Дни на биоземеделието в Троян, 5-7 октомври

* Амбицията на организаторите е форумът да стане традиционен

ОТ ПЕТЪК ДО НЕДЕЛЯ (5-7 октомври) градът ни ще е домакин на Дни на биоземеделието „БИО Троян 2012”. За провеждането на събитието през м. юли бе сключен договор между Община Троян, Фондация ФАЕЛ и Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата (НИХЗИ) – Орешак; сред организаторите, разбира се, е и Институтът по планинско животновъдство и земеделие (ИПЖЗ) в Троян. А амбицията на организаторите е форумът да стане традиционен и да се превърне в място за срещи между производители, търговци и потребители на биопродукти.

„БИО ТРОЯН 2012” ще започне в петък (5 октомври) в салона на Общината със семинар на тема „Биоземеделието – една печеливша възможност?”, който ще бъде открит от кмета Донка Михайлова (начало 14:00 ч.). Целта на срещата е да запознае обществеността в региона с перспективите пред биоземеделието у нас в контекста на тенденциите в европейското селско стопанство. На 6 и 7 октомври в Изложението в Орешак ще се проведе изложба базар на биохрани и традиционни местни продукти.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Bravo za dobrata ideq! Uspeh!

Анонимен каза...

Естествено в Орешак, къде на друго място.

Христова каза...

БРАВО НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО АГРОНОМИ ИВЕЛИНА И СВЕТОСЛАВ КОЕВИ ОТ ДОБРИЧ .ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |