Поздравителни адреси за Теди и Владо – троянските олимпийци

* Кметът: „Особено се радвам, че Теодора Малчева и Владимир Илиев ще защитават името на България в Сочи – и двамата възпитаници
 на нашия троянски спорт”
Сочи 2014 
Теодора Малчева, Владимир Илиев
„МНОГО приятен е поводът за това мое изявление – едно троянско момиче и едно троянско момче са включени в олимпийския отбор на България и ще представят страната ни на 22-те Зимни Олимпийски игри в Сочи (7-23 февруари). Особено се радвам, че Теодора Малчева (ски бягане) и Владимир Илиев (биатлон) ще защитават името на България в Сочи – и двамата възпитаници на нашия троянски спорт”. С тези думи на кмета Донка Михайлова започна кратката тържествена церемония преди сесията на Общинския съвет в Троян миналия четвъртък (23 януари); на която г-жа Михайлова и председателят на местния парламент инж. Ангел Балев от името на Община Троян връчиха поздравителни адреси на двамата ни олимпийци.

РАЗБИРА СЕ, спортистите не присъстваха лично, тъй като са на тренировъчен лагер преди отпътуването си за Сочи, но адресите приеха техни най-близки - братът на Теодора Найден Малчев, също спортен човек, пристигнал специално от Варна, където живее, и сем. Илиеви, майката и бащата на Владимир. В залата бе и радостният татко на троянската олимпийка – общинският съветник Николай Малчев (от разговор с когото научихме, че Теодора е подарила състезателната си фланелка от предишната Олимпиада във Ванкувър на брат си и той пази спортната реликва на видно място във варненския си дом – бел. Т21).

Найден Малчев прие поздравителния адрес за сестра си, а сем. Илиеви - за своя син
ПРЕДИ връчването на поздравителните адреси кметът накратко припомни най-големите спортни успехи на Теодора и Владо, като не пропусна да подчертае, че и за двамата това е втора олимпиада – след участието им на Зимните игри във Ванкувър (Канада) през 2010 г. Г-жа Михайлова направи и едно важно напомняне към всички в залата: „Нека не забравяме олимпийския принцип, че е важна не само победата, важна е и борбата, а те (Теди и Владо) умеят да се борят!”.

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Долу ръцете от спортистите!Вие ниямате никаква заслуга за успехите им!

Анонимен каза...

Номер 1 ти тъп ли си или само злобен??

Анонимен каза...

А ти освен,че си тъп си и много прост!
Долу ръцете от спортистите!

Анонимен каза...

За пореден път се убеждавам, че Михайлова знае кое, кога и как да го направи! И то по един много човешки начин!

Анонимен каза...

Бати Ангел !
(сърчица и усмивки)

Кирил Илиев каза...

Браво на спортистите!
Пожелавам им отлично представяне на олимпийските игри!

Анонимен каза...

Общината, вместо поздравителни адреси, да им помогне с нещо, от което имат нужда! Браво на тези млади хора!

Анонимен каза...

7-ми, а ти мислиш ли, че Общината не е помогнала и не помага на спортните клубове?

Анонимен каза...

Кметицата е добронамерен и позитивен човек, това се вижда и от Космоса !Няма я злобата и сребролюбието, присъщи на едни по-предни кметове!И само това да е ,не е малко.Е,ако пък се случат положителни неща в икономиката на града,никак няма да е зле !А дано!

Анонимен каза...

Успех на олиппийците ни! Поздрави на кметицата, че се е сетила да ги
зачете.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |