„Глигани” тарашат кафе автомати

* Кокошкарската банда направила пълни самопризнания

СЛУЖИТЕЛИ от Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян спипаха тийнейджърската банда, разбила два кафе автомата в Троян за периода от 24 до 27 август. Смелчаците са 18-годишният криминално проявен И.М. от Троян и непълнолетните му авери С.Б. (17 г.) и Б.Б. (16 г.), също троянци.

ТРИМАТА „глигани” били разпитани в присъствието на адвокат и направили пълни самопризнания. Установило се, че при първия си удар кокошкарската група нанесла сериозни щети на машината, но печалбата била малка; вторият автомат обаче им „пуснал” 150 лв. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 195 от НК, предвиждащ от 1 до 10 години затвор.

Т21

16 коментара:

Анонимен каза...

На копелдаците не им се работи за по 150-200 евра на месец и са си намерили по доходна работа.

Анонимен каза...

Генадий, направи нещо !... Общинарите и тези, които ще вземат стотици хиляди лева за празника на сливата да вземат да сменят датата и сега хотелиерите са проплакали...смяната на датата е ужас,защото много от нас сме продали предварително нощувки за празника на сливата и сега хората си искат парите обратно и се отказват!!!! Защо се сменя датата без да се помисля за хотелиеритеееее?

Анонимен каза...

Той тоз празник да не би да се прави в интерес на хотелиерите, пък и ти? Те само "намазват" покрай това. Няма как да се съобразяват с вас ...

Анонимен каза...

3ти, те силно казано намазват в този "изключително атрактивен" Троян! А защо са сменили датата в последния момент? Може би има нещо много атрактивно за 300 000 лева?;)че и повече май...а тези пари отивали само навън, за софийски култур- и други трегери...

troyan21 каза...

До №2: Около този Празник на сливата, който ще се прави с европейски пари (352 хил. лв.) по спечелен проект от Община Троян и е наречен Български фестивал на сливата, наистина е пълна мътилка, но не знам за коя дата говорите. За изпълнител на празника, доколкото знам (защото официална информация няма), е избрана софийска фирма, чийто основен предмет на дейност е направата на рекламни картички, което обаче не си личи от официалния сайт на Фестивала http://festivalnaslivata.com. Около този Празник/Фестивал за 352 хил. лв. има още много неясноти и въпросителни, дано все пак някой от тези, които усвояват парите, отговори. Ние обещаваме да продължим да питаме.

С уважение: Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

Бацета, къ ви се струва къде триста иляди лева свежа пара, да се отърве от другарите?Малииии, ма малиииии , кръв ша пускат- парата не !

Анонимен каза...

Гледах един плакат за Празника на сливата - една седмица, от 22 до 29 септември!!!!!!Сигурно има европейско изискване за продължителност на празника :първи ден-ядене на маджун и конкурс "Мис Маджун",втори ден-ядене на пестил и конкурс "Мис пестил",трети ден-пиене на ракия и конкурс "Мис Шморцана Слива",ама другите 4 дни не знам какво ще правят?Ако някой знае,да каже.

Анонимен каза...

На мене пък идеята празника да е една седмица много ми харесва. Така ще може много повече външни хора да дойдат и да присъстват, а самият празник ще се отвърди. Градът ще живне! Миналата година беше пълно с хора и много добро настроение. А конкурсите ще са забавление и за малки и за по пораснали. Сайта им наистина е бедничък, дано допълнят информацията. но идеите са много свежи трябва да имсе признае

Анонимен каза...

Ако този празник не облагодетелства местния туризъм, респективно хотелиерите и прочие други местни бизнеси, то какъв е смисъла му???

Анонимен каза...

Правилно мислите 8 и 9, така с такива мероприятия се захранва микроикономиката. Малки магазинчета, кебапчийнции ,заведения,къщи за гости и хотели ...Повече събития трябва да има. Подготвени с програми, с добра реклама от рано, до съответните заинтересувани лица.А и в Орешак бива да се движат хората по хубав път а не по този марсианския, който е в момента.

Анонимен каза...

Като сме безделници,да не сме без празници - беше рекъл един.

Анонимен каза...

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=760440
От тук прочетох тая глупост "Събитието е възможност за включване на младите хора, безработни, хора с увреждания /като необхваната група/, като ги подкрепи в създаването на културни продукти и артистични произведения чрез реализирането на творчески работилници за изработването на символи на фестивала."

Анонимен каза...

12ти хахаха накара ме да се смея! Само че не е за смях! Защото никой от изброените няма да види и левче от този фестивал. Може да глътне малко първак или сухо хлебче с мармалад, тъй като ще са масовка..хм..а относно празника винаги е бил последната събота на септември и затова сигурно хотелиерите са си направили предварителна реклама!

Анонимен каза...

де ги тия млади хора, и творчески и артистично настроени хора с увреждания в Троян, то вече няма никакви, та камо ли такива

Анонимен каза...

Брех да му се не види,не можах да измисля нищо по темата за сливата!!!Каквото и да ми дойдеше на ум,все не ставаше за писане,щото съм много възпитан....

Анонимен каза...

Oле...ле 15-ти, Да .Чудя се и аз така!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |