Крадци бродят из входовете, атакуват през деня

* Зачестиха сигналите за разбити апартаменти в Троян от началото на август; извършителят – млад мъж с качулка * При съмнения звънете на 0670/6-22-18, 0878/901276 и 0888/835647, съветват от полицията

ОТ НАЧАЛОТО на м. август са постъпили няколко сигнала от граждани за разбити входни врати на апартаментите им, ровене навсякъде из жилищата и кражби на пари, бижута и други малогабаритни ценни вещи (фотоапарати, мобилни телефони), предупреждават от Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян. От извършените до момента разследващи действия е установено, че най-вероятно извършителят е един и същ – млад мъж, почти винаги облечен с тениска с качулка, забелязан да обикаля „безцелно” във входовете на различни кооперации и да наднича из пощенските кутии. Разследващите смятат, че авантаджията предварително си набелязва апартаментите, проучва поведението на собствениците и чак тогава атакува. Обикновено кражбите стават рано през деня – в интервала от 8:00 до 12:00 ч.

„НАПОМНЯМЕ на всички граждани да заключват вратите на апартаментите си и на входовете на кооперациите. Да бъдат бдителни и при забелязване на лица със съмнително поведение, обикалящи във и около жилищните блокове, както и такива, извършващи амбулантна търговия или събиращи помощи/дарения, веднага да ни уведомяват на телефони 0670/6-22-18, 0878/901276 и 0888/835647”, призовават от РУП – Троян.

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

Ужас, дано го хванат възможно най-скоро!

Анонимен каза...

Ако се прибера внезапно в къщи и набарам крадеца първото нещо е да се обадя на 112 за да дойдат полицаите. Дотогава ще го направя труден за рисуване, а ръцете ще ме болят поне 1 седмица. Да заповяда в къщи.

Анонимен каза...

Само боя ще му остане 2ри,защото и с оръжие да го хванат ченгетата като дойдат ще го пуснат след час два.Мила родна картинка:(
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5036451

Анонимен каза...

Да не говорим,че и ченгетата са едни специалисти....Но самочувствие не им липсва.

Анонимен каза...

Втори анонимен, направо ме кефиш! :D Ама картинката цепи мрака!

Шерлок Холмс каза...

Щом ходи винаги с една и съща тениска, значи не се пере. Щом не се пере-значи мирише...Щом мирише, най-вероятно е ром. Щом е ром-значи е избирател. Щом е избирател-със сигурност ще го пуснат, ако го хванат....

Анонимен каза...

Да, картинката цепи мрака с фенерче без батерии!

д-р Уотсън каза...

Както обикновено мистър Холмс е напълно прав!

Веселин Маринов каза...

Затова при напускане на дома, всеки който има музикална уредба или компютър с говорители,да пусне на повторение и увеличен на макс, химна на МВР!

Анонимен каза...

Втори, не го викай, че виж те чул и дошъл. Той дали ще пострада незнам, но на теб няма да ти е приятно.Това в Троян е от няколко години и наистина много хора си изпатиха.

Анонимен каза...

Не е важно кой ще дойде/влезе/ в къщи, важно е кой ще си тръгне!

Анонимен каза...

до 10ти, от № 2: Благодаря за съвета, но го чакам. Висок съм 181см и тежа 122кг. Такъв " съвет" ще му метна, че като додат куките трудно ще го познаят по лична карта.

Анонимен каза...

Не се занимавай с глупости ,че като дойдат може теб първо да арестуват ,че си му нарушил човешките права.Те куките поради тази причина стават вече само актове да пишат и не смеят един шамар да ударят на боклуците ,а се правят на голяма работа само на обикновените хора ,които им изкарват заплатите.

Анонимен каза...

Не разчитайте на полицията,пазете сами имуществото си!!!!

Анонимен каза...

Ма нали Веско каза,че милицията ни пази?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |