Кореспонденция

Писмо от майка блондинка до дъщеря й:
"Здравей, скъпа дъще!
Ако получиш това писмо значи е пристигнало при теб, ако не - обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво! Миналата седмица валя само два пъти - веднъж в началото за три дни и веднъж в края за около четири дни.
Чичо ти Иван каза, че онова палто, което искашеq е много тежко за колет и аз му отрязах копчетата. Оставих ги във вътрешния джоб, а ти си ги заший!
Най-добрата новина е, че баща ти си намери работа, сега под него са 1000 човека - той коси тревата в гробищата. Сестра ти се ожени за трети път и чака дете, но не се знае дали ще е момче или момиче. За сега мога да ти кажа, че ще ставаш леля или чичо. Ако е момиченце, сестра ти иска да го кръсти на мен. Аз се чудя дали името Мамо ще му харесва като порастне.
Случи се една интересна случка с брат ти Гошо - онзи ден си забрави ключовете в колата и я затвори. Наложи му се да ходи 15 километра, за да вземе резервните и да ни пусне да излезем от колата.
Поздрави леля си Милка, ако я срещнеш, ако не я видиш - не и казвай нищо!
Вече затворих плика, иначе щях да ти пратя пари! "

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |