Миро Нанков награди спортист №1 на България

* Топ пътешественикът планира за 2014 г. благотворителна изложба
 в родния Троян

Миро Нанков (вляво) награждава №1 Иво Ангелов
ЗЕМЛЯКЪТ ни – родният топ пътешественик Миро Нанков, собственик на туристическата агенция „Адвенчър клуб”, връчи една специална награда на спортист №1 на България за 2013 г. Иво Ангелов. Световният и европейски шампион по борба класически стил получи от г-н Нанков пътешествие до Гърция с изкачване на планината на боговете Олимп през м. юни 2014 г. А на церемонията в родния град на шампиона Перник дарителят обеща да издейства от треньора му 4 дни ваканция, за да изконсумира наградата. Пътешественикът отправи и едно любопитно послание,  наричайки наградата символична: „Защото му пожелах да изкачи и своя Олимп през 2016 година - златен медал на Олимпиадата в най-красивия град на земята Рио де Жанейро! Дерзай, Иво!”.

ПРИПОМНЯМЕ, че Миро Нанков е редовен и несимволичен дарител за каузата на троянското читалище „Наука – 1870 г.”, както и за други добри каузи в родния Троян. А през 2009 г. организира във Варна изложба със свои авторски фотографии „От Чичен Ица до Ушуая” (изложбата бе показана и в троянския Музей на занаятите) и събраните средства отидоха за дома за деца с увреждания „Карин дом”, създаден и спонсориран от известния дипломат Иван Станчов. От г-н Нанков пък научихме, че през 2014 г. има идеята да направи в Троян подобна благотворителна изложба, представяща любопитни моменти от най-новите му пътешествия и да дари постъпленията на някое тукашно детско заведение. Пътешественикът смята да подреди общо 50 фотоса, предстои да се уточни мястото и датата на изложбата.

Т21

Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

Толкова "топ", че никой го не знае?!

Анонимен каза...

Ти и уравнението на Шрьодингер не знаеш, ама и то е топ:))))))))))))))))))) И моля, не си прави труда да търсиш и да цитираш уикипедия, в стремежа си да покажеш, че ти си топ:))))))))))))))))))))))))))

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |