Да помогнем на Силвия, надеждата е близо

* Нужни са 1500 лв. за пътя до клиниката в Истанбул, медицинските разходи се поемат от българската държава
На Коледа стават чудеса
Силвия и Пенка
СЪГРАЖДАНКАТА ни Силвия Георгиева (40 г.) – младата жена, майка на две деца, която бе на ръба след внезапен тежък инсулт и оттогава, вече две години, е на легло и изцяло на грижите на майка си Пенка Атанасова – е получила одобрение за операция в клиника в Истанбул, която ще я вдигне на крака. Медицинските разходи се поемат от българската държава, отстъпки са обещали и от турската клиника, но не достигат около 1500 лв. - за пътя на Силвия и Пенка до Турция и за най-неотложните разходи на придружителя.

ДОСЕГА ДОБРИ хора подадоха ръка за няколкото пътувания до София и за изваждане на международните паспорти, трябва още малко. „По Коледа стават чудеса, вярвам, че сега, когато надеждата е толкова близо, няма да бъдем изоставени”, сподели ни Пенка, майката.

Всеки, който иска да помогне с някаква сума, макар и неголяма, нека се обади на тел. 0878/404246 (Пенка Атанасова)  

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

http://www.frognews.bg/news_63047/Zashto_napusnah_Balgariia/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |