Като прочетох какво съм написал, се уплаших

* „Започвам аз, с моите си наблюдения, и сигурен съм, че могат да се допълнят с много други…”

Читателите ни пишат

Пътният инцидент на 12 март в Троян, при който лек автомобил удари бебешка количка на… тротоара и който бе причинен от вилнеещ „джигит” зад волана, предизвика буря от коментари в сайта на Т21. По-долу ви представяме едно аргументирано мнение (към материала „БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара”), поставящо редица конкретни въпроси и непестящо критики към родната полиция. Справедливи ли са тези въпроси и критики,
вие решете.

МИСЛЯ, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ да се отвори една по-сериозна дискусия на тема „Как да накараме г-н Ичев да накара подчинените си да си вършат работата?!”. Много пъти тук и на други места се е говорило, че троянските полицаи са на работа само заради заплатата си. Аз поне май се сещам само за една кампания, при която те са се хващали сериозно за кочаните и са започнали да наказват - прочистването на кръстовището до кафене „Дриймс” („Джамията”). Макар че със съжаление трябва да кажа - нещата там май отново започват да се връщат по старому.

НАДЯВАМ СЕ, ако г-н Ичев е твърде зает и няма време да следи този форум, някой от подчинените му да му „сведе до знание”, че гражданите на Троян се интересуват от действията на подчинената му институция. И той трябва да намери време да отговори на техните въпроси. Започвам аз, с моите си наблюдения, и сигурен съм, че могат да се допълнят с много други подобни места и случки.

1. Знае ли г-н Ичев за кръстовищата, по които троянските келешчета си правят дрифтовете и какво е направил, за да спрат тези изцепки?

2. Знае ли г-н Ичев, че редовно някой се изрязва със 70-80 км/час по Главната (ул. „Васил Левски”) или по ул. „Христо Ботев”?

3. Знае ли г-н Ичев, че масово не се спазва еднопосочната организация на движението по улиците „Асен и Петър”, „Васил Спасов”, „Стара планина” и „Кирил и Методий”. Ако троянските полицаи не знаят каква точно е организацията на движението по въпросните улици, могат да погледнат и в Google Maps.

4. Какво правят подчинените на г-н Ичев, за да прекратят спирането на автомобили сутрин до фургона за казанлъшки понички на Малкия пазар?

5. Искам да помоля г-н Ичев да каже защо ние, обикновените граждани, не можем да спрем на ул. „Васил Левски” до блок „Галенус”, а полицейската патрулка може да виси там с часове.

6. Искам да попитам г-н Ичев защо полицаят от Априлци може да спре с патрулката точно на кръстовището между „Бар 12” и магазина за железария от другата страна на ул. „Кирил и Методий”, да хлопне вратата и да отиде до магазина за храна за домашни любимци отсреща, а аз не мога?

7. Искам да помоля г-н Ичев да ми отговори ще бъда ли санкциониран, ако движейки се по ул. „Васил Левски” в посока Ловеч, в района на „Офис 1” реша, че трябва да се върна обратно и го направя обикаляйки островчето при моста на „Елма”. И ако нямам право на тази маневра, искам да го помоля да го разясни и на подчинените си.

8. Искам да помоля г-н Ичев да каже какви действия се предприемат по сигнали на граждани за спиране на невралгични места в Троян? Защото преди около две седмици, в един съботен ден, се обадих на дежурния за неправилно спрян автомобил на кръстовището на ул. „Васил Левски” и ул. „Асен и Петър”. Автомобилът беше спрял така, че се минаваше „на една боя разстояние”, за да се влезе в ул. „Асен и Петър”. Дежурният поиска да му кажа марката и номера на автомобила. Марката я бях видял, но номера - не. Бях толкова шокиран от въпроса, че забравих да попитам дежурния не желае ли да изприпкам и чинно да напиша вместо него акт за неправилното спиране на водача?! И въпреки уверенията на дежурния, че ще вземат мерки, след час въпросният автомобил си беше още там и нямаше следи от полиция, която да чака появяването на собственика, за да го санкционира.

ЗНАЕТЕ ЛИ, г-н Ичев... Като прочетох какво съм написал, се замислих малко и се уплаших. И ще ви кажа защо се уплаших. Защото рядко излизам извън офиса си, а по Главната или по ул. „Христо Ботев” минавам средно не повече от три пъти дневно в двете посоки общо, и то не по целите улици, а в един участък от няма и километър. А имам толкова много наблюдения само за някакви неколкостотин метра... Ужас! Мисля, че при това положение е цяло чудо, че въпросният инцидент е завършил без човешки жертви.

15 март 2013 г.

Анонимен  


Още по темата:

38 коментара:

Анонимен каза...

БРАВО Г-Н МАРИНОВ,

МНОГО ТОЧНО И ЯСНО КАЗАНО!

САМО ДА ДОБАВЯ ЕДИН ВЪПРОС АКО МОЖЕ:

ЗНАЕ ЛИ Г-Н ИЧЕВ КОЛКО МНОГО ХОРА В ТРОЯН СЕ ЗАНИМАВАТ С НАРКОТИЦИ И КАКВО ПРАВИ ТОЙ, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИ ТОВА?

Анонимен каза...

Няма да е лошо да се подаде въпроса и за улица Христо Ботев пред офиса на фирма Speedy. След ремонта улицата стана по-тясна, но за сметка на това наглите шофьори (включително тези на фирмата) си спират и запушването на улицата е всекидневен проблем...
Но пък и то и до манталитет опира, скъпи съграждани. Защото "ТроянецЪТ" не може да повърви 10 минути пеша, а ще запали колата и ще спре пред кафенето...

Анонимен каза...

Господин Ичев,заедно с господин Акимов младши,продавачи на джи-си-еми,и разни други мастити местни твари,ритат топка в залата, и го боли фара...

Анонимен каза...

Стига си мазал пред гражданите гадино, преди време като ти беше предоставен материал срещу полицията защо си затрая а ? Щото си ДиГ с тези срещу които сега плюеш.

troyan21 каза...

Здравейте, №4!
Сигурно аз, Генадий Маринов, съм гадината, която се мазни на гражданите и която е ДиГ (разчетох го като "Дупе и гащи") с полицията. Защото съм си затраял по предоставен Ваш материал срещу полицията, която сега плюя. Краткото ми разяснение:

Първо - в редакцията на Т21 получаваме десетки материали, много от тях не публикуваме - основно поради маловажност, отчетлив опит на автора да се крие зад нас, недоказани твърдения и т.н. Но, вероятно, сред непубликуваните има и стойностни и важни неща, които сме подценили и несправедливо подминали. И ако смятате, че Вашият материал срещу полицията е от тази категория, изпратете ни го отново, ще го разгледаме и публикуваме. Не ни ли го изпратите - ще приемем, че твърдението Ви е клевета и измишльотина.

Второ - ДиГ не съм с никого, освен с най-добрите си приятели, мисля, че имам такива. А отношенията на Т21с полицията и всички други институции са каквито трябва да бъдат отношенията на една медия с институциите - коректни, добронамерени, но и критични едновременно.

Трето - за мазненето на гражданите. Ако гражданите харесват материалите в Т21 и нашата работа, нищо лошо, напротив - много е хубаво. Защото всяка една медия трябва да говори с гласа на хората, а не с нечии други гласове.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Дъртото поколение да приеме, че вече не са на мода те. Знаете ли колко хора се занимавали с наркотици в троян? А ТИ охлюФ знаеш ли колко хора се занимават с изнудване, рекет, лихварство и тем подобни. В Троян ако имаше така както вие ги наричате НАРКОТИЦИ, градът щеше да изглежда по съвсем по-различен начин. Нямате си и идея бедни ми гражданчета, как изглежда един хероиновозависим на улицата, не сте виждали такава гледка все още в нашият град, така че моля ви, не конкретизирайте това което ни дава природата, като наркотик. Амин

Веско /не Маринов/ каза...

Много добре, г-н Маринов. Само не знам дали има смисъл. От години си говорим за това и то не само за Троян. А Дали въпросният Ичев може да чете и подчинените му също.

Анонимен каза...

6-ти, в Троян амфетамините са на мода между глупаците в последните 6-7 години. Има хора,привикнали толкова към тях,че едва ли помнят кога за последно "не са били направени", за повече от 3-4 дни. "Пикото", им е е другата слабост,но когато имат парички да си купят разбира се. Ако само една вечер се разшеташ из рояла и другата дупка през реката,(сега не работи), ще срещнеш достатъчно "направени" физиономии. Проблемът,е че и двете лайна им изпържва и без това пилешките мозъчета,и освен да гледат тъпо и да изразвят агресия,друго не правят,просто защото друго не могат.Разбира се,трева се пуши от много години, но да си чувал за буйстващ или проблемен пушач на коноп? :)

Анонимен каза...

С интерес прочетох статията. Има крещяща нужда от извършване на постоянен контрол на водачи за превишена скорост по главните улици на града. Необходимо е и контрол за спрените автомобили върху тротоарите поне на главните улици. От една страна по главните улици се " изрязват" джигити с по 80 км. и нагоре, от друга страна тротоарите са заети от ППС и пешеходците слизат на платното. Там е и пресечната точка при която последствията ще са ужасяващи-кръв, черва, крайници и откъснати глави търкалящи се по улично платно, тротоар и прилежащи площи.Ужасяваща картина, но е въпрос на време да се случи. Необходимо е да се назначат още служители за контрол на пътя. Тези досега щатни трима-един в Априлци и двама за Троян не са достатъчни.Общината също да се намеси като стопанин. Да се насочат усилията на общината за реализиране на видеонаблюдение на територията на града. Камери за скорост, панорамни за контрол на масови мероприятия и камери за биометрия.Прави впечатление и друго. Статията е за организацията и безопастността на движението, а коментарите отиват в посока на наркотици. Явно е дошла точката на насищане и трябват кардинални решения.Нямам компетенции по проблема с наркотиците и не мога да коментирам.

Анонимен каза...

Панорамни камери за контрол на масови мероприятия и камери за биометрия ? От какво се плашите ?

Анонимен каза...

Добра статия, поздравления! Няма ли кой да спре "колчо циганина", който поне 5 пъти на ден е в нарушение и други подобни лумпени, които се изживяват като безсмъртни?

Анонимен каза...

Като гледам какви престъпници се цитират тук,и в други статии,ми става едно такова - хем смешно,хем и малко тъжно.Но какво да се прави - квито престъпниците,такава и полицията,такъв и градът ...

Анонимен каза...

Искам и аз да задам няколко въпроса на инсп. Ичев.

1. Кога в Троян, ще се сложи край на превишената скорост? Има улици и квартали в града които се използват от младежите за писти. Един от този квартали е кв. Буковец. Една от тези улици е ул. Радецки. Всички знаем, че на тази улица се намира МБАЛ. Може всеки момент да се озовем срещу линейка, или автомобил каращ болен човек. При висока скорост и неспазване на правилата как ще осигурим предимство. По тази улица непрекъснато се движат хора и деца, опасно е когото караме с висока скорост. Над болницата има два магазина около които има хора, трябва да сме внимателни. Но ние най-често сме на рали по тази улица. Ето на 21.03.13 около 19ч. отново поради висока скорост стана ПТП. Това е така защото на тази улица, ако няма проблем аз никога не съм видял да минава полицейска кола!

2. В града ни кога ще се сложи край на разпространяване на наркотици сред младите хора? Кога ще се накажат и отстранят от града ни тези които ги разпространяват?

3. Служителите на МВР кога ще правят обиколки на кварталите? В ж.к. Буковец виждам полицай само на изборите. Те не знаят къде е този квартал. Може по няколко пъти да се минава из квартала. Всяка вече от двора на къщата си наблюдавам вечер спрени подозрителни коли около оградата на ОДЗ"Буковец". Кои са те? Какви са те? Никой не знае! Не смеем да си пуснем вечер децата да играят в квартала! Ако минавахте поне няколко пъти полиция из квартала нямаше да има кражби и какво ли не в него.

3. Докога полицаите по време на работа ще пият кафе по бензиностанциите?

4. Докога ще се правят компромиси на някой? Лично съм виждал как около кафето Джамията някой се глобява някой не! Защо? Който е виновен трябва да си понесе наказанието.

5. Кога ще се спазва тишина след 22ч?

6. Кога ще се обърне внимание от страна на полицията на вечерния час за ученици? Редовно вечер след 24ч в дискотеките има много малки деца и вечер такива скитосват по улиците.

7. Кога ще се направи ред в нашия град?

8. Кога полицаите ще заслужат т.е ще изработят заплатата която получават?

9. Докога по тротоарите на улиците ще бъде паркинг и пред входовите на блоковите ще се спират коли? Няма къде по тротоара да се движим и как да се прибираме в къщи от МПС.

Предлагам на по натоварените улици и кръстовища да се сложат камери. А из кварталите да има полицейски патрул. Защото аз живея в квартала на г-н Ичев ж.к. Буковец. Но полицай както споменах не виждам почти никога. В другите квартали и улици проблема е почти същия. Полицаи има само по главната улица и около бензиностанциите. Те си имат любими местенца в града където отсядат. Другите места за съжаление не са уютни за тях.

Призовавам г-н Ичев и много други господа които отговарят за града ни да помислят и вземат разумни решения с които да подобрят живота в града ни. Да анулират страха които имаме за нас и нашите деца. Нека няма злополуки и нещастни случай.

Анонимен каза...

БРАВО Г-Н МАРИНОВ.
Добра статия, поздравления!
Подкремям много от горе писалите, много точни и ясни въпроси задават на г-н Ичев.
В града ни много неща куцат в резултат на некачествена работа от снтрана на полицаите.
Престъпността царува, а той и много други като него си затварят очите! Защо? Незнам но това е много страшно. Затова мога да задам и други въпроси на инсп. Ичев, но не искам, а го презовавам да се замисли как да продължи работа в МВР със своите служители да се сложи край на този хаус който е в града ни.
Вярвам в него, че ще направи всичко което е необходимо за да се оправят нещата в гр. Троян!
УСПЕХ ИЧЕВ!!!!

Анонимен каза...

Еми как да полицията да каже на ПЛАМЕН ДАНОВ И КАРДАША д не спират пред кафе Дриимс,кадето обилно всяка вечер пият водки и след това се качвеат по скъпите си возила!!!
Влизам в положения на обикновения полицай:(

Анонимен каза...

Да си тинейджър в Троян не е лесна работа, средата те смазва, еснафлъка обезличава, а простотията превзема. Решението - да заредиш резервоара и не се обръщай назад.

Анонимен каза...

Докога ще слугува полицията на местните дерибей като тези двамата възрастни боклуци .Не е решение да се правиш на велик яхнал старото возило от над 10 години и да избиваш комплекси чрез него .Това е селяндурщина и простотия .

Анонимен каза...

НОМЕР 6 Е ОЛИГОФРЕН ЗА ЛУДНИЦАТА .

Анонимен каза...

Защо не хванат Кривите Мондеци които зареждат целият Троян със Наркотици или гн.Ичев играе със тях.

Анонимен каза...

Напълно подкрепям №13 ,особено в т.9!Тротоарите са превърнати в нерегламентирани паркинзи и на много места пешеходците са принудени да слизат на платното.Мисля ,че за решението на този проблем не са нужни никакви експертни комисии по движението или средства!Просто някой да си свърши работата за която взима заплата.

Анонимен каза...

Съвременният тип „БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ“ и понятието „РЕД“, са понятия несъвместими и много често дори противоречащи си. Да, ние винаги сме склонни да се оплакваме от дадена ситуация, но не се замисляме, че много често, тя е резултат от вече направен от нас определен избор. В естественият си стремеж към свобода, много хора, както преди 23 години, така и сега избират демократичната система , която предлага най-добри възможности да бъдат свободни, при това във всеки възможен смисъл. За да релизира тази свобода, демокрацията въвежда като основна ценност понятието -ТОЛЕРАНТНОСТ, по официалното наименование на БЕЗРАЗЛИЧИЕТО. Практикувайки доста години тази основна ценност на демокрацията, ставят явни нейните странични ефекти и недостатъци: Морален упадък, липса на всякаква дисциплина, липса на ясни ценности, разпадане на семейства , наркотици и т.н.
Може би това са причините, много от по- горе писалите граждани да искат да нарушат основният принцип на „БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ“-БЕЗРАЗЛИЧИЕТО.
УСПЕХ!
Мариян Данчев

Анонимен каза...

Всичко което по горе прочетох е така, че г-н Ичев е добър човек но за началник не е. Има страк от местните. Не може да изисква от своите служители. Те работят не съвестно. Съобразява се спрямо свой, мой, наши и т.н. С една дума не е достатъчно строг човек. Но понякога когато си началник трябва ред, строгост и дисциплина. И когато фактите говорят и боговете мълчат, т.е. независимо кои какъв е каквото е направил да си понася наказанията. Ако смята Ичев, че не може да бъде достатъчно строг шеф да си подаде оставката. Няма нищо лошо в това, той е добър и способен човек.

Анонимен каза...

В тази скапана държава нищо не е както трябва .На лишен от правауправление заради алкохол частна лаборатория дава психотеста само срещу 50 лв.рушвет а той незнае дори на кой свят се намира от пиене.

Анонимен каза...

Корупция, семейно разложение, родителска безотговорност по различни причини, алкохолна зависимост също по различни причини, безразличие, отчаяние, безпомощност, мошеничество, изнудване, принудителна емиграция, огромна разлика между слоевете в обществото, глупаво доверие от страна на обикновените хора, заблуда за качество на работа, заблуда за жизнено равнище, заблуда за качествен живот, и т.н, и т.н!

Анонимен каза...

Наистина ли никой от тук пишещите не вижда положителната промяна в града откакто Ичев е шев на полицията. Я да си спомним какво беше по времето на Яшев.Ичев работи с много добър екип от професионалисти и нека не убиваме желанието за работа на тези момчета,.Е , истината е , че има още много неща, които да се желаят, но нека не бъдем толкова черногледи.Всичко това го казвам , защото съм опирал до услугите на Троянската полиция и съм възхитен от бързината и начина на реагиране , за което благодаря.

Анонимен каза...

Да №25, виждаме големите промени. Каквото беше при Яшев такова е и при Ичев,а при Акимов направо беше трагедия. Със всеки изминат ден в града ни нараства престъпността - кражбите на имущества и МПС са непрекъснати , ПТП са все повече и хулиганските изяви, проблема с наркотиците не спира. Нищо ново под слънцето. Както при Яшев така и при Ичев има добри и кадърни служители. Някои от тях работят за трима, а други си казват "защо да работим съвестно като виждаме какво правят нашите колеги и получават заплата". Делим града на наши и ваши. Т.нар. местни бизнесмени си правят каквото искат. Как може да пиеш алкохол и да караш МПС, да го паркираш където ти е кеф, да шофираш автомобила си с превишена скорост. Кой си ти? Господ ли?. Като се смяташ за нещо много - идеален. Финансово си добре. Постигнал си мечтите на живота си. Трябва да служиш за пример. |Да не допускаш да правиш негативни неща. Ако направиш нещо да поемаш негативите и пасивите, да си понасяш наказанието с една дума.Полицейските коли ги ползваме за лични автомобили. Редовно служител на МВР, живеещ на ул. П. Яворов си идва с служебния автомобил в къщи на обяд да обядва и напали през зимата парното си. И много други има които злоупотребяват със служебните автомобили. №13 е много прав със своите въпроси. В града ни царува безредие. А в кв. Буковец, в тъмните нощи поради липса на осветление, никой не знае кои какво прави. Този квартал е забравен от бог. Полицай те "не знаят къде се намира". Преди години когато г-н Акимов беше кмет каза, че не познава добре този квартал и не го знае. И е много вярно. При нас в момента е в сила поговорката: "Кучетата лаят, каравана си върви". Т.е. някои се вълнува, а други правят каквото си искат. Не си вземат поука, не ги е срам от нищо. Затова искам да се обърна към г-н Ичев с призив да бъде взискателен и строг не само към своите служители, а и към самият себе си. И нека заедно с служители на общината /защото за всичко това не е само той виновен/, със своите съграждани да вземи разумни решения и оправи тези споменати по горе проблеми. Защото проблема не е един два, а са много. Ако се смята, че не е достатъчно силен човек нека наистина се оттегли от поста си. За такива ръководни органи са нужни силни, безкомпромисни хора. Дори към себе си.

Анонимен каза...

26-ти,сигурно си малко момче и нямаш спомен за управлението на МВР от М.Акимов-каквато и да е истината трябва да се казва.М.Акимов не пусна мутрите в града,по негово време Троян бе от малкото градове в които по стъклата на магазините нямаше етикети ,,СИК,, ,,БИС,, и други мутренски наименования.Света не започва от вчера.

Анонимен каза...

Не ги е пуснал, за да е единствената такава, за да няма конкуренция. Монопол, та дрънка!
Аз пък си спомням какъв бой с бухалките падаше по нощите. Борба за печелившия бизнес. Колко убийства станаха/започнаха с Крушата, от Ловеч/.Колко убийства, и нито едно не се разкри???!!! Колко хора загубиха спестяванията си в прословутите пирамиди, колко банки се създадоха и "фалираха", а парите на хората и държавата се изнесоха с куфари навън. Участници в пирамидите , и то първи, бяха все лични хора–полиция, адвокати, подставени лица и т.н. Начело на банките, първа частна и не си спомням още коя също бяха отбрани "наши" момчета.
Младите хора не знаят и няма от къде, но техните деца ще научат. Историята се пише, искаме или не. Ще дойде време и този етап от историята на държавата ни, който ще е може би най–черният, етап на унищожение на народа ни ще се отрази вярно и обективно в учебниците.
Дано бъдещите поколения израстнат по–честни, отговорни, с чувство на обич към себеподобните, а и не само. Дано, ала...!!!

Анонимен каза...

Не знам защо повечето от Вас "плюят" полицаите,когато всъщност те не са виновни за абсолютно нищо. Виновен е само и единствено г-н Ичев и неговите подчинени началници, които командват тези, които са на пътя как да работят, къде да са постовете, къде да обикалят, кого да глобяват и кого не. Не знам как да се изразя по ясно но докато тези идиот е началник нищо няма да се промени, защото той самият си кара на с.Белиш старата си бракувана кола, която съответно няма номера, а пък за граждански и винетки няма и да говорим. Само ме я яд, че колкото пъти го засичам нямам никога под ръка нещо с което да го снимам. Така че за какъв ред трябва да говорим, когато той самия не е????

Анонимен каза...

А къде в Троян от пешеходната зона до "джамията" има един нормален и регламентиран и асфалтиран паркинг, където да не газиш в кал и разни диви зеленчукари да не редят празни щайги??? Този въпрос трябва да се зададе и към управниците, които ни прибират все още високите данъци!!!

Анонимен каза...

Все повече се убеждавам , че в града не остана неоплют човек. И то все анонимно.

Анонимен каза...

№27, не съм малко момче, много неща знам, за много хора. Не ме преканвай да си отварям устата. Мога да кажа много истени, които болят.
Подкрепям №28, много точно описва минали случки. №27, може би не знаеш но по времето на Акимов имаше много младижи пребити с бухалки. Виновниците и днес са под въпрос. №29, също пише някои истени. Но не съм съгласен, че редовият полицай е невинен. И той има вина, работи от пет за четери. Не си изпълнява качествено служебните задължения. Да не сопменавам къде е по време на смяна и какво прави. №30, найстина нашета община не направи
един нормален и регламентиран и асфалтиран паркинг, от пешеходната зона до "джамията". Господа общинарите не мислят за обикновения човек. Защото на тях всичко им е позволено.
№31 мога да те посъветвам когато неможеш да се исказваш не пиши. Има в града ни неоплюти хора, които мислят за града, работят, трудят се. Обикновения човек все още никой не го е оплюл.
Призовавам господата които са на ръководни длъжности да се замислят и да вземат решение за справяне с тези проблеми.
УСПЕХ!

Анонимен каза...

"преканвай","истени","младижи","истени"."четери","сопменавам","найстина","нашета","неможеш","исказваш"...Пълен провал...

Анонимен каза...

33. Пиши и коментирай по същество! Ако няма какво да кажеш по въпроса не пиши. №32 е много прав.

Анонимен каза...

Крайно време е да се поставят светофари на няколко кръстовища!!!

Анонимен каза...

По въпроса за тротоарите превърнати на паркинг-Служителите на топографското поделение с цялата си наглост са поставили и табели кое място за кого е....опитайте да минете по ул"Христо Цонковски"в работно време...а паркинга до реката е празен.Явно Господа Офицерите ги е страх да не си загубят овалната форма ако изминат двеста метра пеш..

Анонимен каза...

Г-н Ичев, каква е ролята на полицейската кола сутрин на ул.Хр.Ботев, до училище "Кирил и Методий"? Полицаите си стоят на топло в колата, а малчуганите се борят с нахалните шофьори, за които пешеходната пътека е просто шарено платно. Как нито един път на тези полицаи не им проговори някакъв инстинкт, за да хванат за ръка някой първокласник и да му помогнат да пресече. Да не говорим, че по-нагоре по ул.Хр.Ботев вървенето по тротоара е цяло изпитание, заради спрените коли и от двете страни на пътното платно.

Анонимен каза...

Не бой се Гена. Пиши, пиши то и за тази работа трябва човеци. Дано поне троянеца си излее насъбралата се нетърпимост тук, но проблемите на троянци станаха толкова много вече, че вече се плаша.
Напоследък има и доста смислени коментари. Което ме навява на мисълта, че може и да има излезем от невежеството си и нетърпимостта към Управящите ни.
На слука

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |