„Дарете час 2014”

* Тази година мотото на кампанията е „Добрите дела на светло”; време за провеждане: 24-30 ноември
Национална кампания
НАЦИОНАЛЕН алианс за работа с доброволци (НАРД) организира ежегодната си национална кампания „Дарете час”. Тази година мотото на кампанията е „Добрите дела на светло”. Фокусът е върху хилядите доброволци в България, които в повечето случаи остават в сянка. Техните добри дела са най-различни, оказват влияние върху широк кръг от хора, помагат за промяната в десетки населени места, но остават извън интереса на медиите и обществеността. Много често в пълна анонимност живеят и хората, на които доброволците помагат – такива в неравностойно положение, в риск, в бедност, с увреждания.

ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ в кампанията, участниците нужно да: имат воля за добри дела, да привлекат за съмишленик свой приятел и заедно да направят добро на човек в риск или от уязвима група; да посетят сайта на НАРД и да качат една снимка с информация за случилото се в платформата на кампанията - виж ТУК . Време за провеждане: 24 – 30 ноември 2014 г.

ОЧАКВАМЕ подкрепата на медиите в разпространяването на информацията и историите, които ще бъдат споделени с нас в рамките на Националната кампания на НАРД „Дарете час 2014”. Така ще мотивираме още стотици хора за добри дела! Всички истории ще бъдат публикувани в сайта на НАРД - www.navabg.com, като част от тях ще бъдат представени на ежегодната церемония за връчване на наградите в Конкурса за най-добра доброволческа инициатива 2014 на НАРД и фондация „Лале”, в присъствието на президента на Република България Росен Плевнелиев.

За повече информация:
Деляна Михнева, експерт ПР и международни комуникации
Национален алианс за работа с доброволци,
тел. 0889/640053, 0893/383049
e-mail: dmihneva@navabg.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |