Ден на отворените бутилки

* Посетителите ще надникнат в тайните на прочутата троянска сливова, ще дегустират и ще си тръгнат с уникален подарък
 
„Винпром Троян” АД
ЗА ТРЕТА поредна година „Винпром Троян” АД, производителят на сливова ракия №1 у нас – Троянската, отваря врати (и бутилки) за Деня на отворените бутилки. Това ще стане на 28 и 29 септември и отново ще е в рамките на традиционния троянски Празник на сливата и троянската сливова (наричан вече Фестивал на сливата), чието тазгодишно издание е 21-то.

КАКВО ще се случи в Деня на отворените бутилки 2013? Най-напред – групите, общо четири за деня, водени от специалист от фирмата, ще имат възможност „да надникнат в тайните на производството на прословутата троянска сливова”, както е записано в рекламния афиш покана. Но разходката няма да е „на сухо” и гостите ще получат шанса да дегустират 4 вида различни сливови ракии, а най-големите познавачи ще получат сертификат „Майстор дегустатор”. За всички пълнолетни ще има и „уникален подарък”, подсказват домакините, като не е трудно да се досетим какъв ще е подаръкът.

И ЕДНО ВАЖНО уточнение. В Деня (дните) на отворените врати е организиран транспорт до „Винпром Троян” АД. Автобусите ще тръгват от паркинга на Община Троян в 10:00 ч., 12:00 ч., 14:00 ч. и 16:00 ч., като курсовете са съобразени с началото на обиколките в завода – съответно 10:15 ч., 12:15 ч., 14:15 ч. и 16:15 ч. За предпочелите да дойдат със собствените си автомобили е осигурен паркинг пред завода. Вход за посетителите над 18 години - 2 лв. 

Т21

Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

Питам: Като съм дребен акционер-10 тина акции придобити при небезизвестната приватизация/която аз разбирам като пладнешки грабеж над държавното имущества/, за които получих книжа от Винпром Троян, няма ли най- после слез решение на управителния съвет да получа един брой рекламно/юбилейно/ шише/0,5литра/отлежала?Досега имаш -нямаш акции, не получаваш дивидент.Единственото което получавам от Финпром Троян собствениците на който са чужденци е предложения да изкупят акциите ми по 10 лв. парчето.

Анонимен каза...

1-ви, аз имам също акции от приватизацията на Винпром Троян.
Дивиденти - нула, нула, нула в продължение на повече от 10 години.
Българските бандити-приватизатори бяха заменени от чешки бандити.
Няма и на кого да се оплачеш и да си потърсиш правата от тези крадливи хайдути.

Анонимен каза...

И не само при вас, 1–ви и 2–ри, и в други предприятия с получи същото. На безценица изкупените "книжа" ще са начина на евтиното придобиване на държавно имущество!

Анонимен каза...

И не само при вас, 1–ви и 2–ри, и в други предприятия с получи същото. На безценица изкупените "книжа" ще са начина на евтиното придобиване на държавно имущество!

Анонимен каза...

Значи пак чешките евреи прилапаха винпромчето. Затуй няма дивиденти, защото са алчни. Сега реклама ще си правят.Щом статията е ден на отворените бутилки, щом политиката им е да стават все по-богати, тогава им пожелавам да отворят една бутилка и да пият докато се задавят. После да се изкашлят та дано изхвърлят от тях и лакомията си. По принцип не са виновни те, а НИЕ защото допуснахме и допускаме да ни крадът срещу тлъсти комисионни управляващету вече 23 години. Дано и те се задавят.

Анонимен каза...

И пак по еврейски "Вход за посетителите над 18 години - 2 лв."

Анонимен каза...

Верно бе № 6. Тия евреи уж е ден на отворените врати, ама да си прибереат и таксичка от 2 лв. И на какво основание бе господа чешки евреи я искате тази таксичка? Има я в някой наредба или местен данък? А данък на тия 2 лв.,ще има ли, ще влезе ли в общината или в държавата?Или са ей тъй безотчетни? Че то така де го може? В Чехия?Или само в разградения двор България? Тук всеки когато и както му скимне прибира таксички без регламент, които потъват в нечии джоб и после този с джоба вика- аз съм бизнесмен. Обещавам тържествено-НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД ДА НЕ ЗАКУПЯ ТРОЯНСКА СЛИВОВА.

Анонимен каза...

Другари коментиращи от 1 до 6, комунизмът свърши. В Троян заради такива като вас (или по-скоро като теб, щото ми се види, че си един и същ) си имаме кмет-комунист. Радвайте му се! Но иначе, не разчитайте, че друг в света ще прави комунизъм. Най-малко евреи. И добре, че е така, щото Елма и Машстрой, закупени под масата от ваши видни другари, просто фалираха умишлено. Да са живи и здрави чехите, евреите и всички останали некомунисти. Само в тях ни е надеждата. А вие емигрирайте в Куба или Северна Корея. Там нямането е общо и безплатно!

Анонимен каза...

Ама уточнявай се кого точно визираш,моля. Комунистите от партията майка свина,тези от травеститското сдс, онези от ндсв, или мутрите от герб? Всъщност, то всичкото мастия от едно котило излиза, не е нужно да уточняваш,разбрах те (:

Анонимен каза...

Господин антикомунист аз съм 1 и 7. Та те питам какво комунистическо има в моето мнение? Търся си дивидентите на акциите и питам в кой джоб ще потънат двата лева вход, ще им се платят ли данъците и на какво основание се събират. Или капиталистите не се интересуват от подобни дреболии?Ако е така отдавна да си фалирал.

Анонимен каза...

*Антикомунистчето* е завършено дебилче! Кой измисли и натресе комунизма в Русия и Източна Европа бе Аланкоолу?!? Кой ако не евреите!!! Идиот!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |