Баси тъпите парчета сме в този град!

* Намъкнаха се и сраха на метеното, т.е. изпонапаркираха си автомобилите буквално върху топлия асфалт * Чакаме отговор и
 за фугите
Предизвикано
Троян, ул. "Спас Бояджиев", 26 юни 2014 г., 14:30 ч.
„МОЛЯ дa се обърне внимaние нa фугирaнето нa тaзи улицa! Минaвaйки скоро оттaм, дори aз видях този съществен пропуск!” Това ни написа наш читател днес (26 юни) в коментарната част към материала „Започнаха уличните ремонти с пари от държавата”, визираше преасфалтирането на централната уличка „Спас Бояджиев” (отсечката между ул. „Любен Каравелов” и Главната). Разбира се, обръщаме внимание – както на фирмата изпълнител „ПСТ Плевен” ЕООД, така и на инвеститорите от Община Троян. И дано всичко е наред и сигналът да не е точен – защото уличните ремонти се плащат с народна пара и не бива така да ни подиграват и крадат. Ще очакваме отговор. А ако сигналът е точен – и санкции за калпазаните (крадците). 

Избутаният забранителен знак на ул. "Спас Бояджиев"
ОБРЪЩАМЕ внимание и на друго – веднага след асфалтирането на същата тази уличка „Спас Бояджиев” строителната фирма постави знак (от двете страни – откъм Главната и откъм ул. „Л. Каравелов”), забраняващ влизането, сиреч и спирането и паркирането на автомобили. Научихме, че било необходимо, за да не се деформира пресният асфалт. Да, ама вижте на снимката какво се случи – разни местни и други бабаити, без да им мигне окото и без най-малък респект от забранителния знак и от сигнала да се пази положената току-що настилка, се намъкнаха и сраха на метеното, т.е. изпонапаркираха си автомобилите буквално върху топлия асфалт. Дори избутаха забранителния знак, за да се намъкват по-лесно. Питаме – има ли кой да санкционира тези наглеци, които с това си действие ни се подиграват и ни крадат, съсипвайки една сериозна инвестиция.

Т21

P.S. Баси тъпите парчета сме в този град!
Още по темата:

31 коментара:

Анонимен каза...

Байййй Ганьовци!!!!

бай Бочо каза...

Хубава работа ама троянска!!!

Анонимен каза...

НЕ заслужаваме нищо !!! Долно племе сме !!! Къде е полицията да ги глоби и да им състави акт на тези баровци !!!

Анонимен каза...

Няма фугиране на плочките. Технологията е такава. Сигурен съм, че Общината ще отговори, но нарушение НЯМА!

Анонимен каза...

Каква полиция? Има ли такова нещо в Троян???

Анонимен каза...

В този град полицията не си върши работата!!!!!!! Малко хора изобщо спазват знаците а като виждат че няма контрол си правят каквото им е кеф. До Вълев посока прелеза понякога има полиция и за кратко пишат няколко акта, после кат се махнат пак има нагли водачи които изпреварват на забраненото с 80-90км/ч..... и това ще продължава докато няма солени глоби и камери. Значите за предимство в ремонтирания участък на Ливадето никой не ги спазва, постоянно автомобили отнемат предимството въпреки че са в лентата за изчакване. Изобщо някой интересува ли се в този град от правилата за движение и ако не то по добре махнете тези знаци и да става пътна война!

Анонимен каза...

Къде е полицията, защо никой не сменя началника на полицията след като няма полиция в града ??????? Кой ще ги накара да заработят??? Много лесно да завардят входовете на града вечер и да записват колите за отчитане на безмозъчна работа. А когато е нужно да контролират трафика и спазването на закона никакви ги няма!

Анонимен каза...

Всеки ден, всеки от нас правосопособен да управлява каквото и да е МПС , прави по някое нарушение! Дали без да иска, дали нарочно - незнам. И къде е полицията? Спят на Троянефт или на Лукойла забиват продавачките? В кв. Младост всяка вечер пишлеметата, които току що са взели книжки палят гуми напред назад, но няма кой да ги глоби. Просто полицията в града е под всякаква критика, но и ние сме си нахални и всеки гледа да му е удобно на него.

Анонимен каза...

Ами станете вие полицаи бе, то не стига че останали има няма 30 човека в родното РПУ ами искате да има разположени патрули на всяка пресечка, е как да стане? Вместо да ревете,че няма контрол от органите на реда, започнете да спазвате правилата! Това което въпросните водачи са сторили на улицата е безумно,но това са явно хората живеещи на тази улица и това рано или късно ще им се върне..или ще им пропадне нещо, или ще им се наводни
СПАЗВАЙТЕ ЗНАЦИТЕ И ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА!

Анонимен каза...

От доста време го мисля, но смятам най-накрая да го направя.
Ще мина от край до край града заснимайки го с камера и ще кача клипа да го гледате и да броите нарушенията. Същия номер ще направя и шофирайки зад полицейски автомобил и тогава може да се зададе въпроса защо не глобяват нарушителите. А след като не стигат полицай защо хора от нашето РПУ отиват да работят в другите градове ?

Анонимен каза...

9-ти кой да ги накара да ги спазват ако не органите на реда бе ?

Анонимен каза...

Ааа не може,не може,животното иска пастир,иначе сере де му дойде.Говедото не го ли ръгаш,освен да мучи,друго не може!

Анонимен каза...

На снимката ясно се виждат номерата на поне няколко от спрелите МПС-та.Някои са на самостоятелни бизнесмени,други са на бизнесмени живеещи на въпросната улица.

Анонимен каза...

Що верно не проверите номерата от снимката?

Анонимен каза...

Ами ако се замислиш с простата си глава нормално е хората които живеят там да спират там. Ремонта ако си забелязал протече доста време, а между другото снимките са от следващия ден, личи си по чакъла които изнесе дъжда.

Анонимен каза...

9 и 12 май сигурно са един и същи ушак,дето нищо не прави и само знае да цвърка че парите му малко ... додето има такава сган,няма оправия!

Анонимен каза...

15 -ти важно е сеир да става.Ако трябва да се мисли става трудно.Така,че важно е да се напише нещо.То като погледнеш и жената с токчетата поврежда "топлия асфалт" !!!!!!!!! хихиих.

Анонимен каза...

Минах точно 2 часа след полагането на последния пласт и мога спокойно да ви кажа, че имаше поне 4 автомобила вече навлезли нагло и спрели пред къщите. Като са чакали толкова време какво ще ги сбъркат да изчакат още 12-13 часа? Троянецът обаче е свикнал да си спира колата до гъза и не може да мине 10 метра. Органите на реда трябва да вземат отношение, макар че силно се съмнявам това да се случи :)

Анонимен каза...

На оРганите не им остава време да вземат отношение,заети са със сноШенйЕ ...

Анонимен каза...

Има знак какви ги дрънкате че можело да си спират знакът е затова оставен че асфалтът му трябва време да стегне 15ти

Анонимен каза...

какво искате от полицията?Та те сега имат ""толкова много работа" да привикват феновете и да им набиват канчетата за лепенките.Нали пред хлапетиите по-лесно се показват мускули.Между другото на малкия пазар има лепенки-реклами по знаците и от таскиметрови компании

Анонимен каза...

вие не знаете ли ,че полицаите вече са гейове и подобни работи не ги интересува ....бре повечето гейове са печени и що годе вършат работа ма тея нашите за нищо ги не бива ...цък цък язък

Анонимен каза...

боже колко простотия има тук.22 да сподели кой е пробвал да не го повтарят другите .

Анонимен каза...

Полицията навреме е неутрализирала крадец на кебапчета, разбираме за този невероятен успех на родната полиция от съдебно решения на момчилградския съд. Направо тройна победа - и за органите на реда, и за съдиите, и за прокуратурата.
Колкото до осъдения - нямал си друга работа, минал и взел кебапчета за 11 лева, ама без да плати. Дето се вика, да беше ходил на предизборна агитация щяха да му ги дадат, че и с някой лев отгоре щеше да си тръгне. И без това е в таргета за активно гласуващ изибирател - безработен, с основно образование.
Всъщност, за да сме съвсем точни не били само кебапчета. Д.Б. е „отнел чужди движими вещи - 11 броя кебапчета на стойност 2.64 лв., 4 броя кебапчета изпечени на стойност 1.28 лв., 13 броя кюфтета изпечени на стойност 4.55 лв., 3 броя айрян "Родопски" в кофички по 300 гр. на стойност 2.04 лв. и 1 брой шарена сол "Елис" в шише 30 гр. на стойност 0.93 лв. или всичко на обща стойност 11.44. лв. / единадесет лева и четиридесет и четири стотинки/ от владението на С.Б.С. ***, без негово съгласие".
Сега Д. Б. ще плати 30 лева разноски по делото и ще лежи три месеца ефективно след сделка с прокуратурата. Като се има предвид, че човекът буквално си е нямал друга работа, сигурно тия три месеца ще са му като на хотел, само 30-те лева трябва да намери отнякъде.
Това са новините от Момчилград, а в Шуменско пък хванали учител с подкуп. Да бяха хванали министър с подкуп, щях да разбера защо се хвалят. Но пък да кажат за осъден министър, депутат, крупен бизнесмен със сив бизнес - нещо такова.
Признавам, че обралата банка учителка от 2010 година си беше новина.
Иначе другото е дребна работа. Да ми се похвалят с нещо голямо, пък тогава и аз ще ги похваля.

Анонимен каза...

От прочетените кометари тук разбрах, че троянската полицията е виновна за глобалното затопляне и размириците в Сирия. Но пък, гледайки снимката ми идва друг въпрос: защо този знак е сложен до тротоара, а не на средата на пътя, така че и да искаш да не можеш да влезеш в улицата?

Анонимен каза...

Защото ако се понапънеш,ще се сетиш,че е отместен.Иначе как според теб тия мпс-та са се озовали там,с вертикално планиране ли ?

Анонимен каза...

Само си чешем езиците. Явно хората дето трябва да следят и да наказват нарушителите не са си на мястото.

Анонимен каза...

26 с напъване човек най-много да пръдне,ама явно в троянското кабатно по цял ден това правят (да се разбира "напъват се " естествено ;D ).

Анонимен каза...

Толкова коментари "за едно нищо"! Явно много им тежи на хората живота в нашия град.

Анонимен каза...

То като почнеш от министъра на МВР и стигнеш до местния началник, никой не е на мястото си не си върши работата. Както казват рибата се вмирисва от главата...... Време е да хвърчат глави!

Анонимен каза...

не се палете, в троян само лепенките са проблем- това не го ли разбрахте?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |