На яз. „Ледево” – турнир за купата на СЛРД - Троян

* 7 отбора участваха във въдичарската надпревара, спечели тимът на Троян * Идеята е състезанието да стане традиционно 
На слука
Председателят Минко Акимов награждава най-добрите
РИБОЛОВЕН турнир за купата на Сдружение „Ловно-рибарско дружество” (СЛРД) – Троян се проведе в събота (14 септември) на яз. „Ледево” край с. Врабево. Във въдичарската надпревара участваха 7 отбора по двама състезатели, сред тях и жени, представящи различни ловно-рибарски дружинки; имаше и съпътстващо индивидуално състезание за деца, повечето възпитаници на Риболовното училище към СЛРД – Троян. Общо 18 участници, оптимално за този водоем. А осигуреният кетъринг допълнителни настроението и усещането за един истински празник.

Победителите в отборната надпревара
Николай Копанов - победителят при децата
СЛЕД тричасова битка станаха ясни най-добрите – на първо място се класира отборът на Троян, който стана и носител на купата, следван от тимовете на Шипково и Велчево. В детската надпревара победи Николай Копанов, следван от Александър Чакърски и Светослав Цочев. Както се полага, за първенците от детската група  имаше награди - осигурени от организатора СЛРД – Троян, ЕТ „Светла Йонкова” и Йосиф Петров; а ги връчи председателят на дружеството Минко Акимов. Отделно на всички участници бяха раздадени тениски с логото на НЛРС плюс купи и грамоти за победителите. Извън регламента на състезанието един невръстен участник - Денислав Кирилов, „излъга” щука 0,560 кг и заслужено бе отличен с грамота за най-голямата уловена риба.

„ВРЕМЕТО ветровито, рибата сърдита, уловът дребен. И много добра организация, спортсменски дух и дисциплина!”, бе краткият коментар на Кирил Илиев, който заедно с Таня Чавдарова води Риболовното училище. А щатният секретар на дружеството Иван Дочев, хвърлил най-много сили по подготовката, сподели, че идеята е турнирът за купата на СЛРД – Троян да стане традиционен.

Т21

6 коментара:

Кирил Илиев каза...

Риболовното училище към Сдружение Ловно-Рибарско Дружество Троян набира нови желаещи да изучават и тренират Спортен риболов.
За миналата година нашите състезатели са национални шампиони.
Занятията включват теоретична подготовка и тренировки на близките водоеми.
Набират се деца на 11-12 години желаещи да практикуват този спорт.
За повече информация:
Кирил Илиев, тел. 0878 80 84 63

Анонимен каза...

Риболовът ще направи от децата "мъже" или лапнишарани!

Анонимен каза...

Видно,е че и маймуните си падат по риболова...

Иван Цочев, 33 г. каза...

2-ри анонимнико, върни си думите назад. Риболовът ще направи от децата, ако не друго, то поне едни достойни любители и пазители на природата, което е много по-добре, отколкото да висят пред компютрите или да се скитосват и да правят поразии някъде!

Анонимен каза...

Като гледам достойния им Председател и като го знам какъв любител на въоръжения туризъм, естествено незаконния е той евала деца гледайте го и се учете от него! От такъв пазител на природата Боже опази Амин!

Анонимен каза...

Що не показахте в снимки улов бе :):):)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |