„Лудогорец” - при най-големите!

* Нашият румънец Козмин Моци разплака „Стяуа” и сънародниците си
 * Троянецът Преслав Петров празнува с победителите
Футбол
Моци триумфира
Българи юнаци!
МИНАЛАТА вечер (27 август) футболният шампион на България „Лудогорец” (Разград) би румънския гранд и бивш европейски шампион „Стяуа” (Букурещ), класира се за груповата фаза на най-рейтинговия клубен турнир в света – европейската Шампионска лига, и вдигна на крака цяла България (без онази жалка малка пасмина фенове на столичния ЦСКА, които се бяха присламчили към противниковата агитка и заедно с нея викаха срещу лудогорци и България; но да си губим времето с галфони и предатели е излишно – бел. Т21).

ПО ИРОНИЯ на съдбата пък с огромен, можем да кажем дори основен принос за победата на нашите бе един румънец – защитникът на „Лудогорец” Козмин Моци, който по неволя се превърна във вратар (след отстраняването на игралия блестящо и в този мач титулярен страж Владислав Стоянов), спаси две дузпи на „Стяуа” и разплака сънародниците си.

С ТОЗИ си успех „Лудогорец” изкара сума ти пари и донесе голяма радост на собственика на клуба – ловчалията Кирил Домусчиев; стана вторият ни отбор – след софийския „Левски” преди 8 години, който влиза в груповата фаза на Шампионската лига (дано обаче представянето му там не е тъй безславно като на „сините” - бел. Т21); влезе в устата на фенове и специалисти у нас и по света и безспорно повдигна сгромолясания напоследък рейтинг на БГ футбола. От нас – голямо браво! И успех в групата срещу колосите „Реал” и „Ливърпул”!

Моци, Преслав и Владо Стоянов празнуват победата
СПОДЕЛЯМЕ всичко това в нашия троянски сайт, първо - защото се гордеем с големия български спортен успех. И още - защото вече заявихме, че имаме сериозно основание да викаме за „Лудогорец”, в чиито редици от този сезон е нашият талантлив съгражданин Преслав Петров (19 г.). Че Преслав се е вписал в големия тим на разградчани си личи и по горната снимка, която взехме от личната му страница във фейсбук; партито е след победата над „Стяуа”, а нашето момче (в средата) е в компанията на двамата герои на мача – Моци (вляво) и Владислав Стоянов.

Т21

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Браво!!!

Анонимен каза...

Преславчо е по снимките маѝ повече от другите....

Анонимен каза...

Браво на Моци! Много силен дух трябва за това което направи! ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

Анонимен каза...

те чорбарите винаги са били против България.дори на 3 март 2004г. викаха к-р за Левски

Анонимен каза...

Ето това разделение и предателство което наблюдаваме в спорта е в политиката и навсякъде около нас,затова България никога няма да се оправи а ще лети с пълна сила към дъното.....тъпо предателско племе сме и затова си заслужаваме съдбата, и никой не ние виновен ..!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |