В Априлци: 76-годишен с „Жигули” уби 81-годишна баба

* Загиналата пешеходка вървяла по посока на движението, шофьорът не е употребил алкохол

В ПЕТЪК, 3 август, в Априлци 76-годишният Х.М. от Ловеч, шофиращ собственото си „Жигули” (ВАЗ 2101), блъснал 81-годишната местна жителка Г.М; инцидентът станал в 16:35 ч. Пострадалата пешеходка се движела встрани по платното, но от неправилната страна – по посока на движението. Веднага след инцидента тя била откарана във Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП) в Троян, където установили счупени таз и раменна кост и черепно-мозъчни травми. После бабата била настанена в интензивното отделение на МБАЛ – Троян, но няколко часа по-късно починала.

ВОДАЧЪТ е бил изпробван с дрегер за употреба на алкохол и резултатът е бил отрицателен; взета му е и кръв за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

Т21

17 коментара:

Анонимен каза...

Мир на праха й.

Но все пак, не е трябвало да се движи срещу движението!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

№1, първо, чети внимателно статията, второ прочети http://www.kat.mvr.bg/ZDVP_09.htm чл. 108, ал. 2

Анонимен каза...

Миналата година на 21.08 ме блъсна един бъзрастен мъж с мръсно бяла лада,бях с велосипеда,човека без да се замисли избяга,а имаше толкова много коли и всеки гледаше сеира.БЯХ С МНОГО ОХЛУЗНИ РАНИ ПО КРАКАТА И РЪЦЕТЕ,загубил съм си ключовете за жилището и нямаше даже къде да спя,е отидох във фирмата и на дргия ден един приятел ми е намерил ключовете и ми ги даде.Докога тези възрастни хора ще продължават по този начин,на тази възраст не му ли ебило неудобно?

Анонимен каза...

от вчера е новия закон /поредния/ за движение по пътищата..трябваше да ограничат възрастта за шофиране и да направят още по- големи глобите за заблеяни пешеходци...В тази жега, всички ходят като напушени! Забележете часа и деня на ПТПто /най- горещото време/...

Анонимен каза...

Над 60г. да се забрани на гражданите да шофират, да се движат и като пешеходци. Щом навършат тези години/малко преди пенсия/ да се изкъпят, облекат прилично и да отиват към гробищата.Докато стигнат до там могат и да им се съставят актове за движение като пешеходци.Там да лягат и да чакат акта за смърт от общината и в момента в който го получат започва засипването с пръст.Умрял не умрял-ще мре.Тази версия или ситуация харесва ли Ви?Може би, но не забравяйте, че и Вие ще достигнете 60г. и ще запеете ама съвсем друга песен.

Анонимен каза...

6-ти то не че няма хора дето ги удря деменцията и на 40 г. но все пак 76 г. е една доста зряла възраст .

Анонимен каза...

6 - Прав сте. То иначе трябва да се забрани шофирането и за млади мъже, които най-често правят катастрофи.

Анонимен каза...

Не мога да се начудя откъде-накъде все още им разрешават на 60 и кусур годишните да се пяркат напред-назад и да бъркат работата?!?!?!Излизане - само през нощта и то при го-о-олема нужда!Даже съм на акъл да се запише в конституцията.

Анонимен каза...

8. Ти акъл имаш ли ? :D Така погледнато май не, това не решение на проблема мисли малко, а това, че бабките и дядовците са ми тръгнали да шофират и да мятат крачолЕ в най-голямата жега виждате до какво води ...

Анонимен каза...

От коментарите до тук става видно,че младоците вместо да клатят краката на мацките висят в нета и хулят хората над 60 години. Хей момчета,един 76 годипен сбъркал и убил човек,случва се,но това е 19% срещу 90% млади убийци на пътя. Така ,че кротко!Имайте уважение!

Анонимен каза...

Както се дава на 18, книжката да се взима след 68, а папардаците да се пренасочват към кални бани, да свикват с пръстта :)

Анонимен каза...

Наближавам за пенсия,но не се давам на никой,млад или не толкова млад!За четиридесет години нямам сериозни нарушения и то в началото - превишена скорост,изпреварване.Отдавна ги изживях тези трепети,вече са ми даже смешни.Основното е бързането,то еб--а мамата на всичко останало.Известно е,че шофьор се ражда.Всякакви обобщения са неверни по принцип,но на доста млади бих им взел книжката!За всичко си има статистика!

Анонимен каза...

За 14 години шофиране,нямам нито един акт,талонът ми е с постоянен актив от 39 точки.А сетете се защо?

Анонимен каза...

12-ти ти се празниш на 12-тата секунда , когато си с жена,а до 60 няма и да стигнеш с този алкохол. Ха наздраве!!! Казва ти го 65 гдишен,който чука през вечер 40 годишната ти м....

Анонимен каза...

15ти, написаното от теб е повече от грозно. То бива, бива, но трябва да има граница. Въпрос на възпитание.

На майка ти питката... каза...

16-ти, то от 15-ти каква граница да има като отдавна се е омешал с мъжкото.Да ама да си педерас си е далаверка?!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |