Подпалвай, но не свири на цитра!

* Респект, гарниран с емоционален стрес, е резултатът от речевия поток на троянския Цицерон
Позиция

И ВИЕ НЕ СТЕ ОЧАКВАЛИ 

TОВА, ЧЕ СЕГАШНИЯТ  троянски парламент е уникален, всички го разбраха. Той роди нашия троянски Делян Пеевски, който е готов 24 часа да изтезава себе си в дебрите на обществените дела срещу заплащане само за половин работен ден. Облъчени сме от политическите изяви на най-честния, най-интелигентния, най-отдадения на ползу Троян милиционер, кмет и председател на Общински съвет (щастие за всички е, че заеманите от него постове са бивши). На сесиите в този Общински съвет (ОбС) немеем от речевите подвизи на „императора“ на словестното изящество Ники Тодоров. Но не очаквах, а може би и вие, троянци, не сте очаквали, че сред съветниците дреме такава скрита лимонка. Такъв гений на ораторското изкуство. Този Общински съвет роди троянския Цицерон.

ХРАБРИЯТ ШИВАЧ

ДАМИ И ГОСПОДА, съграждани, представям ви храбрия шивач, баш общинаря, троянския Цицерон: Марииин Радевскиии! Той даде нова насока в изкуството на политическата риторика. Неговите словесни изригвания достигнаха недостижими висоти. Той натика в ъгъла такива майстори на словото като Волен Сидеров, Цецо Цветанов, Лъчо Мозъка, Корнелия Нинова, Велко Вълканов, Вежди Рашидов, Йордан Цонев, Делян Пеевски, проф. Вучков.

НО ДА ПРОСЛЕДИМ внимателно спектакъла, който ни изнесоха нашите любими съветници на последната сесия на общинския орган (ОбС). Започна се с подгряващата констатация на „Вечната Амбър“ - председателя Анчо Балев, който нахъси присъстващите в залата, че „благодарение на някои действия дори се стигна до обявяване на война от името на Общинския съвет, без той да знае, на администрацията“ и ако те, съветниците, се поддадат на желанието „на някои протести“, това ще има „ефект на атомна бомба за развитието на града (!?)“. И след тази загрявака се премина към истински емоционален шок за публиката. Респект, гарниран с емоционален стрес, е резултатът от речевия поток на троянския Цицерон. Слушайки го, откриваш колко иновативни са словесните му струи.

КАТО КАФЕТО „ДВЕ В ЕДНО”

ТОЙ, АНГЕЛОГЛАСНИЯТ знатен шивач Марин Радевски, направи откритие. Откритие, засенчващо откритието в резултат от срещата между ябълката и темето на Исак Нютон. С изящна речева непринуденост той обедини в едно писането на обществени документи (декларацията на троянските протестиращи) и писането на басни. Като кафето „две в едно”. Цитирам го: „Някой път чета между редовете. Не винаги между редовете, но тоя път се опитах да прочета между редовете. Какво прочетох между редовете? (…) Че туй (Нели Генкова-Маринова – бел. авт.) е  баснописецът на редица статии и която лъска имиджа на ръководството“.

И КАКВО СЕ ОКАЗВА сега? Лафонтен не е писал басни, а протестни декларации! Протестиращите пред Общината не са написали декларация, а басня! И имат шанса, ако напишат още няколко декларации, с абсолютното самочувствие да издадат книжка с басни (ако не се скарат за авторските права – бел. авт.). Умно нали? Но това не е всичко! Нели Генкова-Маринова с отразяването на културните събития в град Троян „лъска имиджа на ръководството“. Изводите, които си правим, са шокиращи със своята революционност. С тази си дейност тя застрашава сериозно съществуването на Общинския съвет. Застрашава и разните там PR-и, политически и социални анализатори. Ще попитате - защо? Ще ви кажа. Храбрият шивач и общественик Радевски откри, че застрашените ръководства (не само в национален, но и в световен мащаб) е достатъчно да ползват вестникарски материали за културни събития и са си излъскали имиджа. Както прахът за пране „Ариел“ чисти мръсни петна.

КОГА ЩЕ ПАДНЕ ОРЕШАРСКИ

ОТ НАЙ-ЛИЧНИЯ съветник научаваме, че тази Нели Генкова-Маринова не е само някакъв си културтрегер на граждански договор. Тя е дърпач на конци под прикритие. Тя е същи Бойко Борисов в женски дрехи. „И щом нали (тя) иска оставката ни, редно е да си я подадем. И ако се чуе, щото то сигурно ще се чуе, че сме подали оставката колективно, току виж, че управляващите в София рекли: „Е, тия селяндури от Троян са си подали оставката, я дай да вземем и ние да си подадем оставката“.

В ТОЗИ ТЕКСТ като една врачка Марин Радевски прави нови открития. Едното откритие (което обаче за повечето троянци отдавна не е никаква новина – бел. авт.) е, че общинските съветници от Троян имат поведение на „селяндури“ (да не се обиждат живеещите в селата). В другото откритие - като Делфийски оракул той предрича кога правителството ще подаде оставка. Пророчеството, отправено към протестиращите в София, е, че омразното им правителство на Орешарски ще клекне и ще подаде оставка... когато съветниците „селяндури от Троян“ си подадат оставката!

ЩО Е ТО ЛАЙНОМЕТ?

СЛЕД ТОВА ВРАЧУВАНЕ отново бяхме ударени със словесен чук. Общественикът и оратор от ново поколение Марин Радевски обяви, като един истински общински трибун, че Нели Генкова-Маринова не е това което е! „Лайнометът срещу всички нас, освен, нали, БСП е очевиден в двата вестника, откак тя беше назначена кат културтрегер, най-общо казано, в Общината“. Това с лайномета окончателно ме срази! Остави ме безмълвен за неопределено време! Какъв стил! Какъв брилянтен изказ! Музика с думи! Апотеоз на красноречието! Тоз Маринчо наистина е словесен гений. С каква грациозна лекота отново обедини две дейности: замърсяване и изчистване в единно цяло. Абе, пак като при кафето две в едно.

НО КАТО ЕДИН космополит остави на нас, обикновените, да се чудим и маем в какъв смисъл да тълкуваме действието на лайномета? Като замерване с лайна на съветниците, които с ниското качество на работата в ОбС и с простотиите си нарушават обществения договор, подписан с нас, гражданите. Или действието лайномет е в смисъл да изчистим Общинския съвет от съветниците, около които, заради поведението и работата им, е замирисало на лайна? Не знам, нека всеки прецени за себе си.

ПИСМОТО НА ПЕТРОНИЙ

И НАКРАЯ ИСКАМ да подаря на общинските съветници на Троян откъс от писмото на Петроний до император Нерон в романа „Quo vadis“, написан от Хенрих Сенкевич: „Но в живота има също и такива неща, които повече не мога да понеса. Ах, не мисли, моля те, че ме е отвратило това, дето ти уби майка си и жена си, и брат си, дето запали Рим и изпрати при Ереб всички честни хора в твоята държава. Не, правнуче на Кронос. Смъртта е неизбежна участ на човешкия род, пък и от тебе не можеха да се очакват други дела. Но да осакатявам слуха си години наред с твоето пеене, да гледам домициевските ти хилави крака да се мятат в пирейския танц, да слушам твоето свирене, твоите декламации и твоите поеми, о, бедни поете на предградията, това е, което превиши моите сили и ме накара да пожелая смъртта. Рим запушва уши, когато те слуша, светът ти се надсмива, пък и аз повече не мога и не искам да се червя заради тебе. Воят на Цербер, мой мили, макар да прилича на твоето пеене, ще ми бъде по-малко неприятен, защото не съм му бил никога приятел и не съм длъжен да се срамувам заради гласа му. Бъди здрав, но не пей, убивай, но не пиши стихове, отравяй, но не танцувай, подпалвай, но не свири на цитра, това ти пожелава и този последен приятелски съвет ти праща Arbiter elegantiarum“.

28 юли 2013 г.
Иван Хаджийски, художник

П.П.  Смисленото и красиво говорене е правилно подреждане на думите. Също така е важно познаването на тяхното значение. Колкото повече варианти на подреждане сме видели, толкова по-лесно ще ги редим. Количествените натрупвания винаги ще ни донесат качествени резултати. Количеството прочетена литература ще ни помогне качествено да се изразяваме. Но с прочитането само на „Винету“ или „Овчарчето Калитко“ няма да стане. Думите са като дълбока вода и ако не знаем да плуваме сред тях, ще се удавим, т.е винаги ще ставаме за посмешище. И винаги ще раждаме словесни
 глупости и простотии.

Още от същия автор:

154 коментара:

Анонимен каза...

Иване,ама и ти си значи.
Сега ще трябва вечната Амбър да седне да обяснява на маестрото с игла,с помоща на уикипедия разбира се, кво аджеба е туй дет тоз лайномет го е написал.Къв е сега тоя Цицерон,и що не са цици? Императорът на ривърсайда,току виж прекръстил дупката в катакомбата под ривърсайта,от роял на империал,и да се разкарва с бяла тога и да изнася практически занимания по риторика!
Той и Нанко Фесто-то едно време се хвалеше,че го сравнявали с Джеки Онанис,щото му били казали,че е онанист...
Както и да е -ОСТАВКА НА ОБС!

Анонимен каза...

Браво на автора! Смях се с глас.

Анонимен каза...

Браво Иване, задобрял си ;))

Анонимен каза...

Пияне, стига писа глупости!!! Върви да спретнеш някоя селски скандал като преди месец "При Вълев". В това си най-добър.

Анонимен каза...

Май Генади като няма какво да пише,изравя кокалите от гардероба и обляга главица на рамото на Чудото в прането...

Анонимен каза...

Всеки сенатор се излага според възможностите си, но възможностите на троянския Цицерон са без конкуренция в сената на Троян.

Анонимен каза...

Браво ИВАНЕ, браво.

Анонимен каза...

Статия, в която се противопоставят два колоса. Единият колос е признат и оценен на национално ниво, поставен отлично в бизнеса, спомоществовател на всички благородни инициативи в Троян. Не може да се сбърка, говоря за Радевски. Другият, местен тарикат, оголял и обосял от "таланта" си. Нормално е да плюе Акимов, той разплете далаверите му с Изкуство. Но защо против Радевски? Много е просто. Радевски е нещо, което Хаджийски НИКОГА няма да бъде: МНОГО успял човек. С чудесно семейство. Отгледал две прекрасни деца. Без да се насилва финансово помагащ на ВСЕКИ който се бори за нещо добро за общината. Няма нужда да се продава, живее си живота, Гледа си работата. Помага. Дерзай, Хаджийски, на теб и подобните ти, това ще ви остане удоволствието.

Анонимен каза...

Въпрос към вестника: Вярно ли е, че сте отказали да публикувате статия в защита на Акимов? Не глупости и лични обиди, както е в горната, а статия пълна с доказани факти?

Анонимен каза...

Съгласен съм с казаното от 8-ми: „колос признат и оценен на национално ниво, поставен отлично в бизнеса, спомоществовател на всички благородни инициативи в Троян. Не може да се сбърка, говоря за Радевски.” Ще подкрепя и подписка за преименуването на Троян на името на колоса - град Радевски.

troyan21 каза...

До №9: Не, не е вярно. Готови сме да дадем думата на всеки и винаги сме го правили, това е непоклатим принцип за Т21. Неведнъж сме давали думата и на г-н Акимов, последният негов материал бе в средата на миналия месец, ето линк: http://statii.troyan21.com/2013/07/blog-post_5612.html
А ако имате предвид някакъв конкретен случай - кажете

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

"Въпрос към вестника: Вярно ли е, че сте отказали да публикувате статия в защита на Акимов? Не глупости и лични обиди, както е в горната, а статия пълна с доказани факти?"
Не си ли разбрал, че желанието на вестника е да се оплюват хората, които са с безспорни качества и успехи? Че се прокламира мизерия, престъпна дейност, пошлист и злоба?

Анонимен каза...

9,12, абе вие що не вземете да напишете едно похвално слово за Акимов и Радевски на база "доказани факти"?

Анонимен каза...

"Вечната Амбър"- Страхотно сравнение, за курвата в панталони!

чичо Гошо каза...

Ере пичове защо се нервите и срамите от един политическа смешка и един колаж такива работи се правят в целия нормален свят само в комунистическите държави,банановите републики и феодалните градчета в милата ни татковина те са нещо страшно......За колажа на троянския Цицерон поздравявам автора!!

Анонимен каза...

евала 10.дай да направим подписка за смяна на името на града.или поне да кръстят улица на великия диктатор

Анонимен каза...

Като си помисли човек какви посредствени хорица са станали общински съветници, какво да се чудим, че този град запада.
Ти му говориш, че Радевски и Акимов са пълни нули като управленци, то ти лае насреща - ама видите ли колко са успели като бизнесмен и милиционер. Абе на кой му пука дали били добри милиционери и бизнесмени - Троян затъва защото са некадърници в качеството си на обществени управленци.
Ами Балев, ами Николашка глупакът, ами Трифон мозъка,ами останалите нагли и безмълвни безличия, които са се натъпкали в общ.съвет да си избиват комплексите или да въртят далавери като Петко Пенков и подобните му?
Оставка!

Анонимен каза...

Прав си,чичо Гошо.Но авторите,които публикуват такива материали,не се титуловат журналисти.От друга страна е добре да стане пределно ясно,къде е мястото на този "вестник"и на този "журналист".Не само в България,в целия свят има жълта преса и продажни журналисти.Троянският случай е типичен пример и за двете. Но пък автора и обкръжението му се имат за БАШ култураджии:)))))))))))))))))

Анонимен каза...

От горния текст с автор Иван Хаджийски се вижда само едно - абе, Троян, вие сте станали или винаги сте си били едни селяци!

Анонимен каза...

След името на този автор, стои "Художник".ЗАд платената статия на главътъ от трапето,обаче,не видях да пише "крадец и съсипник на Троян". И като не ти изнася-омитай се !

Анонимен каза...

17-ти,от това,че ти загиваш,не значи,че Троян загива.(за теб е видно,че си полумъртъв,толкоз зло само зомби има:)))Много сме си добре даже.Върви малко из България,па тогава разправяй,че загиваме.Ако нямаш парици да попътуваш,поискай от Радевски,той е милостив.Ще ти даде някой лев да хванеш трена и да видиш какво значи загинали градове.Едва ли се сещаш,за това ще ти кажа.Загиващи са тези градове и области,в които управляват комунистите.Ако притеснението ти е,че и Троян е с кмет комунист,не се коси, няма да успее да съсипе града.Благодарение на такива като Радевски.

Анонимен каза...

Оставка на ОБС,вън маймуните от Троян!

Анонимен каза...

Ето например 18 е типичния троянски дебил. Под статията пише кой е авторът и каква е професията му, което изобщо не пречи на дебила да се метне в дебрите на световната журналистика и да прави дебилните си заключения.

Анонимен каза...

21-ви, лошото,е че такива такива като теб не осъзнават колко тежко ги е поразила болестта. Не само това,бълнувате на глас,и точно като зомбита заразявате с глупостите си останалите.Бягай сега да вземеш двата лева от калъфката,за поредно облизване на дебелия задник...

Анонимен каза...

Продължавам да очаквам някой да напише за успехите на Акимов и Радевски като настоящи и по-скоро като бивши най-високопоставени управленци на Троян.
18, 21 - имате думата

Анонимен каза...

Вестника лъже. ЗНАМ, че Маринов е отказал да публикува материал на ИСТИНСКИ ЗНАЧИМ троянец (не Радевски) в защита на Акимов. Но публикува злобните пасквили на тотално неуспял човек. Слугинаж, ефтин. То за това е на ръба на фалита и е готов за жълти стотинки да пише и публикува какви ли не писания....

Анонимен каза...

26, що не идеш да си изстискаш пъпките някъде другаде и да прочетеш някоя книжка бе, дебил.

Анонимен каза...

Щом според теб,Маринов е отказал да публикува въпросния "материал,защо този "ИСТИНСКИ ЗНАЧИМ троянец(не Радевски)",не го е пуснал в Троянски Глас? Там няма как да се откаже, каквото и да е било.Защо не е отишъл в кабеларката,при Красимира дори?

Анонимен каза...

"Истински значим" троянец пише "в защита на Акимов".
Ало, дебила - това е нонсенс.
Всъщност, ти пък от къде да знаеш какво е "нонсенс". Я си пиши, че да има на какво да се смеем. Дано поне ти плаща успелия /за себе си/ Радевски. Защото ако чакаш от Миша Акимович, по-добре е да се гръмнеш. Миша ако глътне кърфица, ще изкара 10 метра бодлива тел.

troyan21 каза...

До №26: Вие лъжете или може би имате погрешна информация, затова кажете за какво точно става дума. И ще повторя - готови сме да дадем думата на всеки и винаги сме го правили, това е непоклатим принцип за Т21. Независимо дали ни харесва или не ни харесва позицията на автора.

С уважение: Генадий Маринов, гр. ред. на Т21

Анонимен каза...

Ами дай думата на Хари Велев(твоя спонсор)тогава.Стига се е крил и изкарвал напред този дебел дебил:):):) Иван Хаджийски.

Анонимен каза...

Вярно ли това за фалита на вестника?

troyan21 каза...

До №32: Може би на някои им се иска, но ще ги разочароваме - не е вярно.

Т21

Анонимен каза...

На много мишлета в Троян,им се иска да няма Т21,ама няма да ги огрее.Комунистическите похвати на мюлиционера и гаджетата му, няма да помогнат за прикриването на престъпленията им!
ОСТАВКА НА ОБС!

Анонимен каза...

Това не е позицията само на Иван Хаджийски. Това е и позицията на вестника. Единствения който рекламира тук е Хари велев. И оная хохавата, дето още не може да изхарчи парите на баща си. Всички останали, начело с Радевски, оттеглиха рекламите си от тук. За това Генади Маринов мрази Радевски и е готов да публикува всичко срещу него. За това хвали кметицата, нищо, че е кръгла нула. Нула, нула, ама назнаи жена му, плаща му да публикува за "великите" си дела... Пари, пари, пари....

Анонимен каза...

8,9,18,21,26,31,35 - това е един и същи човек. Явно пише тук срещу заплащане от Радевски и милиционера Акимов. Леле колко ниско е парнал успелия /за себе си/ Радевски.
Поне да бяха намерили някой по-грамотен от този дебил.

Анонимен каза...

Подкрепям 35-ти и подписката за преименуване на Троян на град Радевски.

Анонимен каза...

Село Акимово да стане град Радевски. Мигар това е лоша идея? Село, ама от градски тип. Боже, какво щастие ни очаква.
Тържествата в Калинел ли ще бъдат или в клуба на Герб?

Анонимен каза...

В ривърсайта и после в рояла,да не се изпусне парата...Знамето с емблемата на Троян ще се промени на калъфка с извезани игла и конец като символ на развитието !

Анонимен каза...

Спешна Поезия за Един Успял Бизнесмен

Със мишка Форума обхождам,
засявам букви незасети
и мисълта ми тръгва Пътя ти
да търси, о, Страхотен и Успял!

Където да се вгледам - Ти си
и Твоята усмивка свети
като спокойна бистра капка
подир гербаджийски дъжд.

« Радевски, скъпи!» - шепне вятърът...
« Радевски, скъпи!» - шепне брястът...
« Радевски, скъпи!» - във сърцето...
« Радевски, скъпи!» - в мисълта...

Развеселено се прехласвам
пред сянката Ти, Бизнесмен!
И с нови сили се изпълвам -
тъй както дунапрен с вода...

И всеки път, когато нЕкой
за Тебе, Радевски, спомене,
аз мигом сещам се за Минкя,
когото «любиш» от сърце.

Без Теб - Троян наникъде!
Без Теб - наникъде света!...
Калинел озарява утрото
в протегнатата Ти ръка!

Маринов, Нелита, интелигенти -
оставят бледнещи следи.
Но ще пребъдеш вечно Ти
във гербаджийските души...

И ако вече днес Троян
към Изгрева(*) от Трапето върви,
то Твойта мъдрост е, която
не глъхне в нашите уши!...

Ура! Да мрем за Радевски сега!!!

---------------------
(*) "Изгрева" - да се тълкува "Залеза"

Анонимен каза...

до 8.Радевски наистина е преуспял!Като Васил Бовков,Ковачкии др. олигарси!Но защо тогава Българич е наи - бедната страна в ЕС?Не е важно да си преуспял - вжно е как!с цената на какво - на робски ниско платен труд на работниците, които той смата за свои. Така че ходи да бачкая при него 8 ще ти хареса много!

Анонимен каза...

Грешка, 36-ти, не всичко което си изредил е на един и същ човек. А още по-малко е срещу заплащане. Не мери всички със своя аршин:))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Що? Да няма включване и от библиотеката? :)

Анонимен каза...

наи - големите предприятия в Троян са Рико и Калинел!!!!!Собствениците им са наи - умните в града и наи красивите!!(не съм сигурен дали обаче са истинските собственици, щото ако ги няма работягите, на две магарета не могат да разделят хляба!)

Анонимен каза...

Да бе, Радевски е неуспял, а Иван Хаджийски е успял...

Анонимен каза...

това да не е Калигула?

Анонимен каза...

всеки има право да коментира в.т.ч. и Хаджийски - нали това е демокрацията

Анонимен каза...

или шие не искате това, а

Анонимен каза...

36. Анонимен каза...
8,9,18,21,26,31,35 - това е един и същи човек. Явно пише тук срещу заплащане от Радевски и милиционера Акимов. Леле колко ниско е парнал успелия /за себе си/ Радевски.
Поне да бяха намерили някой по-грамотен от този дебил.
======================================
Няма как да се намери по-грамотен човек. Грамотният е зает да хвали кметицата срещу заплащане:)))))))))))))))

Анонимен каза...

Всеки, който коментира, това иска, свобода на словото.

Анонимен каза...

какви магарета 44, тои не може вързано куче да нахрани, само неговите слуги , които са тука да го защитават?даже не им плаща,щото са службогонци, интересчии и некадърници

Анонимен каза...

браво на Т21. истинската народна трибуна; някои ги е страх от свободата и я забранчват на своите раб(отници)

Анонимен каза...

пищат срещу Генади щот не им играе по свирката и дава свободна трибуна на всеки!

Анонимен каза...

21. ти много рано си почнал с ракията!!!!Радевски е срещу комунистите, аи стига бе!Колко ти плаща а или ти дава ракийка!!!!

Анонимен каза...

Я да опитаме и с един ремейк :)

Дядо Господи, прости ми,
моля ти се от душа.
Като Минкя надари ме
никога да не греша.

Като Радевски пък да изричам
Пошли гадости безчет.
Като комуняга да обичам
Все да съм отпред.

Вкарай ме във антуража -
Като Николашка да съм аз.
Хем да лижа, хем да мажа
с постен ум и каруцарски глас.

В този повсеместен хаос
трябва да се сложи ред.
Направи ме син на Юда
Или на Русенова - зет.

Времето ни е разделно,
няма съвест, няма срам.
Дай ни власт Ти поотделно
Над Троян да кажем – бам.

Дай ми, Боже, таз легенда
Ангел Балевия пай.
Нищо, кат ми викат мента,
Председателството ти ми дай.

Направи ме мижитурка,
дай ми като братовчед
малка, спретната къщурка
с логото на Герб отпред.

Дай ми в тази разсипия
да съм пръв и да съм най.
Да ми стане бащиния
Целия троянски край.


Анонимен каза...

21 ти може и да си добре ама Троян загива!!Ходи в Каварна! или наблизо .....в Ловеч и си отвори яирока очите...но недеи да пиещ повече!

Анонимен каза...

49ти, трябва да вдигнеш надника за извънреден труд с 200 на сто на кухата лелка от библиотеката за високата й активност днес.

Анонимен каза...

55 бравос

Анонимен каза...

55. Пища ти 6666666! браво! много точно и с рима!

Анонимен каза...

57 ти си куха туба, която може да се напълни, (мисля че е пълна с ракия) или греща .......с мастика. Абе много ти личи че си къркан

Анонимен каза...

57 и на теб да ти вдигнат надника, ако работищ щот като ти чета глупостите маи само поркащ

Анонимен каза...

радевски наистина е милостив на много плаща да пищат тука - Прости им Т21 ...те не знаят какво правят - заблудени дущици които ще си останат роби до края на дните си в Троян

Анонимен каза...

Кой е днеска младий Гербчо
Песня ранна да зафане
Форум читав да оплеска
С анонимни вопли злостни
Де когото хване
Плаче Гербчо и нарежда
Минкя да се върне иска
Целий форум със надежда
Чака Гербчо и се киска
А на него как му стиска
Да тъче със стара прежда
Анонимно да нарежда
Лошите, това сте вие
А добрите сме пък ние
Истината пак сме ние
А пък вие... ох, а вие..
Гледа форума втрещен
Гербчовата пледоария
Но откри той изумен
Май сдобил се е със РС-диария
Вид разстройство виртуално
С анонимни постинги безчет
Тъпо, гнусно и бездарно
Провокира те отвред
Даже да не си поет
:)

Анонимен каза...

Момчетааа.....а,май на всяка втора дума чета ,,дай,, ,,дай,,....Няма вече ,,дай,, ,научете се.Каквото са ви дали майките и бащите-това е.Другото си го извоювайте,вземете си го,заработете си го.На светлинни години сте от М.Радевски,срещу вас да тича не можете да го стигнете...,а само злобеете и освен думичката ,,дай,, друга не знаете.Затваряте си очите ,не виждате напъните на ИЗИ да формира общественото мнение(поне да бяха напъни на сравнително честен и почтен човек),не виждате продажността на Т21 да пише богоугодни статий и възхвалява комунистите и в същото време да не дава думата и изключително злобно да пише срещу десните(ако има такива) доколкото ги има.Не забелязвате ли тенденциозноста на статийте?Не виждате ли как ви подвежда и насочва...Това е един зависим финансово сайт от сегашните управляващи,разберете го.

Анонимен каза...

64, спешно потърсете специализирана лекарска помощ

Анонимен каза...

Минко Акимов, десен?
Назначин Радевски,десен?
Сашо Данков,десен?
Йордан Данков,десен?
А ти май си от ония,дето модерно било резбата им да е лява ?

Анонимен каза...

64-ти, не се коси, да не мислиш, че има множество тръгнало да пише тук срещу Радевски? Не се заблуждавай, има 3-4 човека, които мразят зловещо всеки, който е успял. Ако има много хора да коментират, Генади Маринов отдавна да е въвел регистрация с IP-тата. Да се види колко много хора коментират. Ама не, сакън, на глупците да им изглежда, че са много коментиращите. Абе, поредния летен цирк за всички, дето нямат пари да идат на почивка.

Анонимен каза...

Илиян Пеевски е спасението на Троян! Поне това е изводът, след като се прочетат всички шашкънии тук!

Анонимен каза...

Да,така е!Засегнаха жена му на Генади и сега тенденциозно ще се пишат статии и ще се дава трибуна за разчистване на лични взаимоотношения.

Анонимен каза...

Говорите за М.А. и за М.Р. а никой не си задава въпроса:как така живее тази община след като М.А. я бил източил,окрал и оставил без пари.С какви пари и откъде се правят фестивали,асфалтиране(в интерес на истината много се полагат грижи),грижа за чистотата...Откъде пари,нали нямало,нали била умъртвена общината.Откъде пари за заплати на новоназначените 35-40 човека в общината,нали М.А. е оставил без стотинка.Маймунска работа на този нещастник И.Х. който се опитва да очерни всичко положително направено от предишното ръководство.Абе Иванчо,направи поне една къщичка за птиченца в този живот,създай нещо и тогава пиши...,маймуно грозна и дебела

Анонимен каза...

67-и,така е.Погледни им отворената група-виж колко са коментиращите там(няколко).И е истина,че е отказана публикация във вестника.

Анонимен каза...

А ти задавал ли си си въпроса,защо изобщо съществуваш?

Анонимен каза...

ИВАНЧО,вместо да правиш пиянски вакханалии(като тази при Вълев и после в дискотеката-много хора са те видяли тогава,каква излагация е била)вземи направи нещо градивно. в живота си,пък тогава критикувай.

Анонимен каза...

72-и не се дразни така.Това е самата истина за групата.Съществувам по същия начин като теб.Всеки си има свое мнение.

Анонимен каза...

Не се дразни и ти така. Това е самата истина за Марин Радевски,Минко Акимов,братя Данкови,Дилян Енкин,Пенко Терзиев и компания...
Всички те съсипват Троян,и колкото да се опитвате да натрапвате наистина изкривеното ви мнение, фактите говорят !Съжалявам,че това се случва с любимия ми град, и не мога да стоя безучастно!

Анонимен каза...

75-ти, да видим как всеки от изброените от теб съсипва Троян.
1. Марин радевски-дава хляб на 1000 човека. Ако не им харесва, щяха да са в ТВОЯТА фабрика :))))))))) Дава пари за ВСЯКА благородна кауза, за всеки човек в нужда.
2. Минко Акимов-асфалтира толкова улици, че Донка Михайлова не успява да ги боядиса. Понеже тя за сега само това изобщо успява.
3. Братя Данкови. Е, тук си прав, не струват май никак...
4. Пенко Терзиев-гледа си работата, никому не вреди, ФАКТ :)))) Показателно за това, че е добър професионалист е, че е добре заплатен. Не е без значение, че е съградил дом с 3 дечица. За сравнение в бранша Пеевски-нищичко не е направил, даже не си е построил къща... за Хаджийски да не говорим...

Анонимен каза...

И.Х. не е създал нищо в живота си-нито е имал пълноценно семейство,нито пък се радва на домашен уют с жена и деца.За далаверите му всички в Троян знаят.И пиянството му отново се видя наскоро.Няма как мнението му да бъде взето сериозно.Вестникът е опрял тенденциозно да публикува негови статии,защото го е закъсал и чрез анонимния форум има някакъв интерес.Поне да го назначи на щат.С Хари са добър тандем.

Анонимен каза...

Човек без семейство,без деца е нищо.Авторът на статията какво има в личен план?

Анонимен каза...

76 Ми той и Левски не си е построил къща

Анонимен каза...

78 А вий защо биете негрите???

Анонимен каза...

Добре де, да приемем, че И.Х. е голям боклук. Статията му е много добра, а Радевски си е доста простоват. Едното не пречи на другото. Но си мисля, че тук би трябвало да се коментира статията, а не дали Иван пак се е напил и колко точно е изпил.

Анонимен каза...

Той,ако имаше,щеше да отделя голяма част от времето и енергията си на тях,а не да си уплътнява времето с разчистване на лични сметки тук.

Анонимен каза...

Кратък предварителен сценарий за тържествата по преименуването на наше село в град Радевски.

Що: Щото ше го преименуваме наше село на град и на Радевски па и две на ръка - щото ще има посещение на други височайши особи у наше село за всенародните тържества
От к'ъв зор: Все по-пълно задоволяване естетическите потребности на трудещите се крепостни шивачки и за вдъхновение на мест- и гост-нетрудещите се.
Участници у калабалъка: Наш’те първи партийни общински и държавни ръко-водители; Дружество на репресираните-депресирани интелектуалци; Дружество на политическите художници-пРостимпресионисти; Духов оркестър и академичен хор на диригента-политик; Фен-клуб на плоскогърдите жени “Али Макбийл”; Фен-клуб на плоскомозъчните мъже имени Акимова-Балева; Движение “Идиоти без граници”; Първо частно земеделско сдружение “Говеда за непромяна” и Второ частно земеделско сдружение “Променени говеда”; Герб-мъже, Герб-жени и Герб-младежи; Гост-граждани и Драгите селяни; Други;

Ден първи
8, 35 часа – група пастирчета задъхано тичат към събралото се множество на мегданя с радостно-запъхтяни гласове – “идаааат, идат Чичо Марин и цялата делегацияяяя. Сичките Чичовци идаааат””
/мощно “ура другари” разтърсва селския площад/
8, 40 ч. – представителния трабант-кабрио /удължена база/ навлиза от посока Горни край върху калдъръма на селския площад. На задната седалка /досущ Кенеди и Жаклин/ са седнали Чичо Марин и Минкя Акимович и непринудено маат с ръчички съобразно протокола.
8,45 ч. – трабанта плавно спира пред паметника на Колоездача. Гръмва духовия оркестър на диригента-политик, а група кандидат-крепостни шивачки от селския мажоретен на Н.В. състав разиграва етюда “Сполай ти, о, Чичо Марине” по сценарий на гост-режисьора Веско Маринов.
8, 50 – втора група пастирчета задъхано тичат към вече още по-голямото множество на мегданя и още по-радостно пищят – „идаааат, идат Б.Б., Цв.Цв., И.Ф., С.Д.,... иде цялото Гееерб”.
/още по-мощно „ура, другари” разтърсва селския площад/
Полуграмотни-полуатлети от Герб-младежи тичат покрай кортежа на Б.Б. /от посока Долни край/ и през 10 крачки се провикват – „Аве, Баце”.
Гост-режисьора Веско Маринов забърсва потта, качва се на ореха до Колоездача и мощно запява „Наща милиция ни пази”. Минкя Акимович и Пьотр Яшов излизат две крачки напред и отдават чест. Двама здравеняци държат Андрюша Балев да не излезе и той отпред. В очите на Чичо Марин се появяват сълзи от умиление, а мисълта му е освободена от всякакви лайн-рски истории.
8,55 ч – Всички вече са заедно. По лицата на бъдещите гражданя греят непринудени усмивки по собствено желание след указания от народната милиция.
Как сте, как сте – шегува се Баце в характерния си стил
Добре сме, добре сме – също се шегуват драгите селяни.
9, 00 ч. – Започва официалната част и речите на наш’те първи партийни, държавни и общински ръко-водители.

/следва продължение/

усмихнат манифестант каза...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Е,не ,тоя път утрепа рибата. Не мога да се спра да се смея. Уникално е :)

Анонимен каза...

...кухата лелка от библиотеката пише коментар след коментара във форума и тя участва в милото тържеството...

Анонимен каза...

Кметицата като видя , че тотално ще се осере и ще остане в историята като най - некадърния кмет на Троян /Изместваики от позицията м.акимов/ реши чрез шепата си протежета - братята хаджийски и други няколко полуидиота да атакува ОС - Троян и да прехвърли проблемите от болната глава на здравата . Така предизборния и лозунг "Ние знаем как" добива ново значение като всеки консумолски кадър донка не може да управлява , но пък се справя отлично с очернянето на политичеслите си противници . Оставка за червената кметица , докато все още има шанс за Троян !
ВМ

Анонимен каза...

ВМ, дай някакви примери бе, съкровище. То ако ставаше само с общи приказки и малоумни предположения....

Анонимен каза...

Абе Ангел Балев и Николашка Тодоров ли пишат туканка, че е такава тъпотия и простотия? На Николашка като политик му трябваха 3 години да се научи да говори и да свърже 2 изречения едно след друго без да заеква. Дали пък не се е научил и да пише? Няма значение какво - явно вече може да пише.

Анонимен каза...

88ми, ти подкрепи ли преименуването на наше село в град Радевски.

Анонимен каза...

Новия град Радевски да не се бърка с град Раковски и село Радювене

Анонимен каза...

...естествено, че подкрепям тази подписка. Кое друго име, ако не Неговото. Кога, ако не сега.
Мислех си за ЦицИроново заради циц-те, които толкова много наподобяват формите на Троянския балкан, ама преклонението ми пред този толкова успял буизнесман взе връх.
Я да те питам и аз - абе да знаеш кои са били успелите бизнесмени по времето на Рембранд? Щото този Рембранд изобщо не е бил успял и даже умрял в бедност. Ама що и до днес си спомнят за него, а за успелите буизнесмани по негово време никой не знае и не помни?
А да знаеш имената на успелите буизнесмани от времето на Айнщайн, на Лотрек, на Чарли Чаплин, на Нютон, на Чайковски, на Пушкин, на Сезан, Моне, Мане, на Паисий, на Динков, на социолога Хаджийски, на.....? Що така човечеството е толкова неблагодарно и не си помни успелите буизнесмани?
Извода е един - щото го е нямало Герб.
Днес всеки малоумник знае кой е Радевски или Акимов.... ама едва ли знае кои са гореизброените.
Жалки боклуци, които никога няма да разберат и да проумеят какво е "успял човек". Живи да ги оплачеш тези отвсякъде босоноги нещастници!

Анонимен каза...

88-ми няма нужда от примери , достатъчно е да се разходиш из града за да видиш тоталния провал на донка като кмет . Колкото и да не ми се искаше , донка оправда най-песимистичните ми очаквания .
ВМ

Анонимен каза...

"Я да те питам и аз - абе да знаеш кои са били успелите бизнесмени по времето на Рембранд?"
Веднага ти казвам, успелите от тяхното време притежват произведенията им:)))))))) за разлика от клозетната живопис на Хаджийски, която, що ли, никой не ще:))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

92-ри точно заради разправата на съпартийците ти с бизнесмените от времето на Хаджийски града е на това деридже - без индустрия и поминък . Иване продължаваи да се напъваш и да пишеш небивалици може донка да реши за благодарност та ти издигне паметник , впрочем няма нужда да издига нов паметник - може да преправи и този на адаша ти в двора на музея трябва само да изрежат с ножовка колелото и да заварят в ръката му бутилка с алкохол .
ВМ

Анонимен каза...

Снимката ми харса, но си мисля, че някой ще се сдобие с дело от частен характер за обида, както стана с прословутия овчар и регистрационния му номер.

Анонимен каза...

Продължавам да питам,как така фирма ДАРИУС,собственост на минко, продължава да охранява общински имоти? Михайлова да назначи проверка,защото е очевиден конфликт на интереси.Да започне с бившата митница!

Анонимен каза...

Подкрепям 96ти, не само дело, но и концлагера преди Ловеч да отворят и всички там до един!

Анонимен каза...

94, поименно избройте имената на успелите бизнесмени по времето на Рембранд, дори и с купените от него картини. Много бисери също са ставали притежание и са ги яли прасетата. Бисерите се помнят, но прасетата - не.
96, Герб загубиха изборите и поне засега болшевизацията и концлагерите са отменени. А, освен това България е член на ЕС и тъпите комуняшки номера с "обиди от частен характер" за публични лица в политиката - можете да ги пробутвате при Путя в Сибир.

Анонимен каза...

ВМ, вие за някакъв фактор ли се имате? Ама на кой му пука за вашите прогнози? Явно много сте се взел на сериозно и се опитвате да имитирате ИП с това вашето ВМ. Няма лошо, но за разлика от ИП вие сте световно неизвестен и това ВМ едва ли говори нещо на някого тук.
Ех, да ти имам смочувствието, ВМ :)

Анонимен каза...

100 бяха прогнози докато още донка не беше кмет , сега са просто печални резултати от кметуването и . ;(
ВМ

Анонимен каза...

ВМ, тъп си та дрънкаш и се чува много надалече!!!!!

Анонимен каза...

ВМ, кефиш ме, брато, ама недей да им остроумничиш, щото няма да те разберат. Остроумничат само когато е за чужда сметка, най-добре за сметката на някой успял човек. Белким простака остане доволен, че видиш ли, и богатите също плачат:)))) само дето пропускат, че богатите не се интересуват от мнението на маргинали. Не само, че не плачат, ами си пекат г..а на някой луксозен скъп плаж. А псевдохудожници и псевдоинженери, завряни в тясна стаичка без климатик, бичат ли бичат разни словоблудства...

Анонимен каза...

ВМ, ако поне малко знаеше къде се намираш,щеше да знаеш,че Иван Хаджийски е потомък на онзи Иван Хаджийски. Но ти и полуидиота под номер 103, както и цялата шайка от герб младежи(полуолигофрени ), си хал хабер нямате за какво иде реч.Впрочем,точно 103 показва що за мижитурка е и на глас бленува богатства, луксозни и скъпи плажове. Ще има да сънуваш по вировете в Дебнево и покрай градските гьолове.Бегай да лижеш дърти гъзове за калъфки сега (:

Анонимен каза...

104, че си от тези, дето са в тясна стаичка без климатик, е ясно. Само мозък, прегрят от бедняшка жега може да сътвори такива слова. Да те изпреваря, преди да тълкуваш що е то бедняшка жега, да ти обясня. Огледай се, те това е. Дали стоиш самотен в бекярското си жилище, или си в старата прашна панелка на родителите си, дали си прострял телесата си на вир, все едно, просто се огледай:))))))))))))))))

Анонимен каза...

Иван Хаджийски наистина е потомък на онзи Иван Хаджийски. Също така е брат на трудно оцеляващия бизнесмен но за сметка на това активен съветник от БСП Владимир Хаджийски. Син на известния от близкото минало активен член на БКП Вачо Хаджийски.

Анонимен каза...

На сляпо целкаш 105. Много на сляпо и много далеч от целта. Викаш жега,а?Май си се понагрял...
106-ти,познаваш на фамилията и бизнеса на Хаджийски, само да те светна,че Владимир Хаджийски с един опит и гътна маймуната от клона. Сещаш ли се какво следва?А ,и да ти припомня,че Пеевски след резонно зададен въпрос от негова страна към лицето от Г. Желязна, докара същия до истерия и подаване на оставка. Сещай се ,колко бързо ще бъдат изритани търтеите.Преброени са им дните на всички.В историята,обаче остава факта,че благодарение на Минко Акимов и ГЕРБ Троян, кражбите на Дилян Енкин останаха ненаказани !

Анонимен каза...

Вярваш ли си, че Владимир Хаджийски гътна Акимов?:)))))))))))))))))))))Вярваш ли си, че някой иьобщо обръща внимание на Пеевски?:))))))))))))))))

Анонимен каза...

Да съм споменавал Акимов ?

Анонимен каза...

Добре казано 109 :))))))))))))

Анонимен каза...

107-ми...много си наивен.Помисли малко-откъде са парите в Общината за ремонт и за заплати.Нали преди 2г всички тръбяха че Акимов оставил Общината пред фалит-комунистическа пропаганда,но работят без проблем.Попитай кметицата-колко нови човека са назначени в Общината.Нека ти отговори официално и ще останеш изненадан от бройката(неприятно изненадан)Нали по думите на твоя Хаджийски общината била докарана до фалит...Откъде вземат пари за безумни назначения,за ремонт и други.Нали също и Пеевски го говори от няколко години.Значи лъжат нали...Комунистическа типична пропаганда и лъжа която цели манипулиране на обществото

Анонимен каза...

Предлагам да прекратим експериментите с полумаймуните възхваляващи Акимов и Радевски, защото започна да прилича на издевателство спрямо тези полуграмотни примати.
Вдигнахме им за кратко топката с малко "поезия", с малък сюжет за "кратък сценарий", с малко история и фактология и се видя, че нито могат да реагират адекватно, още по-малко да се усетят, че са ужасяващи идиоти и примати.
Каквито Акимов, Балев и Радевски, такива им и защитниците. Пълни въздухари и неграмотни малоумници. Отчайващо ниска топка.

Анонимен каза...

111, ти кое не разбра от това, че следващите 7 години ще изплащаме по над половин милион годишно заради бандитизма и некадърността на Акимов и Герб?
Ти кое не разбра от това, че ни готвят нови финансови секири пак за няколко милиона лева и отново заради некадърните Акимов и Герб?
Ти кое не разбра от това, че Акимов лиши Троян от газифииране за вечни времена?
Ти кое не разбра от това, че Троян бе лишен от имоти за милиони лева заради некъдърността на Акимов, Балев, Радевски и останалите калпаци от Герб?
Можеш ли да обориш поне един от тези факти, 111?
Кой тогава лъже бе, помияр малоумен?

Анонимен каза...

Внимание, внимание!!!!
Едните плащат 10 стинки на коментар. Моля другИтИ, ако им дигнат тарифИтИ да кажат и нИЙ да си поискамИ повичИ. Ако им платят осигуровки - също!
Айди! ПишетИ! И умната, чИ ТЕНДуВАГИНИТЪТ нИ спи!
(аз ш гледам да съ запиша и от двети страни, та да дращя против себи си и дъ съ пупърджам сам)

Анонимен каза...

Уважаеми анонимци, след като оправихме отношенията на Нели с общината, фалита на весника, който ви дава трибуна тук и търпи тъпотиите ви, крайно време беше да оправим и Хаджийския род. В музея има родословно дърво, но вие не сте стъпвали там. Оня, както го наричате Хаджийски, който е застанал с колелото е признат от историята, за другите-времето ще покаже. И аз чувам клюките, но вие прекалихте. Защо не погледнете първо във вашата купичка, а после в тази на другите? Да, тук се казват и истини, но злите езици са в повече, кому е нужно това? Не искаме ли всички едно и също-да няма неправди, да живеем по-добре. Трябва ли първо да пуснем кръв, за да си седнем на четирите букви и да започнем да мислим. И един съвет, преди да си включите говора /разбирай писането тук/, уверете се, че компютъра ви е заредил, в превод-мисли, преди да се изложиш!

Анонимен каза...

Уважаеми 115-и,аз много пъти съм посещавала музея и те уверявам,че той е един от най-хубавите в страната.

Анонимен каза...

И още нещо, елементарните хора , се усещат отдалече/ не е нужно да пиша инициали/, няма ли здрав разум тук? Защо трябва да им се вързвате и да завързвате тези "дебати". Защо трябва да се сипят толкова обиди? О да, забравих, защото сме анонимни! Излезте с лицата и имената си, покажете се от дупките си, но го направете с достойнство. Харесва ли ви, или не, Иван се е подписал под това, което е написал.Може да е всякакъв, но е по-достоен от вас. И преди да започнете да плюете отново, се замислете-колко от вас, могат да го направят? Колко от вас, биха застанали като брат му и да кажат какво мислят, пред всички? Колко от вас си дават сметка, че социолога Иван Хаджийски е направил точен портрет на троянеца, ако някой от вас го беше прочел, нямаше да ръси мозък тук. Но вие естествено, не сте. Жалко за вас!!!
Трудно доказуем родственик на Хаджийския род

Анонимен каза...

В музея дали го има родословния пън на Милко Балев и племенника му Ангел Балев?

Анонимен каза...

може би, но пънът е отсечено дърво т.е. нещо което вече не се развива, а е застинало във времето, когато е отсечено. Колкото и могъщ да е бил, сега е жалък и никому ненужен пън. Това ли искате и вие за Троян?

Анонимен каза...

Не,ама Троян е перфектното място за заснемането на "Планетата на маймуните 2 "...

Анонимен каза...

Ами тогава да си направим сюжета на нашия си филм. "Планетата на маймуните 2". И ние да бъдем режисьорите, не е сложно, впрягаме всичката си злоба и хъс. Първо открито казваме какво не ни харесва, убиваме маймуните с камъни, или както решите. Аз лично държа на щастливия край, без значение през какво ще премине маймунския род, важното е в края на филма, окървавени и изтощени в битката със злото, добрите да победят.

Анонимен каза...

В музея има родословните пънове и гегите на всите активни борци против шумите и мандрите.

Анонимен каза...

115-ти, Нели Генкова определено си е оправила отношенията с общината, няма нужда ние тук да я оправяме. По нашенски взема едни пари за една работа. Не видях никъде нито дума какви пари и за какво точно? Хубаво е вестника да й даде трибуна за изказване по ТОЗИ въпрос:)))))))) Видяхме, че чат пат прилично защитава кметицата. Ама нали, очакваме не за това да получава парите. От нашия, общински бюджет.

Анонимен каза...

123-чети троянецо, чети Иван Хаджийски, не този, под чиято статия се дърлим сега.Там ще намериш отговорите на въпросите и терзанията си.

Анонимен каза...

"Вдигнахме им за кратко топката с малко "поезия", с малък сюжет за "кратък сценарий", с малко история и фактология и се видя, че нито могат да реагират адекватно, още по-малко да се усетят, че са ужасяващи идиоти и примати."
===========================
МалИ, това поезия ли беше? Момче, вземи да четеш поезия, за да можеш да различаваш истинската. Сюжетът ти за кратък сценарий е много постен. Ама като за комунисти става... Те и турски сериали харесват. Историята и фактологията не е ясно къде са. А, имаш пред вид ТВОИТЕ виждания за нещата? Ми то, ако твоите виждания са фактология, би трябвало всички да сме нещастни смотаняци, едвам оцеляващи с подхвърленото от комунетата:)

Анонимен каза...

124-ти, чел съм го. За това не приемам сериозно нещата които се случват тук.

Анонимен каза...

Ясно,е че в цеха за калъфки, е въведена нощна смяна за поддържане на огъня в интернет. Типично за минчо и маринчо да се опитват да обясняват как черното е бяло.

Анонимен каза...

А,Иван Хаджийски бил приятел с кметицата във фейсбук...Изводите са за вас.В последно време тук нещата са много тенденциозни.

Анонимен каза...

Бе и аз съм приятел с твой женски родственик...Изводите са за теб...

Анонимен каза...

125, "поезия"-та е написана в кавички, но ти си толкова ограничен, че не може да "хванеш" дори текста, какво останало за подтекста, знаците и формата.
Както бе споменато - имаме си работа с примати :)

Анонимен каза...

Платените слуги на клептокрацията нещо се замълчаха , да не би донка да е дала почивен ден в общината ? Не вярвам кметицата да ги е накарала да вършат работата си за която получават щатните си заплати от нашите данъци , вместо да седят пред клавиатурите и да пишат възхвални оди за нея и малоумни коментари срещу опонентите и .
Оставка за кметицата !
ВМ

Анонимен каза...

Браво, ВМ! Нейсе, има и в Троян протести СРЕЩУ БСП+ДПС+атака. Щото като ги гледам и тук си управляват като горе. Назначения на тъмно, за едни хора едни пари, нещо да се прави наистина и проекти не се виждат...

Анонимен каза...

ВМ, вчера нали ти беше обяснено с подробности колко си уникално тъп. На кого го доказваш още?
Отново трябва да се припомни - единствените които не подкрепиха подписката срещу Орешарски /БСП-ДПС-Атака/ - това бяха троянските гербаджии. Не само не подкрепиха подписката, но и плюха като побъркани срещу инициаторите и подписалите се в тази подписка.
ГЕРБ Троян - крепост на комунизма!

Анонимен каза...

Да бе що троянските гербаджий не подкрепиха подписката в Троян срещу Орешарски???????Тоз въпрос ми се вижда твърде важен.

Анонимен каза...

Добре е да се припомни, че Минко Акимов като първи секретар на ДКМС приема Д.Михайлова в Комсомола. После М.Акимов става един от най-влиятелните комунисти в Троян и член на Бюрото на ГК на БКП.
Това е Герб, как да се подпишат за оставката на Орешерски тези червиви комуняги?

BOND каза...

Прав си 135, не само че беше член на ГК на БКП, но ако не беше 10 ноември, щеше да се разрази люта битка между него и Йордан Данков, за председател на ГК на БКП!

Анонимен каза...

На посерковците от Герб-младежи трябва постоянно да им се припомня кой какъв е бил и ха дано престанат да ръсят идиотщините си кой бил комунист.
Единствената доказана комунистическа партия в Троян се казва ...ГЕРБ!!!!
Не случайно племенникът на Милко Балев другарят Ангел Балев и синият комунист Милко Станчев са се залепили като оса в присад към ГЕРБ.
Колко ли тъп трябва да е човек, че да не го проумее това?

Анонимен каза...

защо никой не пита защо по времето когато управата на града беше от герб се затвориха трите големи фабрики хемус машстрой елма а сега се говори че същата участ го чака и лесопласт зада има работници на калинел които да работят за жълти стотинки

Анонимен каза...

Част от тези келеши, по-голямата част от тях са безработнии, вярват,че минко,сашо,маринката,светлю и прочие, не са комунисти. Малки хлапета са,тъпи но с много голямо самочуствие. Сред тях личат докторски чада, които на кого да се метнат ? Висят в Троян и се дуят като пуяци,а на две кучета хляба не могат да разделят. Един от тях, разправяше,че ако Донка комунистката стане кмет, той нямало да се върне в Троян. Горкото животинче, наплашили го бяха,че комунистите идат въоръжени с пушки и прочие. Има ли смисъл да им обяснява човек,че горе споменатите + дилянката,донка,колето и покрай тях безброй търтеи, са от едно котило.Една майка ги е раждала. Аман, наистина аман, от полуидиоти в тази държава (:

Анонимен каза...

Във всяка партия могат да бъдат открити поне по няколко идиота.
Единствено в Герб могат да бъдат открити поне няколко души, които да не са идиоти.
Защото само един идиот не е способен да види каква тъпа комунистическа сбирщина е това бандитско формирование, наречено Герб.
4 години се нагледахме и наслушахме на тази неграмотна и нагла паплач. Сега са се изпокрили като мишки или се правят на умрели мишоци.

Анонимен каза...

Що бе ,виж го шивача как се е разпенил за трима. Ще кажеш,че се бие на игла и конец, ама за какво,и той не знае ?
Как да обясниш на олигофренчетата от герб младежи,пишещи тук,че точно тоя урод е причината в Троян да не стъпва кракът на чужд инвеститор.
Миню от трапето ,заедно с приятелките си от герб, продължиха традицията на крадеца от Г. Желязна, да заробват Троян!

Анонимен каза...

Не се косете, простите неща са най-успешни. Няма инвеститори. Мразим собствените. По целият свят има бедни пенсионери с 1000 евро на месец. Искате ли да гледате такъв пенсионер? Да ги поканим, ще ги гледаме, погребението им ще е много, много по-евтино... Кметицата да обяви тази оферта. ЕU в българско действие, защото не можаха да ни вземат жилищата, дори и в тази ситуация, на която ни подложиха. България е над вас!

Анонимен каза...

Няма ли кои да прибере един-двамата , трима луди които пишат в подкрепа на бсп .Донка явно е пуснала в отпуск платените си лайномети и и тяхното място е заето от шепа луди лайнояди-БеСни Пенсий , чак митинг в подкрепа на олигарски щели да правят в петък в Троян -та да станем за резил кат ни давет по битивито. Мъка , Мъка , Мъка .

Анонимен каза...

Ама и на теб не ти е добре.Пий повече вода и стой на сянка.Ква Донка,къв митинг, побърка се ей...

Анонимен каза...

По БТВ снощи в 22 часа даваха и репортаж за контрапротестите пред пилоните на НДК . Останах като поразен от мълния в края на репортажа , казаха че контрапротеста в подкрепа на олигархски тръгвал на турне и в петък щял да е в Троян . Та от там стигнах до извода , че донка е организирала поредното културно събитие , концерт на рапъра-пишо лайнаря .
ВМ

Анонимен каза...

Концерта на Мишо Шамара се организира като благодарност и в чест на Герб-овце, които единствени не подкрепиха подписката срещу правителството на Орешерски /БСП-ДПС-Атака/ и дори се противопоставиха и оплюха инициаторите и подписалите тази подписка.
Герб-овце Троян - най-верните защитници на Орешарски.
Герб-овце Троян - интелектуалните копия на Мишо Шамара.

Анонимен каза...

Малка корекция на написаното според бтв http://btvnews.bg/article/bulgaria/obshtestvo/danswithme-77.html " ...събота демонстрантите планират пътуване до Нова Загора с идеята да привлекат още поддръжници на правителството. На 17 и 18 август контрапротестът ще бъде съответно във Велико Търново и Троян. "

Анонимен каза...

ВМ, ако този контрапротест бие по численост направения от Пеевски и сие(също в защита на комунистите), представяш ли си, какво означава това за организационните качества на този "псевдоинтелектуален елит"? А какво ли означава за организационните качества на "професионалните организатори на разни работи":))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Е то не може да сравниш пиарите профисионалистите от централ на бсп разполагащи с неограничени парични ресурси които с осигорен транспорт и малко безплатни кебапи могат да съберат всички мизерници и /или изкукурингели от района и бюджета на донка за културни събития / които и без това трябва да отчита пред ОС - Троян и може да финансира само двама-трима .
ВМ

Анонимен каза...

148, много е трудно хем да оправдаеш Герб, че единствени не подкрепиха подписката за оставка на Орешарски, хем да оплюеш Пеевски и тези, които се подписаха срещу Орешарски.
Не че си тъп и малоумен по рождение. То просто е невъзможно. Още повече за една Герб-овца.

Анонимен каза...

ИПи 150 , много е трудно хем да подкрепяш комунистите , хем да си им коалиционен партниор заедно с дпс , хем да искаш оставка на собственото им правителство . Много е ясно , че направихте две подписки на хвърчащи листи с цел да заблудите хората и накрая да съберете листите в една подписка както стана с подписите на колегата ти даню с. Като стана дума за него Би ли обяснил дали не е конфликт на интереси да приемаш бюджет в които се финансира организирането от часната ти фирма иначе не лош "празник на билките" и не е ли този миханизам начин на влияние от кмета върху уж независимия общински съветник ? И е редно да пообогатиш речника си , че вече се изтъркаха лафовете ти : мишка , герб-овца , тъп , малоумен , неграмотен и прочие . Бъди малко по-креативен в обидите , че взе да омръзваш .
Оставка на кмета и зависимите от него общински съветници .
ВМ

Анонимен каза...

миханизам

Анонимен каза...

ВМ, не се прави на медиум и не обвинявай други хора безпричинно. Дори за една Герб-овца това не е прието. Пиши и си комбинирай фантазиите, а ние ще се забавляваме с простотията ти :)

Анонимен каза...

брей тоя с МИХАНИЗАМ-а голям мЕслител голяма работа

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |