Спипаха пиян поп зад волана

* Обилно почерпеният водач е архимандрит Григорий от Троянската света обител, дрегерът отчел шампионските 2,69 промила * Отчето било осъдено по бързата процедура и му взели книжката, но на другия ден пак го спипали да шофира
Крими
В СЪБОТА, 26 април, пътен патрул към Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян е спипал налян до козирката водач на МПС – мъж на 40 години, родом от София. Инициалите на пияния зад волана са Г.Л., а при проверката на място уредът отчел шампионските 2,69 промила (хилядни) алкохолно опиянение. Срещу Г.Л. било образувано незабавно съдебно производство, научихме от бюлетина на МВР – Ловеч. По наша информация натаралянканият шофьор е монах от троянското манастирско братство; и става дума за небезизвестния архимандрит Григорий (Лозев), който преди време бе номиниран за игумен, но заради жалба на колегите му назначението бе отменено.

Архимандрит Григорий
НЕПРИЯТНАТА случка с божия служител има и своето продължение. В понеделник, 29 април, отецът бил осъден и свидетелството му за управление на МПС - отнето за определен срок. Но още на следващия ден Г.Л. пак бил хванат да шофира и срещу него е образувано ново дело, като го грози далеч по-тежко наказание. Досегашният игумен на Троянския манастир епископ Григорий е бил уведомен за изцепките на своя служител, а от полицията съобщиха, че ще запознаят със случая и новия игумен епископ Сионий, който днес (1 май) встъпва в длъжност.

„КОЙТО управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до една година”, гласи чл. 343б (1) от Наказателния кодекс. А при шофиране след отнето свидетество за правоуправление се попада под ударите на чл. 343в (1): „Който управлява моторно превозно средство в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право да управлява моторно превозно средство, след като е наказан за същото деяние по административен ред, се наказва с лишаване от свобода до две години".

Т21

11 коментара:

Анонимен каза...

Голям купон със тия попчета бе,ако не са педераси са пияници, пък може и 2в1.Да му е драго на човек да отиде на църква

Анонимен каза...

Не съдете другите, само Господ може да съди... никой не знае кога какво ще му дойде до главата. Вие безгрешни ли сте?... Не, не мисля :)
Поздрави за всички!

Анонимен каза...

Никой не е безгрешен,всички сме хора но божите служители трябва да са за пример...а не да си го турят един на друг и да въртят геврека поркани...

Анонимен каза...

Da go butnat va zatvora, pone 6te ima koi da go lulee bezplatno

Анонимен каза...

...ааа...Генадий, това шега ли е? Чета и не вярвам на ушите си;) Боже, до къде ще я докараме?!

Анонимен каза...

какво ви става бе хора знам че няма безгрешни ама вие прекалявате
поне оставете расото и правете каквото искате посрамихте града манастира господното име

Анонимен каза...

Ичка пиеш ли си кафето с фердо свинята дето тях не ги раследваш
те топят другите и тях не ги пипаш и твоята коледа ще доиде
дето си ъаваршил радио техник в габрово

Анонимен каза...

Търсач на силни усещания, иначе нямаше да е в манастира.
Църквата е пред разпад, защото изчерпи функциите си - да манипулира и държи в подчинение масите.
Като институция и предназначение тя по нищо не се различава от коя да е политическа партия.

Анонимен каза...

8-ми, и в твоята Партия има колкото искаш гейове и пияници. А кризата в БПЦ се дължи именно на твоята Партия и на Комунистическото робство, убило всичко мило и свято в душите на българите...

Анонимен каза...

9-ти, и Църквата, и всички партии ги има и се крепят благодарение на такива баламурници като тебе.
Другата важна функция на църквата(чрез религиите) и партиите е да настройват хората един срещу друг, за да се отклонява вниманието от социалните проблеми и некадърността на властта да се справя с тях.

Анонимен каза...

Ако си читав човек, нищо и никой не може да убие "милото и святото в душата ти". Трагичен си, 8-ми!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |