Не сме народ, а...

* А в Китай - не в панделата, направо на площада, става и така,
 и май ще е по-добре!!?
Предизвикано
ПИТАМ! А на тоя със селския мустак и на доскорошния му авер - тулупа с дебилния вид, ще им се случи ли някаква случка?! Из Америка мошениците по банковите афери, окрали сума ти народ и други подобни ги вкарват в панделата при неграта с дългите пишки, не ли??? А в Китай - не в панделата, направо на площада, става и така, и май ще е по-добре!!? Питам! Но отговор не искам, знам го. Един мъдрец го е казал най-добре - не сме народ, а...

Генадий Маринов

П.П. Мисля си - какъвто народът, такива и управниците му, и мошениците му, и цялата му работа... И ми става страшно.

37 коментара:

Анонимен каза...

Лъха на интелект от тези физиономии, не ли ? ;)

Анонимен каза...

Кучетата си лаят, кервана си върви и така много години. Ккаво се чудите така ще и за напред в.... България. Пак ще се обезценят дребните спестявани - за черни дни, но не така драстично, както през 1997 г. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.Който не му изнася - терминал 2.

Анонимен каза...

Не сме народ, а ....... мърша! Тия двамцата са си наши рожбички, ние сме им послали да се гудят така. Изхода вече е само един - в десятката, да не се мъчат!

Анонимен каза...

А в Калинел търсят шивачи.Предлагат 8 часов работен ден на 3 смени!

Иванко каза...

Не само интелект лъха от тези физиономии, а и финес. Особено от съществото Пеевски!

Анонимен каза...

Ей това е приказка на място 5ти:"Изхода вече е само един - в десятката, да не се мъчат!"Докато не грабнем сопите няма да стане!!!!!!

Анонимен каза...

Грабваме ги,ама тук в интернет...

Анонимен каза...

Липсва снимката на още една свиня от която зависи не малко тия двамата да си развяват байряка и да са недосигаеми.Познайте коя е тя?

Анонимен каза...

8 тази свиня свинско не яде познах ли??????

Анонимен каза...

Ей,Главния,не вярвам,че ти си автора на "това"- каквото и да е то!!!!!

Анонимен каза...

Eх, Гена и ти си един революционер, не ти остана нищо за лизане и прикриване...

Анонимен каза...

На 5.Х.2014 бягайте към урните, хващайте червената бюлетина, а след това се чудете, от къде и какво Ви е дошло!

Анонимен каза...

арестували счетоводителката на КТБ! тя надали знае за какво става въпрос...ще има осъдени,но не точните хора! Жал ми е...жал ми е за честните,добрите и измъчени хорица, защото има и такива в бг.( за детето ми е жал,че не иска и да чуе да се маха от България! Дано си промени мнението и да не се мъчи както аз....

Генадий Маринов каза...

Един/двама (№№10,11) нещо ми се нерви на горната миниатюра. Не знам къде го стяга чепика, не ме и интересува. Изцяло заставам зад думите си! И аман от анонимни бъзльовци.

Анонимен каза...

Ами сега като го няма *гейчо, за кого ше гласуваме?! Гергов се бил кандидатирал за шеф на БСП-то, аз съм за него. Че кой по-добре се оправя с прасета от него?! Човека от "свинаря от Маноле" стана човек, бизнесмен, собственик на Пловдивдкия панаир, следващата стъпка е на целия панаир между Калотина и Капъкуле... Гуд лък!

Анонимен каза...

Бългaринът си е прост и обикновен човек. Зa него вaжно е не кaк дa стaне щaстлив, a другия дa е по-беден и нещaстен Вдигa се нa революция сaмо когaто сa зaсегнaти пряко личните му интереси, през остaнaлото време мъдро си бъркa в носa. Обичa дa клевети и констaтирa проблеми, но не предлaгa решение нa тях. Обичa дa послъгвa, мaми и крaде. Товa е душевен оргaзъм зa него. Обичa дa рaзбирa от всичко и дa не прaви нищо. Мечтaнaтa рaботa нa бългaрите е служебен aвтомобил, пет дневнa рaботнa седмицa и нaчaлникa дa не се вясвa през остaнaлото време дa подaвa комaнди. Тaкъв е бългaринa, a Вие се чудете, зaщо в един момент сме нa тоя хaл......

Анонимен каза...

Егати държавата сме,щом този дебел кретен е най-големия фактор!

Анонимен каза...

Циркове, дами и господа, и вер селям! Като окрадоха хляба, другарите социалисти, на края на мандата наблягат на зрелищата. Ама пък зрелища ли са, а? Уж Цветан Василев е лошият в сюжета, пък ходи да търси закрила от европейски съдии, че на нашите вяра не може да имаш. Изнасял пари с чувале, уж раздавал кредити без кредитни досиета, па досиетата били у следствието, ама сигур прокуратурата и БНБ не знаят за тая работа, оти ние имаме едно 50-60 централни банки, юще толкова прокуратури, следствия и салтанати, та можеш ли му хвана края, кой следовател от кое следствие е замъкнал досието от КТБ и на коя централна банка е съобщил за тази си деятелност. :v Бе гледайте и се дивете...........Комунистите, винаги са се усрали до шия с лайна но винаги викат: -Кой ми сра в гащите ?

Анонимен каза...

НИХНАТА МАМА КОМУНИСТИЧЕСКА.

Анонимен каза...

" Няма да имаме нови партии и лидери, ще имаме нови съюзи - коалиции БСП-ГЕРБ, ГЕРБ-ДПС и т.н. **** Те са нужни за оцеляването на политическия "елит". **** Политическият елит се сменя или чрез революция, каквато в България няма да има?, или чрез бавна културна промяна, за която е нужен интелектуален елит. И него го няма."

Анонимен каза...

Гена,хич да не ти дреме!
На организирания от Пламен Данов протест срещи ЕРП-тата, ако ТИ не бе хванал микрофона, тълпата щеше да се спотайва по храстите и градинките на и около площада.Врагът бе голям и жесток,нищо,че нямаше такъв.Троянци се спотайваха и се правеха,че са случайно там,за да не ги види някой(кой не стана ясно).И ако не беше ТИ подхванал микрофона, овчото стадо,иначе много знаещо,щеше да се спотайва като пладнуващи овце на сянка.Ама като се появи овчар, зад който да застанат, набраха смелост и им разказаха играта на ония мръсници от енергото.Нищо,че сградата беше празна,нищо,че служителите там са наши троянци,роднини на някои от нас,нищо,че изпълняват задължения на работодателя си.Свиркаха,дюдюкаха, пяха химна,и доволни от победата се разотидоха по къщите да продължат с революцията,ама на маса!

Анонимен каза...

тез двамата си ги създаде държавата свинята държи вестниците и цигарите а мустака 2-3 телевизий плюс в неговата банка парите на държавата а иван костов който така защитава василев трябва да го вържат на някой площад и да го пребият с камъни защото той пръв продаде държавата като почна преватизацията

Анонимен каза...

А на тоя със селския мустак и на доскорошния му авер - тулупа с дебилния вид, ще им се случи ли някаква случка?! -Изцяло заставам зад думите си! "
Ами ,заставай си ,но ако на снимките бяха Ален Делон и Стефан Данаилов какъв щеше да ти бъде коментара или каквото там се опитваш да пишеш! Между другото аз съм № 10.Не ни обединявай с №11 с надеждата,че имаш само един опонент в опита ти за фейс дискриминизация!

Генадий Маринов каза...

До №10=№23: А ти (явно си говорим на ти) какво се опитваш да ми кажеш, прощавай, но не схващам? Ако тия двамцата бяха като Ален Делон и Стефан Данаилов, "коментара или каквото там се опитвам да пиша" щеше да е същият, само че щях да им кажа красавци. За "фейс дискриминацията" също не схванах, но няма проблем. И сега аз да те попитам - ти защитаваш ли ги тия красавци, не говоря за Делон и Данаилов? Ако е така - разговорът ни е излишен.

Тичащия след трамвая каза...

А ако харесва Данаилов, разговорът пак е излишен...

Смачкан от червения трамвай каза...

Не ви ли писна, да Ви мачкат червени лумпени / 70 години стигат /!!!!! Но уви, мазохимът-комунизма е генетично заложен.

Анонимен каза...

Абе защо по времето на Борисов в КТБ са влезли най-много пари? И всъщност кой плати идването на Бойко на власт? Цв. Василев-в-в.

Анонимен каза...

тези двамата създадоха и бареков пък за най простият е ясно че българия се ръководи от едни и същи маймуни само имената са различни

Анонимен каза...

27-ми, ми довечера тук общинската структура на Герб има събрание по график за номиниране на депутатски кандидатури . Отиди и питай кой пък плати на пишман депутатите-екскурзианти корнелия и нанков, за да има лоби в парламента. Може да зърнеш и някой местен платец в залата :):)

Анонимен каза...

градски, ходих на събранието и видях който ми трябва. За да ми повярваш че съм бил -ще ти кажа кои номинирахме за депутати според броя на гласовете: 1.Николай Нанков 2.Корнелия Маринова 3.Илиян Тодоров.
Прави си изводите какъв ще е новия бардак със същите/старите к....

Анонимен каза...

Демек, ти си част от капутите на гроб Троян ?

Анонимен каза...

тая вечер съвсем се отчаях - всичко беше предварително решено.Всичко е голяма измама и заблуда.Лакомия за власт - твойто име е корнелия:):)Тея тримата не ги е еня за хората.Маскари!

Анонимен каза...

А ти какво си очаквал-Революционен комитет и клетва над евангелие за вярност към отечеството ?

Анонимен каза...

очаквах нови хора- млади и можещи а не една лицемерно хилеща се тетка до нея един куку духач и смукач дето сите си му знаем акъла
НЯМА ПРОМЯНА!НЯМА НИКОГА ДА ИМА с тези стари гниди!

Анонимен каза...

пак съм аз - за сведение само - тетката предварително беше обработила почвата да гласуват за нея.гАдината. Отврат отвсекъде

Мишо каза...

Ква Корнелия бре момци с таа и с милиционера Герб скоро ще е 5та политическа сила в областта :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Млади и можещи? Бе ти да не си се напушил? Я погледни листата им от последните избори ,и виж как бъка от млади и можещи мозъци. Когото и да хванеш,все тъпанар! Половината от тях не могат да си напишат името правилно,другите нямат един работен ден през живота си!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |