„Висман Груп” в Троян

* Израелската мебелна компания се надява да започне сътрудничество с много фабрики от Троян и района, като планира да открие свой офис в помощ на местните производители * Търсят се производители на спални, холни секции, холни маси и др.
Платена публикация
„ВИСМАН ГРУП” (Wissmann group) е мебелна компания, която празнува своята 80-годишнина и е една от най-старите компании в Израел. Фирмата е със седалище в Йерусалим. Има клиенти в САЩ, Южна Африка, Ангола, Индия, Англия, Израел и др. През последните месеци „Висман Груп” и нейният партньор EAB (Хонг Конг) започнаха работа с фирми от Троян.

„ВИСМАН ГРУП” дава на своите клиенти широка гама от услуги, като например разработване на продукти, административни услуги, корабни услуги, финансиране и контрол на качеството във фабриките. Всички продукти, които фирмата купува от европейските страни, се продават под марката „WE intenational”. (WE = Висман & EAB). През 2011 г. компанията има оборот от 84 000 000 $.

В МОМЕНТА „Висман Груп” купува в няколко основни държави, сред които са Испания, Китай, Малайзия, Бразилия, Китай, Виетнам, Италия, Литва, и Тайван. Преди година, след проучване на българските производители и след посещение от управата на фирмата в Троян, „Висман Груп” реши да започне изкупуване на мебели от България. На този етап фирмата вече купува дървени мебели и мебели с метални конструкции от Троян и региона, като по-голямата част от стоките са за продажба в Израел.В допълнение - „Висман Груп” разработва нови производства и продукти за клиенти от различни държави, които ще започнат да се произвеждат в близко бъдеще от местни (троянски) производители!

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ представител от Хонг Конг посети Троян, за да намери повече фабрики, които да произвеждат за „WE intenational” и да развиват нови модели. Целта на фирмата за 2012 г. е да разшири гамата на закупувани мебели от Троян, като се фокусира към търсене на производители на спални, холни секции, холни маси и др. Групата се надява да започне сътрудничество с много фабрики от Троян и района, като планира да открие свой офис в помощ на местните производители.

В НАЧАЛОТО НА М. МАРТ българският посланик в Израел, г-н Йори Стерк, покани собствениците на „Висман Груп” да отпразнуват българския национален празник 3 март. Събитието се проведе в Херзелия. Целта на срещата бе укрепване на сътрудничеството между „Висман Груп” и български търговски представители, с амбицията се да продължи разработването и разширяване на търговските взаимоотношения. „Висман Груп” очаква с нетърпение да намери нови фабрики в България и да привлече повече клиенти към производители от Троян.

Висман Груп

На снимките: Посланик Йори Стерк (в средата) със собствениците
на „Висман Груп” Нахум Висман (вдясно) и Ари Висман,
3 март 2012 г., Херзелия (Израел)


23 коментара:

Анонимен каза...

Добър шанс за троянските мебелисти

Анонимен каза...

Хох, това е сериозна работа.
А дано тази да е първата от много такива новини в Троян!

Анонимен каза...

Българският посланник в Израел - г-н Йори Стерк?
Нямате ли грешка?

Анонимен каза...

Наистина така се казва,проверих в сайта на посолството. Не е толкова важен той,важно е че нещо се случва в Троян.

Анонимен каза...

Не знам какво сте проверили, но името му в сайта на посолството е Юрий Щерк.

Анонимен каза...

Името няма значеие. В Троян е стъпил инвеститор и то не благодарение на Общината! Ето това е важно.

Анонимен каза...

Трудно се превеждат точно еврейските имена. Но както пишат и другите отгоре, статията е мега важна за Троян.

Анонимен каза...

Да не стане като с БГА-Балкан !?!Чифутите не са цвете за мирисане!!! Крадлива гад зееви са!

Ol` dirty bastard каза...

Абе това е магарето Йори бе,не сте ли чели мечо Пух.
А завод "Хемус" не беше ли собственост на такива хубави хора,дето го изнесоха в Банско?
Шалом!

Анонимен каза...

Ще приема ,че се случва нещо добро чак когато хората работещи за тези израелци започнат да взимат по 1000 мин. заплата.Това ,че един двама месни робовладелци ще дозабогатеят ,абсолютно нищо не означава.Ако робите им продължат да работят по за 200/300 евро на месец значи нищо не се случва.

Анонимен каза...

Само,който не си е имал работа с евреин може да се заблуждава ,че го очаква нещо добро.Тия не са дошли в наше село без да имат сероизна далавера.А тя е изискване на високо качество на ниски цени.Качествокоето никой в Троян не може да им го даде защото трябват много скъпи машини.В ниските цени можем да се включим,но това означава ,че троенци ще работят пак за жълти стотинки.И най важното ,че ако нямаш твой човек близък до тях може и нищо да не получиш в един момент.Това всеки дърводелец който си е имал работа с еврейн може да го потвърди.Така,че е рано да се радват хората.

Анонимен каза...

Едно дете било от смесен брак - майка му била циганка, а баща му - евреин. Отива един ден то при баща си и го пита:
- Тате, аз циганче ли съм или еврейче?
- Е, как, сине. Аз като съм евреин, евреин си и ти.
Отива детето при майка си и я пита:
- Мамо, аз циганче ли съм или еврейче?
- Сине, аз 9 месеца съм те носила, майка съм ти. Естествено, че си циганче. А защо питаш?
- Ами на улицата видях едно колело и сега се чудя - да го открадна ли или да го продам!

Анонимен каза...

Това е то българския манталитет на мислене! Аз правя добро за свидния ни, бързо умиращ градец, а отсреща, вместо радостни искри надежда, само негативизъм! Тези хора, като всички други инвеститори, които минаха през ръцете ми през последните 10те години работа, естествено, че идват в България, заради ниските цени!(но за това не са виновни те!) Но така е навсякъде по света! Всички търсят качество на ниска цена! Но твърдението на номер 11 е доста грешно! В Троян, фабриките, които вече работят за Висман са изключително качествени производители, доволни от количествата и плащанията! И това, че някой не е бил доволен от някой си евреин, не значи, че всички са черни овце!

Анонимен каза...

Грешката за името на посланника е моя при превода, за което се извинявам!

Анонимен каза...

Не съм съгласен с твърдението за ниски цени.Всичко се договаря,а качеството има цена.
Но това, че местните чорбаджии са прекалено алчни,респективно заплатите в Троян са ниски, е друга тема...

Анонимен каза...

защо ли имам запек........

Анонимен каза...

Един виц, директно от Тел Авив:

Учителката пита евреичетата колко е 2*2

Първото - 2*2=300 ,учителката - браво ти си добро евреиче!

Второто - 2*2=500 ,учителката - абе ти да не си арменче? :)

Анонимен каза...

Американски турист отишъл в Ерусалим и решил да види Стената на плача. Качил се на такси, обаче като не знаел как се казва "Стената на плача" на еврейски, казал:
- Закарай ме на това място, където вие, евреите, плачете, викате, удряте си главата в стената…
И шофьорът веднага го откарал до сградата на данъчното управление.

Анонимен каза...

Имало едно ,ама много едно време, един много красив троянски Балкан,с една много голяма и красива ГОРА.Ама имало ! Амин !

Анонимен каза...

Към номер 13 : Защо Вие - човекът който прави " добро за свидния ни, бързо умиращ градец " сте анонимен ? Какво добро точно правите ? Покажете се - да Ви видят всички !

Анонимен каза...

The whole world crumbled, Cities exploded,
A firestorm of fear,
Men feeding on men, Fear is an ally,
Living to survive!

Анонимен каза...

Пусни си Сепултура, и не се занимавай с измислени траш банди :)

Анонимен каза...

Първият коментар очаквах да е като коментара на 19-ти, но и 19 е добре! Сечем вече толкова години, но дано не отсечем клона, на който стоим!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |