Наши фирми участват на MIDEST 2013 в Париж

* ЕТ „Димитър Църовски” (Троян) и „Делиа Аутомотив” ЕООД (Априлци) представят своя продукция на водещото европейско изложение за индустриални поддоставчици
По света и у нас

ДВЕ ТУКАШНИ фирми - троянската ЕТ „Димитър Църовски”, производител на машинни части, резервни части за металорежещи машини, машини за рязане на дърво и селскостопанска техника, и „Делиа Аутомотив” ЕООД от съседно Априлци, произвеждаща автомобилни зъбни колела, втулки и пружини – ще участват в Международното изложба за индустриални поддоставчици (MIDEST) във френската столица Париж (19-22 ноември).

ОБЩО 20 са родните фирми, които ще се представят своя продукция и услуги в националния павилион на България на MIDEST 2013, като участието им е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) чрез спечелен от нея проект по ОП „ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”. На участващите фирми се плаща наемът на изложбената площ, проектирането, изграждането и оборудването на щанда, регистрацията, включването в официалния каталог и рекламата.

MIDEST е специализирано изложение в областта на индустриалните поддоставчици и е признато за най-значимото в този сектор Европа, организира се от 1971 г. и е насочено основно към производители и доставчици на детайли и компоненти за производителите на пластмаси, метали и електроника, както и за фирми, занимаващи се с ремонт на промишлено оборудване. А участието в MIDEST е доказано добра възможност за установяване на делови контакти.

Т21

2 коментара:

Анонимен каза...

Пожелавам успех на изложението, и дано наистина установят трайни контакти с потенциални клиенти !

Анонимен каза...

Най-после да се види един смислен европроект, макар да е от браншова организация /ИАНМСП/.
Успех на двете фирми и много поръчки!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |