В Троян спипаха подпийнал полицай зад волана

* След пътен инцидент с полицейски автомобил дрегерът отчел 0,66 промила у водача * На нарушителя в униформа е съставен акт, отстранен е временно от длъжност и му е образувано
 дисциплинарно производство
Невероятно, но факт
В ОБЛАСТНАТА дирекция (ОД) на МВР – Ловеч е образувано дисциплинарно производство срещу полицай от Троян, съобщиха от пресцентъра на дирекцията. Причината – вчера (26 февруари, четвъртък) служителят на троянското Районно управление, шофиращ служебен полицейски автомобил, участвал в леко пътно-транспортно произшествие на ул. „Г. С. Раковски” в града; и при алкохолната проверка на място дрегерът отчел 0,66 промила опиянение у униформения (името му не се съобщава).

НА ПОДПИЙНАЛИЯ полицай бил съставен административен акт по Закона за движение по пътищата, а със заповед на началника на РУ на МВР - Троян нарушителят временно е отстранен от заеманата длъжност.  Работата по случая продължава.

Т21

Бел. ред.  Случилото се, по наше мнение, е от особена важност, тъй като развенчава един нашенски мит – че полицай закон (по пътищата) не го лови. Не сме наивници, знаем, че въпросното „предубеждение” никак не е безпочвено и че доскоро едва ли бе възможно подобно нещо – полицията да подходи към свой като към простосмъртен участник в движението. Дано само не се окаже, че сме станали свидетели на изключение, потвърждаващо правилото.

10 коментара:

Анонимен каза...

Айде, сега и градски легенди...че те постоянно си пият и карат. Тоя за алкохол, преди време един си замина заради GSM те така де. Вечер дремят "по на кафе" по бензиностанцийте, денем ловят някой че спрял за аспирин пред аптеката и така де...

Анонимен каза...

Ииии, кво прайм сега?!...

Анонимен каза...

Генaди, зaщо държиш читaтелите си в информaционно зaтъмнение? Не виждaм дори инициaли, години. Aко беше бaчкaтор във някоя местнa фaбрикa тaкaвa информaция нямaше дa си спестил. По-сериозно трябвa, по-сериозно!

Анонимен каза...

След като е участвал в "лек пътен инцидент" въпросния полицай, най-вероятно има и друг/и участник/ци, така че, ако не беше страха от страна на Троян 21, можеше да има повече подробностти за инцидента, имената на участниците и т.н.!

Анонимен каза...

Не мога да повярвам, че има някаква справедливост тука.
Колко пъти е имало случай на ПТП с патрулка и обикновен
човек и винаги об. човек е бил виновният.
А ако аз се ударя с някой ще бъде тежко ПТП, но нали е техен човек и имаме лек инцидент.

Иванко каза...

Тъпо заптие = Глупав милиционер!

Анонимен каза...

Не търсете кусури на г-н вестникаря тоѝ и за други теми е бил избирателен и пр.

Анонимен каза...

сигурно е блъснал по-пиян от него и е някои с по-големи връзки,иначе щяха да го прикрият.....

Анонимен каза...

Само на една фуражка издръжката е над 12 хлв годишно.
Тей и тей файда никъква от тях освен само проблеми да създават,половината да ги съкратят и ще има пари за камери и радари целия град да се наблюдава и ефекта ще е много по голям.

Анонимен каза...

Хаха, най-вероятно са сбарали пил някой техен който не е слушкал. Това не е като да прикриваш Веско Минков след катастрофа в спрял автомобил и като се окаже, че е пил да будиш жена му на нея да и пишат акт, аааа и за зло или добро се случва точно на полицейския празник преди някокло години

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |