ГЕРБ спечели РИК – Ловеч

* От ЦИК посочиха адв. Валентина Недялкова за председател на ловешката избирателна комисия за евроизборите
Тема с продължение
адв. Валентина Недялкова
СЪС СВОЕ решение № 73-ЕП от 4 април Централната избирателна комисия (ЦИК) – София определи ръководството на Районната избирателна комисия (РИК) в 11-ти Ловешки избирателен район за изборите за представители на България в Европейския парламент.

СПОРЪТ за председателството на РИК - Ловеч бе решен в полза на адв. Валентина Недялкова, която е кандидатура на ГЕРБ, а нейният опонент за поста адв. Станислава Давидова, предложена от БСП, бе назначена за зам.-председател. Има и още един зам.-председател – Стойо Ковачев („Атака”), а секретар е Фатме Моллова (ДПС). Ловешката комисия се състои от 15 души, като по 5-ма свои имат ГЕРБ и БСП, двама са на ДПС и по един от „Атака”, „Синята коалиция” и НДСВ (последните две непарламентарни политически формации са с квоти в РИК, тъй като имат представителство в Европейския парламент от предишните избори – бел. Т21).

ПРИПОМНЯМЕ – до арбитража на ЦИК се стигна, тъй като няколкото консултации при областния управител Милко Недялков не доведоха до резултат и спорът за председателското място в РИК – Ловеч не бе решен. Позицията на ГЕРБ – Ловеч е, че кандидатурата на адв. Недялкова е предпочетена заради сериозния й опит в изборни комисии в периода 2007/2011 г. и председателството й на РИК – Ловеч за провеждането на националния референдум и парламентарните избори през 2013 г.

Т21

Още по темата:

19 коментара:

Анонимен каза...

Голям цепеняк,браво!!!

Анонимен каза...

тази снимка не подхожда на председател на РИК, а на рецепционистка! Генадий не е виновен, а този, който я е направил:) подиграл се е с мацката:)

Анонимен каза...

Красотата ще спаси света..

Анонимен каза...

млада, а нечистоплътна и вече покварена, щом не разчита на себе си за кариерното си израстване, а на партийната опорна точка - вчера червена, днес сива.

Анонимен каза...

Има една много хубава българска поговорка :По дрехите посреща,по акъла изпраща.Е,в днешна България ,нещата стоят така:Имаш ли красиво лице се смята ,че си интелигентен,способен и прочие.Уви,всички виждаме резултатите.Столицата на Белгия е Англия!

Анонимен каза...

Разбира се, че Недялкова ще бъде председател. Един отличен професионалист с опит. А това, че освен умна е и красива, е само потвърждение, че това е възможно!

Анонимен каза...

Жалко,че за теб това не важи.Колкото си грозна, толкова си и проста!

Анонимен каза...

Я,стига сте се карали, а ми кажете как да кандидатствам за европейски субсидии за създаване на овощна градина? В труда е спасението, а не в търговията! Благодаря предварително!

Анонимен каза...

Отиди на 6 ти етаж в областната дирекция "Земеделие и гори"/в сградата където е областения управител/ в Ловеч и питай.Предварителна информация можеш да получиш в Троян в служба земезелие и гори-срещу съда.

Анонимен каза...

Благодаря от сърце!

Анонимен каза...

Ура, за пръв път има троянка в РИК! От квотата на БСП.

Анонимен каза...

"11. Анонимен каза...

Ура, за пръв път има троянка в РИК! От квотата на БСП."


Извинявам се много ,но не разбрах коя е троянката е РИК?

Анонимен каза...

И като/ако има троянка в РИК, к'во ?

Анонимен каза...

Браво на красивата мацка,можем само да им пожелаем успех...!!!

Анонимен каза...

А ако не беше красива, няма браво и няма пожелания за успех.Така ли ?

Анонимен каза...

на снимка е фотогенична ,но в действителност е далече от определението "красива". И като визия и в духовен план.
Красива в червено или красива в сиво??? Политическа п.......

мирослав каза...

кото и гледам тоалета имам чувство,че е на работа в агенция за компаньонки!

Анонимен каза...

аде бе,нали я зная и оная твойта,как са облича като шаврантия.

Анонимен каза...

Любимката на Николай Нанков адвокат Валентина Недялкова започва като член на ОИК 2007-2011 само че от квотата на БСП.Колко е кратка човешката памет.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |