Кириазис Асимоглу: Ще продължим да инвестираме в хотела

* Има компетентни органи, каквито са държавните агенции, които ще разгледат детайлно конкретния случай
Тема с продължение
След тиражирания от някои национални медии и основно от Нова телевизия скандал в 4-звездния хотел „Чифлика палас” - с откровен и вероятно неслучаен превес на едната гледна точка - потърсихме мнението и на другата страна. И научихме, че е имало водопроводна авария, засегнати били всички хотели в курортната зона на с. Чифлик и че служителите от тези хотели с дружни усилия са успели да възстановят разрушения от обилните валежи водопровод; научихме още, че част от недоволните клиенти са продължили почивката си в „Чифлика палас” и са се извинили за първоначалната си непремерена реакция. 

От неофициални източници разбрахме също, че въпросният репортаж на Нова телевизия е бил подготвен от техен човек сред клиентите, т.е. от страна в спора, а не от пристигнал екип от телевизията. Направихме запитване и до управителя на „Чифлика палас” Кириазис Асимоглу, представител на мениджиращата обекта фирма „Асет Мениджмънт България” (наета от собственика Пиреос банк). Г-н Асимоглу бе любезен да ни даде своя отговор, който ви представяме по-долу. Т21

Кириазис Асимоглу
УВАЖАЕМИ г-н Маринов, имайки предвид Вашето съобщение относно ситуацията, случила се през последните дни в с. Чифлик, бих искал да Ви уведомя за следното.

НА ПЪРВО МЯСТО бихме искали да изразим нашето искрено съжаление за създаденото неудобство, което беше причинено на нашите клиенти във връзка със спирането на водоснабдяването през празничните дни покрай Великден. Наистина съжаляваме за ситуацията и създадените трудности през последните дни в областта на с. Чифлик, които всъщност не бяха само в нашия хотел. Всички колеги от личния състав на хотела, както обикновените служители, така и старшите се опитаха наистина да доставят най-доброто обслужване, поставени под голямо напрежение и без съдействие от местните власти.

НА ВТОРО МЯСТО бих искал да се съглася с Вашето мнение, че развитието на нещата може би е точно както споменахте. Лично аз не съм напълно наясно откъде и как точно използваната вода идва и какви точно са наличните инсталации и каква е поддръжката на водоснабдителната система. Това, разбира се, не касае пряко хотела и неговия собственик, а водоснабдителните компании. Бизнесът на „Асет Мениджмънт” не е свързан с този тип дейности и не смятаме да се въвличаме по какъвто и да било начин в него. Има компетентни органи, каквито са държавните агенции, които ще разгледат детайлно конкретния случай. Съществуващите взаимоотношения с водоснабдителните дружества са регулирани чрез договори, като може да заявим, че изпълнението на задълженията по тях са спазвани надлежно от наша страна.

НА СЛЕДВАЩО МЯСТО, като представляващ компания с основен предмет на дейност хотелиерски услуги и управляваща различни хотели в България – в с. Чифлик, Пампорово, а много скоро и четвърти хотел, и имайки предвид личния си опит от над 35 години в сферата на туризма в почти всички балкански страни, бих искал да Ви уверя, че ние ще продължим, опитвайки се да създадем безопасна и удобна среда в съответствие с местното законодателство, без значение от средствата и вече  станалите „традиционни“ препятствия.

Гледка от "Чифлика палас", м. февруари 2014 г.
ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ да инвестираме в хотела, следвайки стриктно приетия преди две години план. До този момент сме инвестирали над 300 000 лева за безопасността и подобрението на хотела. В тази връзка вече решихме, че едно от следващите неща, в които ще инвестираме, ще бъде резервоар за съхранение на вода в хотела. Ще се постараем да направим необходимото с цел избягване на бъдещи инциденти, какъвто се случи през последните дни, така че ежедневните дейности в хотела да не бъдат възпрепятствани.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ бих искал да гарантирам, че ще направим всичко по силите си да осигурим добрата организация и най-доброто обслужване на нашите изключително ценни клиенти.
25 април 2014 г.

От името на стопанисващото дружество с уважение:

Кириазис Асимоглу, 

16 коментара:

Анонимен каза...

Ах тези мръсници от Нова Телевизия.Подривно са внесли и разпространили мухъл в стаите,забучили парче тръба до басейна и по най-долен начин са сипали хлор във водата.

Анонимен каза...

Хотела има нужда от основен ремонт и 300 000 лева инвестиция не са достатъчни.

Анонимен каза...

Аз лично не видях къде са "инвестирани" тези 300 000 лв. В джоба на управителя може би. И наистина - за липсата на хигиена и тоталната Неподдръжка не са виновни от Нова Тв. А колкото до отговора на управителя - нищо изненадващо. Заучени фрази - такива, каквито искат да чуят хората. Но ... нищо подобно в действителност :( Съсипа хотелите тоз византиец и това е!

Анонимен каза...

Кое точно е съсипал "тоз византиец" във фалиралия хотел който отиваше на към изуй гащи я кажи да те видим като толкова знаеш???????

Анонимен каза...

Страшна драма,страшно чудо. Всеки един хотел до сондата над Чифлик,преживява подобна ситуация. Но сякаш това е най-големия проблем на Троян!

Анонимен каза...

Типично за българския подход-доиш, а не храниш! Печалбата на 100% в джоба, след това фиктивен фалит и...големи яйца!
Бъдещето не ни интересува!

Анонимен каза...

Като прочете човек отговорът на този с 35-годишен опит в туризма гръцки мейнажър, ще си направи извод колко е в час.

Анонимен каза...

35 години,че той още малко и е направил точките за пенсия.Така като гледам,от 10 годишен е в бизнеса,и то на топ ниво :D

Анонимен каза...

Генади,
Вземи се занимавай с нещо друго. С умишленото ти раздухване на "трагедията" разиграла се в Чифлика, само отблъскваш бъдещи клиенти на курорта. Това ли ти е целта? Троян е цъфнал та вързал
и можем да си позволим да си плюем по сурата сами. Остави другите да го правят дори да е истина. Ти къде живееш? Защо не пишеш за проблемите на 7-8 села в Троянската община, който си нямат вода почти целогодишно от много години? Когато имат тече кална, а когато тръгне жителите плащат въздух на Тонимир - считай общината.
Недей да пишеш Генчо, не ме слушай що ти думам, жена ти няма да получава парички от общината. Да ти пишкам на гражданската позиция и самосъзнание.....

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Някои манипулаторчета тук ги е шубе от трансперентност, няма как да реагират по друг начин, когато цял живот само са лапали и манипулирали. Колкото и да се крие истината, тя рано или късно излиза наяве, и има ефекта на оздравителен процес.

Анонимен каза...

чудя се?за какви водоснабдителни компании се говори тук като хотела не е вързан към централния водопровод!

Анонимен каза...

9-ти, завиждам ти за интелекта. Би ли приел да ми станеш ментор в живота?

Анонимен каза...

9-ти, хайде, Генади виновен сега! То в централна медия ни проглушиха ушите за случая, но Гената раздухвал....

Анонимен каза...

9-ти. Медията според теб само реклама ли трябва да прави? Според мен трябва да отразява фактите и те са, че въпросния хотел се е "насрал" и то в национален ефир. За 4 звезди да платя толкова и да немога до кенеф да отида. Това си заслужават. Да си оправят "хотела" и да предлагат услуги тогава. Това важи за всички хотели в региона.

Анонимен каза...

Горките камериерки, отнесоха го те! Ами като и т.н.менажерки на хотела не са в час какви трябва да са действията за почистването на една хотелска стая.Камериерките лиснат вода в тоалетните и по фаянсовите плочки,мифка и вана.Тук таме позабършат и толкоз.Така си шътат у тях, но вярвам, че и необходимите препарати не им се дават.Общото хигиенно и техническо състояние на хотела е много лошо.Тази завеса на ваната не е измивана откакто е сложена там от преди 8 години, май.Дано не го хване някой нещо по гъза като седне на гърнето,.а ПРЕДСТАВЯТЕЛИ СИ КАКВО СА МИЛИ ИЗ ТОАЛЕТНИТЕ ГОРКИТЕ ЖЕНИ, АМИ ЧОВЕШКА НУЖДА Е В КРАЯ НА КРАЙЩАТА.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |