Приемна на губернатора в Троян на 22 март

* Желаещите трябва да се запишат предварително и да посочат по какъв въпрос ще търсят съдействие

Предстоящо 

НА 22 МАРТ областният управител Ваня Събчева ще има открита приемна за граждани в Троян, научихме от официално прессъобщение на Областната управа – Ловеч. Троянската приемна на г-жа Събчева ще е в общинската администрация и ще продължи три часа – от 14:00 ч. до 17:00 ч, а желаещите трябва да се запишат предварително (до 19 март) и изрично да посочат по какъв въпрос ще търсят съдействие. На срещата ще присъстват и кметът Донка Михайлова и председателят на Общинския съвет Минко Акимов. 

ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА жителите на всичките 8 общини в Ловешка област имат възможност да поставят проблемите си пред губернатора. Резултатите от предишните губернаторски приемни обаче сочат, че малцина се възползват от шанса да си изплачат болката „на живо” пред носителя на държавната власт на областно ниво.

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

"На срещата ще присъстват и кметът Донка Михайлова и председателят на Общинския съвет Минко Акимов"

Има ли смисъл изобщо ?Вече ме е страх да отида до тоалетна, да не би от нея да изскочи маймунската глава .В крайна сметка, Донка Михайлова кмет на Троян ли е?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Затова областта цъвти и връзва!

Анонимен каза...

Какъв губернатор, това да не е източна Румелия ? А оня маймуняк какво е, доживотен княз на Троян ли ?

чичо Гошо каза...

Бих я пробвал,ама май за друго не става.

Анонимен каза...

Има ли начин другарката Донка Михайлова да осветли жителите на град Троян,колко общински обекта са уредени да бъдат "охранявани" от фирмата ДАРИОС? БКС е единият,вторият е бившата митница...
Освен това, да отговори по какъв начин е станал избора,имало ли е конкурс,и колко пари общината плаща на бабичката на минко акимов?
Чакаме отговор от Михайлова,като този пост ще бъде постоянно публикуван,докато не се даде отговор!

Анонимен каза...

Извинете, но как да се запиша при областната, като с нея ще е пак оня кърлеж и корумпиран мошеник Минко? Не допускате ли,че може да искам да се оплача от вредите, нанесени от самия него? Хората избраха Донка с 2000 гласа пред него,за да се отърват от постоянното му присъствие и сега са принудени навсякъде и той да се влачи!!! Хората във Варна за подобен кръвопиец камари камъни наредиха, а ние търпим ли търпим! Не е ли абсурдно да се вижда ясно,че вече два пъти с Акимов има ясно доказан конфликт на интереси и въпреки това за него закони не важат, а обикновения човек като отива да търси закона при областната, трябва и Аки да присъства!

Анонимен каза...

Зам.менестър/бивш/ на отбраната на Гърция е осъден на 8 години затвор и нещата вървят към конфискация на имот/апартамент под Акропола/. Същият имот министъра "забравя" да декларира, а парите вложени в имота надвишават доходите на собственика. Подкупи за закупуване на самолети и подводници втора употреба, офшорни фирми–далавери без край, разходи като за царе. Наложена му е и глоба от 500 хиляди евро. Предстоят и други дела, за други прегрешения, извършени на гърба на работници и пенсионери–тия, които плащат скъпо за прегрешенията на крадливи правителства.

Анонимен каза...

Аман от злоупотреби и вдигане на данъци!!! Направихте Троян за посмешище! Хората бягат и има защо! Работа няма, за Вас са важни само данъците! Не може в една държава, която уж е демократична, всичко да се съсипва. Нито кмет, нито община ги е грижа за хората. Редно е да помислите и за тях. Намалете местните данъци и направете нещо, което да накара хората да се върнат в Троян!!!

Анонимен каза...

Енкин и Акимов трябва да изчезнат от живота на Общината. И двамата вредят, много, на партийте си, ако изобщо се определят с тях. Тяхната ,, партия,, е колкото се може повече финикийски знаци. Без значение как се получават. ЛЕШОЯДИ!!!

Анонимен каза...

Дали някой,който е по близо де!ще попита_кога ще отворят :беклемето?:или може и тя да се качи горе на ски?!

Анонимен каза...

Навярно се опитваш да произведеш мисъл,а 11 ?

Анонимен каза...

ами на вас сигурно ви е хубаво ,че сте откъснати от света?!

Анонимен каза...

Поредната гербаджийска калинка. Само че и тя е пътник заедно с мутренската си партия.

Чакър Въйвода каза...

Мммдаааа...Ловешка губерния звучи добре. Думата "губернатор" идва от латинския, а преди това от старогръцкия и е означавала човек който управлява, насочва кораб. Но ако трябва да се борим с чуждиците в българския език, по-добре да използваме българската дума "войвода" (даже в някои славянски държави има такива административни деления-"войводства"). Така след историческите Сирма Войвода, Румяна Войвода- в случая щяхме да имаме Ваня Войвода... Иначе войводата си я бива (като жена , де)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |