Инж. Тонимир Гечев: „И в Троян се случват чудеса”

* Точно за 13 работни дни екипите на „ВиК – Стенето” ЕООД ремонтираха 1150 м от водопроводната мрежа на с. Орешак

„ДА ЗНАЕТЕ – и в Троян се случват чудеса, хубави чудеса!” Така управителят на общинското водно дружество „ВиК – Стенето” ЕООД инж. Тонимир Гечев коментира пред Т21 приключилия ремонт на 1150 метра (с 70 отклонения) от уличната водопроводна мрежа в Орешак, най-голямото троянско село. Точно за 13 работни дни, което си е своеобразен рекорд, екипите на троянския воден оператор успели да извършат належащата - заради течовете, засипани кранове и задръстени участъци – реконструкция; и то по по-ефективната безизкопна технология.

„ПО СТАНДАРТНИЯ линеен метод на места щеше да се наложи да разкопаваме асфалт с дебелина 20 см, после да полагаме, засипваме, асфалтираме наново, което щеше да усложни и оскъпи ремонтните дейности”, обясни инж. Гечев. След приключването на работата кметът на Орешак Христо Терзиев и негови хора инспектирали и приели извършеното без забележки.

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ попитахме инж. Гечев какво ще се случи с отлично работещото троянско водно дружество, ако влязат в сила подготвяните промени в Закона за водите и се премине към одържавяването му. „Както вече говорихме, два отрицателни ефекта са сигурни – рязко поскъпване на питейната вода за троянци и никакви гаранции, че подмяната на водопроводната мрежа, която върви от години и се извършва със собствени сили на „ВиК – Стенето” ЕООД, а дружеството инвестира по 500-700 хил. лв. годишно, ще продължи”, бе отговорът на водния началник.

Т21

Още по темата:

33 коментара:

Анонимен каза...

браво.......голяма работа сте

Анонимен каза...

Сега остава и да си асфалтирате в кратък срок разкопаванията и сте на 6/шест/. Ангажирате ли се инж. Гечев със срок за възстановяване на асфалтовата настилка или ще си караме колите по копките, както правим вече почти 8 месеца при невъзстановената настилка на същата улица в с. Орешак при разклона за бившия завод " Метал"?

Анонимен каза...

Г-н Гечев, г-н Терзиев, а кога ще асфалтирате дупките, които оставихте след "своеобразния рекорд" по цялата главна улица на с. Орешак? Всеки ден пътувам до Троян и се чудя на българското овчедушие. Пътят е копка до копка, а ние продължаваме да плащаме данъци и да си мълчим. Май наистина си заслужаваме кочината!

Анонимен каза...

Умна овца си,сам се сещаш,че нищо не става от това племе.Трай си и си спастряй пампорото по дупките (:

Анонимен каза...

Мошеника Гечев нали го изловиха преди време/не чак толкова отдавна/в някакви далавери?!...Защо отново всичко се покри отново?!

Анонимен каза...

А ти защо повтаряш ,да не запецваш оти си пелтек?

Анонимен каза...

Уважаеми форумци.Та нали като се подмени водопроводната мрежа в с.Орешак от кантона до разклона за бившия Метал, ще може цялостно да се преасвалтира пътното платно в този участък.

Анонимен каза...

Браво бай Гечо,пенсия за вас няма ли бе или сте като другаря Живков...........вие ВиКато сте избирани с конкурс от лудницата,по луди НЕМА

Анонимен каза...

На една от манифестациите преди 89–та, трябвало да се направи плакат–"Петилетният план – за четири години!" За беда не стигнала хартията, и на малкия размер картон от едната страна написали числото 5, а на гърба пишело "за 4". Така, носещия го трябвало да го обръща, ту от едната, ту от другата страна, за да може да се чете "5 за 4".
Написах го за разведряване на обстановката и дано не са забравили да положат тръбите, а и да асфалтират разкопаното! Иначе, Орешак си е Орешак! В положителния смисъл, разбира се!

Анонимен каза...

Тоя кога ще му се потърси отговорност от компетентните органи за кретенското му отношение към работниците си ,които почти всеки ден работят поне с по 2-3 часа над законното естествено без пари или както се вижда май
него законите не го ловят.А път след него възтановен няма така ,че не се надявайте ние в Троян от поне три години си чупим колите след неговите погроми.

Анонимен каза...

А бе 6-ти,що не пратиш полов привет на родителката си бе келеме!

Анонимен каза...

3-ти, Цецко, много си нервак бре!

Анонимен каза...

na koi 6t sekne kran4eto

Анонимен каза...

Тои пък Ристю Терзият,отде разбира и от ВиК.Че приема и обекти,при тва закопани.АААА,тои медиум аха.Д..а и цървул нещастен.

Анонимен каза...

Обявявам награда за тоя,който измине пътя от Троян до кметството в Орешак,без да навлиза в насрещното движение и без да излиза на банкета,а освен това без да претропа из ямите!Кмета Терзиев да си кара дарака с гърмящия ауспух,като не му пречи.Сезирам КАТ за това!

Анонимен каза...

Към кого да се обърна,как мога да си потърся правата на данакоплатец, който за 1 месец си потроши таратайката по окопите?Кажете ми,какво да направя?

Анонимен каза...

Кърпете дупките в Троян че ще се избием бе няма ли ръководство тоа град да каже две думи ....... Докога ще я караме с тиа дупки като джанти на рейс дето целия град е надупчен ..... мамка му и живот троенски!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Доца се осира яко за сега,първо зимата никакво почистване сега като гледам до следващата зима ще караме из дупките и прахоляка.Поне да минават да мият по един път в месеца тоя град ,че децата ни ще се поболеят от прахоляка и мизерията навсякъде по улиците.Това с циганки и с метли не се оправя.

Анонимен каза...

Бре хора, какви дупки? То няма пари за бонуси, вие кърпене на дупки искате! Засрамете се малко!
Колите пред офиса на Кънчевски да се паркират на друго място, за да не затварят тротоара за пешеходци!
Сезирам КАТ за това нарушение!

Бай Бочо каза...

И аз сезирам КАТ!!!Да ги видим дали ще си размърдат палките,че туй на нищо не прилича и е на пъпа на града!!!!!!!!

Ха-Ха каза...

Мишоци сладки, как сезирахте КАТ?С жалба подписана от Вас ли :)

Анонимен каза...

Що бе да няма некъв формуляр за сезиране или да казваме няква лъжа...

Анонимен каза...

Що бе, да не очакваш някой от КАТ да вземе да прочете какво пише тук,че и да се трогне,че и да се самосезира,а?

Анонимен каза...

Да, за съжаление отново сгрешихме с избора на кмет.

Анонимен каза...

уПУснахме другаря Пеевски,а то за дупките по пътя дано скоро дойде Б.Б. та може и да се закърпи някаде по неговия маршрут

Анонимен каза...

Няма бе,ако доживеем следващите избори, ще го направим него кмет. Да видим тогава пък какво ще се случи.

Анонимен каза...

Тонимире, кога ще има вода за махала Длъжковска...или пак ще лъжеш че струва 2 милиона...да не идва водата от Цанков камък в Родопите

Анонимен каза...

Тонимире, чудеса понякога стават, прав си. Цяло чудо е, че те видях при работниците на обекта на ул. " Стара планина" в с. Орешак. Беше със светлоотразителна жилетка-демек ръководителя е при работниците на обекта, вижте така трябва да се работи. Това не ти се беше случвало много отдавна. Обяснявам ти го с гузната ти съвест/не е тайна за троянци феодалното ти държане към работниците във ВиК Троян и че имаш общинското дружество за бащиния/, нагъзването при проверката на РУП Троян-разпити, писмени обяснения, оповестяването на обиска в дома ти и дознанието по медиите и желанието да си поизлъскаш имиджа. Чудеса стават и е цяло чудо защо до момента не си сменил светлоотразителната жилетка с раирана. Дано дойде и това чудо.Така че трайкай си Тонимире, не се показвай много много сурата по медии, доде отмине бурята, за да не ти вземе главата общински съвет или да те приберат за злоупотреби в една друга държавна организация.

Анонимен каза...

Да да чудо,бай Иван копае в трапа,а десетина оперативни мениджъри стоят отстрани и дават акъл :)

Анонимен каза...

Наистина е чудо да се намерят роби да работят по 12-13 часа на ден без заплащане.И аз имам нужда от такива , но не ги намирам , как го правиш ??? Поздравления г-н Гечев!!!

Анонимен каза...

В Калинел ходил ли си ?

Анонимен каза...

30ти предполагам че частна фирма ,а това е общинска.......познай разликата.
Защо всички се борят за държавна и общинска служба като не са особено платени а с доста добър жизнен стандарт,откъде ??????????????
Между другото тия общински фирми работят като при кумунизма -2 работят ,4 се подпират на лопатите,4 дават акъл и 2 бригадири...те това е

Анонимен каза...

Докато г-н Гечев се вживява във ролята на собственик на общинското ВИК дружество положението няма да се промени

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |