"Троянски лъвове" - новият клуб на БМЧК в областта

* Първата инициатива на "Троянски лъвове" е тяхно участие по проект „Приемна грижа”, който се реализира четвърта година от младите червенокръстци в Ловешко
Пионери
„ТРОЯНСКИ лъвове” е името на новооткрития клуб на Българския младежки червен кръст (БМЧК) в Троян.  „Основната цел е свързана с изграждане и развитие на социална отговорност, придобиване умения за обществено полезна и значима дейност. Особено внимание се обръща на развитие способностите на децата, свързани с получаване на знания, формиране на практически умения за адаптивно и позитивно поведение, гражданската позиция и обществена ангажираност”, четем в прессъобщение на БЧК. Троянската червенокръстка структура е създадена по инициатива на Областния съвет (ОС) на БЧК – Ловеч и е негово подразделение.

„СЪЗДАВАНЕТО на клуба е житейски курс по емоционална и социална компетентност, формираща общата цел – хуманност и солидарност между поколенията. Първата инициатива на "Троянски лъвове" е тяхно участие по проект „Приемна грижа”, който се реализира четвърта година от младите червенокръстци в областта”, се казва още в официалната информация.

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

Значи трябва да има адрес в Троян. Моля да го посочите.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |