Зимен празник с лятно слънце

* Над 80 деца взеха участие в ски състезанието 
за Купа „Ски-тенис клуб Троян”
На Беклемето
НА 17 И 18 МАРТ (събота и неделя) в курортния комплекс Беклемето се проведе състезание по ски-алпийски дисциплини за Купа „Ски-тенис клуб Троян“. Това бе последният Зимен празник за сезона. Организаторите - Община Троян, Сдружение „Ски-тенис клуб Троян“ и хотел „Сима“, отново се бяха постарали за доброто настроение и перфектната организация .

ПОРАДИ МНОГОТО ЖЕЛАЕЩИ за участие състезанието се проведе в двата почивни дни. В събота (17 март) се състезаваха децата, разпределени в 4 възрастови групи за момчета и за момичета - до 7 г., до 10 г., до 14 г. и до 18 г. В неделя (18 март) сили премериха участниците над 18 години, мъже и жени, разделени в 3 групи - до 35 г., до 50 г. и над 50 г.

НЕВЕРОЯТНО МНОГО ДЕЦА взеха участие в съботното състезание – над 80. Участието бе напълно безплатно, като за малките скиори бяха подсигурени храни и напитки. С това се реализира идеята на Сдружение „Ски-тенис клуб Троян“(СТКТ) от миналата година за популяризиране на зимните спортове и изобщо на спорта в нашата община. Надпреварата би в 2 манша, като за класирането се взимаше под внимание общото време от двете спускания. Победителите: до 7 г. – Никол Йорданова и Боян Баев; до 10 г. – Мадлен Маркова и Никола Нешев; до 14 г. – Сияна Радоева и Иван Хитров; до 18 г. – Мария Стефанова и Ивайло Чавдаров; до 35 г. – Ива Златешка и Найден Мичевски; до 50 г. – Марин М. Хитров; над 50 г. – Анна-Никол Николова и Павлин Хитров.

МНОГО СНЯГ, МНОГО СЛЪНЦЕ, много деца и много усмивки – с това ще запомним последния зимен празник за този сезон. Предстои откриването на тенис сезона. Скоро ще заработят тенис кортовете в с. Орешак, където ще се провеждат състезания и празници, организирани от СТКТ, а желаещите да спортуват редовно могат да се запишат в клуба.

Сдружение „Ски-тенис клуб Троян”

4 коментара:

Анонимен каза...

"курортният комплекс Беклемето", къде е комплекса и какво му е курортното?

Анонимен каза...

А кога ще се обърне внимание на парк Капинчо?
От над 20 години парка е изоставен,изоставени са и спортните площадки към него.Едно чудесно място за спорт и отдих на троянци и гостите на града.
Възможности за тенис,баскетбол,волейбол и велосипеден спорт,или просто за прекарване на няколко часа на чист въздух сред природата.
Няма една пейка ,кошчетата за боклук и къщичките за птички поставени от група деца и учителката Богдана Христова, бяха изпочупени от малоумни същества.
Бившият кмет Минко Акимов проведе среща на авджиите, след която остана само мизерия.
Няма една лампа ,която вечерно време да свети ,та парка да не прилича на гробище.
Почивният дом Никола Габърски, бе превърнат в база на строителни работници, които сновяха из парка с бусове и камиони.
На места пътят е започнал да пропада,стълбите са тотално разбити и занемарени.
Не е ли по-лесно да реновираме вече съществуващото, от което ползите биха били много?

Анонимен каза...

Нещо хубаво за децата да се случи и в нашия градец и веднага отрицателни коментари.
Не прощава тоя нашия ген..ейййй...
Ще следя ще има ли въобще положителен коментар за събитието.

Анонимен каза...

До 1-ви, цените са му курортни, цените.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |