От РИК обясниха как да гласуват хората с увреждания

* Помощ за гласуване можете да поискате на тел. 0670/6-80-41 и 0670/6-80-42 (в Троян) и на тел. 06958/20-02
 и 0885/8242137 (в Априлци)
Евроизбори 2014
адв. Валентина Недялкова
РАЙОННАТА избирателна комисия (РИК) – Ловеч, председателствана от адв. Валентина Недялкова, оповести мерките, които ще дадат възможност на избирателите с увредено зрение или със затруднения в придвижването в общините от нашата област да упражнят правото си на глас на евроизборите на 25 май.

В ОБЩИНА ТРОЯН за гласуване на избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването е определена секция  № 113400009, разположена в приземния етаж на ОУ „Иван Хаджийски” в центъра на града. Заявки за помощ за гласуване се приемат на място в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Троян, както и на телефони 0670/6-80-41 и 0670/6-80-42 – всеки работен ден от 8:00 ч. до 17:00 ч. В деня на изборите заявки ще се приемат от 6:00 ч. до 18:45 ч. на посочените по-горе телефони.

В ОБЩИНА АПРИЛЦИ заявките за оказване на помощ на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването ще се приемат на 25 май 2014 г. в сградата на Общината (ул. „Васил Левски“ 109) и на тел. 06958/20-02 и 0885/8242137 от 7:00 ч. до 18:00 ч.

Т21

14 коментара:

Анонимен каза...

Да живее МИНКО АКИМОВ - ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ГЕРБ!

Анонимен каза...

ВИВА на Маймуната!

Анонимен каза...

Хората с умствени увреждания ще гласуват за Герб БСП ДПС или Атака.

Анонимен каза...

Разбирам, че вчера въпросната маймуна, освен дядо на ТРИ внучета, е станал и прадядо! Да му е честито и да ходи да дондурка!

Анонимен каза...

Ама как хубаво си го написал - ..."въпросната маймуна - дядо на ТРИ внучета БЕ СТАН ал.

Анонимен каза...

Няма лошо да живее Акимов, ама айде да премине останалата част от живота си към затвора в Троян.. с множеството нередности и пари, които открадна от Община Троян, от консултански услуги по програмите, за които сега Общината ще плаща неговите грешки в размер на милиони!!! Този човек и други като него трябва да са извън политиката... ГЕРБ е мафиотска структура, ДОЛУ ГЕРБ !!!! Затвор за всички от ГЕРБ !!!

Анонимен каза...

С какви пари и откъде Акимов закупи цял един етаж от ПОЩАТА ????

Анонимен каза...

Генаа,не слагай тази снимка,вече под статйте за РИК,защото много силно мами овошката и ще стане беля...!?!

Анонимен каза...

Ей, много комунист тука, много нещо!

Анонимен каза...

Не зная дали тук е много комунист, но в Герб е пълно с тях.

Анонимен каза...

Дядо Дули от Терзиското ми вика,а на бас ,чи Барека шъ ги бъхта яко !

Анонимен каза...

Най-отявления комунист в ГЕРБ е минко акимов. Робите на шивача от Търнето получават по 400 лв. за труда си, а главния шивач, продължава да харчи пари по дъртия маймун!

Анонимен каза...

Въпросния "шивач", не само че харчи доста пари за маймуната, а за пореден път изнудва работниците си да гласуват за ГЕРБ! Колко ще е интересно, ако някой му направи едно клипче. Дали пък вече няма такова?!

Анонимен каза...

Давай линк ако има клипче.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |