонимен каза...

Не се притеснявай, 3-ти, дори това няма да й помогне. Усеща, че е аут от наесен и гледа да направи максимално трудно положението на следващия кмет, като напълни навсякъде със свои хора. Но, както казах, това няма да й помогне, да стяга куфарите за Ловеч.

Анонимен каза...

А Кънчо Петков за кога чака 100 години в общината ли ще празнува.

Анонимен каза...

Тролистите герберисти и избористи и тем подобни онанисти Михайлова ще спечели на първи тур не защото е идеална а защото срещу нея са такива недоправеняци като вас.......

Анонимен каза...

Добре,де,като знае,че няма да кмет повече в Троян,защо назначава сега,в края на мандата си?

Анонимен каза...

7-ми, назначава, защото това е единственото, което може. Не я интересува нищо в този град, освен да затвърди позициите си с пари от общинския бюджет.

Анонимен каза...

Пожелавам успех на инж. Райковски!

бай Иван каза...

8 -ми, дали това е единственото ,което може ще видим есен с песен,ще отсвири вашите набедени кандидат кметове.

Анонимен каза...

Само Кънчо ли е има още 6_7 човека ами Борис Бояджиев , Иван Русенов , тези тримата взимат по 910 пенсия и по 1200 лв заплати ами Гонков ами Хитров който повтаря последния курс но военнот училище за слаб успех помисли г_жо Михайлова

Анонимен каза...

Добри попадения. Като гледам Михайлова подмлади една трета от общината.

Анонимен каза...

Не виждам как Шишков и още повече Венко могат да се изправят срещу Донка. Представете си ги на дебат - чудя им се как ще имат куража да се изправят срещу нея.

Анонимен каза...

Абе Банко е пенсионер от няколко години.
Беше си редно да го изгонят. Като сам не се
сещаше да остави тлъстият кокал.
Успех на новият началник и да му върви по вода.

Анонимен каза...

Уточнение за 11. Инж.Хитров е единствен в историята на шуменското военно училище, който получава слаб 2 на защита държавен изпит и се налага да завърши една година след випуска си.

Анонимен каза...

Инж. Райковски е кадърен и отговорен човек..Не го заливайте с политическа простотия..

Анонимен каза...

Толкова ли не се намери един строителен инженер в тази пропаднала община? Райковски не е строителен специалист. Очевидно е човек на наш човек. В тази побъркана община май вече няма никакво значение кой какво работи.

Анонимен каза...

Магистърската й дипломна работа е по актуалната троянска тема „Троян и Троянският Балкан, съвременна туристическа дестинация за алтернативен туризъм - възможности и заплахи” (2012 г.).
Моля, вестникът да помести дипломната работа на госпожицата, за да се запознаем как този магистър по туризъм е разработила тази страхотна тема..Това вероятно е цял научен труд за развитието на общината като туристическа дестинация.Защо госпожицата не работи в туристическия отдел, ами се занимава с работа с по-нисък образователен ценз.Момчето и момичето какво образование имат в туристическата дейност на общинската администрация и на кого са протежета? Сигурно някой знае! №17, последното ви изречение е много точно.! То се отнася за цялата държава?Такава безобразие не е имало и в миналия век!!!!Някой може ли да даде отговор.Моля г-н Маринов да помести трудовете на тези специалисти при кандидатстване за заеманите от тях длъжности?

Анонимен каза...

Моите уважения, но Вие даже не четете бе хора! А пишете като побъркани едно и също.
1.инж.Райковски, който не познавам е временно изпълняващ, до провеждането на конкурс. Какво ви пречи човекът. Ако питате мен, най-добрият строителен инженер в града е Илиян Пеевски.
2. Поздравления за младата дама. На мен ми направиха впечатление и двете теми, които е защитила, но вие едва ли ще разберете...
От 18 коментари, 16 тъпизма. Къде изчезнаха мислещите хора?
Моите уважения към коментиращия 18-ти- нереализирал се туристически гений.

Анонимен каза...

19-ти, Пеевски не само е строителен инженер, а и милее за града, но се съмнявам да бъде назначен, защото ще им извади кирливите ризи .

Анонимен каза...

Познавам Цукева. Страхотен избор. Дай боже повече млади хора като нея да получават шанс.

Анонимен каза...

Не познавам назначените, но като влеза в Общината виждам все повече млади хора. Подкрепям това и дано да продължи тази тенденция.

Анонимен каза...

Благодаря на последните трима коментиращи, бях се отчаял вече от негативизма, който виждам тук. За другите липси не искам да коментирам
"Скандалът като средство за генериране на публичност"...мило дете, знам че топлата вода е открита, но ти си точният човек за тази позиция! Успех от мен.

Анонимен каза...

Трябва малка корекция в началните редове.
Трябва да бъде: "Биха шута на Банко".
Като го видях колко е отчаян горкият инженер, чак
ми стана мъчно как може така нагло да го изгонят!
Тези хора срам нямат. Толкова омазани канали и
обратни наклони по улиците с такива огромни езерца след дъжд- такова няма другаде. Ами сега???
Новият началник дали ще ги може тези езера?

Анонимен каза...

http://statii.troyan21.com/2012/08/blog-post_2575.html

Анонимен каза...

Рокади трябва да има, но дубльорите да са кадърни и отговорни специалисти. Пожелавам успех

Анонимен каза...

Вие не разбрахте ли, че Иван Русенов не работи към община Троян, а само ползват стая в сградата. Неговата заплата не се плаща от общинския бюджет.

Анонимен каза...

"Кадрите решават всичко" е казал др. Сталин и др. Къртичева, като твърд марксист-ленинист-сталинист се придържа към думите на кумира си ! Няма ли край този комунизъм, бе хора ! Аман ! И тази комунистка, бившата ПиАр-ка (заместник кмет по политическата част) на общината, защо не отиде да пасе патките на село, ами заема място на някой млад човек, нероден през време на комунистическото робство. Тази длъжност наследи от майка си и хич не ѝ се напуска общината ...

Анонимен каза...

Кое му е толкова ценното на комуниста иван русенов, че да е пенсионер на заплата, независимо кой плаща. Ние плащаме. Аз не искам да плащам на тоя Мушмурок! Има толкова млади, завършили военоно образование, които дремят без работа, а тоя комунистически измет получава и пенсия и заплата. Затова няма да гласувам за дОНКА!

Djigata каза...

Дайте шанс на младите!

Djigata каза...

Дайте шанс на младите!

Анонимен каза...

Крайно време е да се намери и нов Главен архитект, който да смени сегашния - работещ против Общината. Но какво му пука - нали той не е от Троян!?!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |